- 6 Ekim 2013
- 2.427
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi ipekben375
Anlatası var bence20 yil ayni evde sevgilinle yasamak... anlatsana biraz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatası var bence20 yil ayni evde sevgilinle yasamak... anlatsana biraz:))
20 ile mukayese edilmez ama bizim de 4 yılı geçti evliliğimiz. Sevgilim diye seslenirim en çok. Birimiz başka şeyle uzun ilgilense, diğerimiz hadi benimle ilgilen der. Eşim o evdeyken ev işi yapmami pek sevmez, "gündüz bitir mümkünse, ben eve iş getiriyor muyum, beraber vakit gecirmek icin akşamı iple çekiyorum iş yapma" der. Benimle ilgilenmesi de, benden ilgi beklemesi de cok hosuma gidiyor. Simdi bebek bekliyoruz muhtemelen birşeyler değişir.
Sizden beklediği ilgiyi gösteriyor mu, coluk cocuk var mi ayni evin içinde?
Erkeğin ilgi göstermesinde ne var ki anlamadım ben?
Ne güzel işte o sarılınca sen de sarıl
Gözlerine baktıgında sen de uzun uzun bak sırnaş bunda kötü ne var ki elbette sana ilgi göstercek dışarıya mı göstersin
İlk başta 20 yıldır aynı evde yaşıyoruz cümlesini abartı sanıp sizi 20 li yaşlarda falan tahmin etmiştim
Çok şükür ya birisi de aynı durumdan muzdarip :) bu durum bizde de var 1 yıllık evliyiz .
20 sene böyle olucaksa atayım kendimi bi yerden:)
Sanki eş değil çocuk bakıyor gibi hissettiriyor bazen.
Sürekli ilgi istemek. Aman sen bişeye odaklanma.
Kaçış noktan yok. İlla ki seviyorsun ilgiyi ama bu bağımlılık bence.
Eşine saygın azalıyor. Söylüyorsun anlamıyor .
Sanki kimsesi yok sadece sana bağımlı.
Hayata dair hedefi yok, sen nereye yol alırsan . Yeter ki seninle olsun. Benim durum kısaca bu.
Ama normal birşey değil bunu biliyorum.
Benim babam boyle
Ama asiri abarti ilgili resmen bagimli anneme resmen takintili
Mesela annemle yakin oturdugumuz halde bize gelip bi saat otursa babam baslar ne zaman gelcen ozledim diye
Her an her saniye el temasi olcak surekli opcek sarilcak resmen gozunun icine bakiyo karim diye baska bisey demiyo hayatinin merkezine koymus annemi..cocuklari ailesi annesi babasi hic bisey karisi kadar onemli degil
Annem ise nefret ediyo artik oyle boguyoki dokuncak diye aklim cikiyo cok bunaltiyo cok ustume dusuyo icim sisti doye dert yaniyo
Ben ise yillarca boyle bi baba ornegi gordugum icim esiminde hep babam gibi olmasini bekledim cok dert ettim uzuldum halbuki normal olan esimdi ama hep babam gibi bi adam olmasini istedim icten ice ve ben ilgiden bunalan insanlari anlamiyorum cunku ilgi manyagiyim sanirim bunalmazdim aksine oyle bi mic mic iliski hosuma giderdi tabi bunda babamin rol model olmasi buyuk etken yillarca babama imrenip anneme anlam veremedim
Kocanızı sevgiliniz olarak görmeniz de garip değil, 20 yıl sonra hâla ilgi görmek/göstermek de garip değil, kimse de buna takılmaz zaten.neden fake olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım..
20 yıllık evliyim, 2 çocuğum var...
kocamı da hala sevgilim olarak görüyorum..
tabii ki bizim de iniş ve çıkışlarımız oluyor...
kocayı sevgili olarak mı görmek fake, yoksa 20 yıl evlilik sürdürmek mi?
ya da bir adamın 20 yıl sonra bile karısına/ sevgilisine ilgi göstermesi mi?
Dipdibe de yaşasan yetmiyor:) Ya sabır diye diye ömür çürüyor. Arkadaşına söylesen yahu boşver sevilmemekten iyidir diyorlar. Sevgi ayrı, bağımlılık ayrı . Yoksa sevilmek güzel şey.ya işte... 20 yıllık evliyim, siz 1 yıllık... ama benden daha güzel özetlemişsiniz...
bravo... tam anlatmak istediğim buydu işte.... :)