• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı ilgi...

20 ile mukayese edilmez ama bizim de 4 yılı geçti evliliğimiz. Sevgilim diye seslenirim en çok. Birimiz başka şeyle uzun ilgilense, diğerimiz hadi benimle ilgilen der. Eşim o evdeyken ev işi yapmami pek sevmez, "gündüz bitir mümkünse, ben eve iş getiriyor muyum, beraber vakit gecirmek icin akşamı iple çekiyorum iş yapma" der. Benimle ilgilenmesi de, benden ilgi beklemesi de cok hosuma gidiyor. Simdi bebek bekliyoruz muhtemelen birşeyler değişir.
Sizden beklediği ilgiyi gösteriyor mu, coluk cocuk var mi ayni evin içinde?

Merhaba, evet 2 tane çocuk var evde... çocuklar tabii ki etkiliyor ama biz müsaade ettikçe... aslında çocuklar için çok fazla hayatımızdan ödün vermedik. Sanirim bundan kaynaklı canlı kalabildik. Buraya kadar acaip inislerimizde oldu hatta boşanmaya 2 gün kala vazgeçtik.... toz pembe gibi gözükse de herşey belki aslında çok toz pembe olmadi. Biz çok kere baştan başladık. Ama hayatımızdan ödün vermediğimiz için sanirim sonunda kazanan biz olduk.
Size de bebeğiniz hayırlı olsun... belli ki bir aşk çocuğu ve eminim mutlu olmak için doğru yere geliyor minnak... :)
Sevgiler

Erkeğin ilgi göstermesinde ne var ki anlamadım ben?
Ne güzel işte o sarılınca sen de sarıl
Gözlerine baktıgında sen de uzun uzun bak sırnaş bunda kötü ne var ki elbette sana ilgi göstercek dışarıya mı göstersin

Asla tabii ki hep bana göstersin... Ama benim alanimi da unutmasın:)
Sevgiler

Çok şükür ya birisi de aynı durumdan muzdarip :) bu durum bizde de var 1 yıllık evliyiz .
20 sene böyle olucaksa atayım kendimi bi yerden:)
Sanki eş değil çocuk bakıyor gibi hissettiriyor bazen.
Sürekli ilgi istemek. Aman sen bişeye odaklanma.
Kaçış noktan yok. İlla ki seviyorsun ilgiyi ama bu bağımlılık bence.
Eşine saygın azalıyor. Söylüyorsun anlamıyor .
Sanki kimsesi yok sadece sana bağımlı.
Hayata dair hedefi yok, sen nereye yol alırsan . Yeter ki seninle olsun. Benim durum kısaca bu.
Ama normal birşey değil bunu biliyorum.

Evli olup ama kocam diyemeyenlerdenim ben de.
O benim sevgili sevgilim.
Ama ben ilişkide diğer taraf olanım.
İlgi bekleyen, belki hamilelikten ama ilgi iyidir, sevin öpün sarılın adamcağıza, özel vakit de neymiş:p
Sevgiliniz ya da kkya göre kocanız ilgilenmediğinde de eminim ki siz, noluyo neden böyle, bi sorun mu var diye adamın üstüne gidiyosunuzdur.
Bizdeki model öyle çünkü. İlgi istesem, oyun oynayacak, bişeyler izleyip, okuyacak kendine ait zaman istiyor, ilgilenmesem, başka şeylerle meşgul olsam noldu, bi sorun mu var, niye böyle oldu, diye üstüme düşer, bişey yok desem de eski cıvık halime dönene kadar rahat vermez.

Çok şükür ya birisi de aynı durumdan muzdarip :) bu durum bizde de var 1 yıllık evliyiz .
20 sene böyle olucaksa atayım kendimi bi yerden:)
Sanki eş değil çocuk bakıyor gibi hissettiriyor bazen.
Sürekli ilgi istemek. Aman sen bişeye odaklanma.
Kaçış noktan yok. İlla ki seviyorsun ilgiyi ama bu bağımlılık bence.
Eşine saygın azalıyor. Söylüyorsun anlamıyor .
Sanki kimsesi yok sadece sana bağımlı.
Hayata dair hedefi yok, sen nereye yol alırsan . Yeter ki seninle olsun. Benim durum kısaca bu.
Ama normal birşey değil bunu biliyorum.

ya işte... 20 yıllık evliyim, siz 1 yıllık... ama benden daha güzel özetlemişsiniz...
bravo... tam anlatmak istediğim buydu işte.... :)

Benim babam boyle
Ama asiri abarti ilgili resmen bagimli anneme resmen takintili
Mesela annemle yakin oturdugumuz halde bize gelip bi saat otursa babam baslar ne zaman gelcen ozledim diye
Her an her saniye el temasi olcak surekli opcek sarilcak resmen gozunun icine bakiyo karim diye baska bisey demiyo hayatinin merkezine koymus annemi..cocuklari ailesi annesi babasi hic bisey karisi kadar onemli degil
Annem ise nefret ediyo artik oyle boguyoki dokuncak diye aklim cikiyo cok bunaltiyo cok ustume dusuyo icim sisti doye dert yaniyo
Ben ise yillarca boyle bi baba ornegi gordugum icim esiminde hep babam gibi olmasini bekledim cok dert ettim uzuldum halbuki normal olan esimdi ama hep babam gibi bi adam olmasini istedim icten ice ve ben ilgiden bunalan insanlari anlamiyorum cunku ilgi manyagiyim sanirim bunalmazdim aksine oyle bi mic mic iliski hosuma giderdi tabi bunda babamin rol model olmasi buyuk etken yillarca babama imrenip anneme anlam veremedim

herşeyin bence bir sınırı olmalı...
ok mıç mıç dönemlerimiz de oluyor... olmalı da ... çok keyifte alıyorum... o ayrı ...
ama her zaman değil...
yorgun olduğum, kendimle baş başa olmak istediğim zamanlar var...
ve çalıştığım için, tabii ki bu zamanlar da ortak payda da buluştuğumuz saatlere denk geliyor...
ben elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum, ama ondan da anlayış bekliyorum.

neden fake olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım..
20 yıllık evliyim, 2 çocuğum var...
kocamı da hala sevgilim olarak görüyorum..
tabii ki bizim de iniş ve çıkışlarımız oluyor...
kocayı sevgili olarak mı görmek fake, yoksa 20 yıl evlilik sürdürmek mi?
ya da bir adamın 20 yıl sonra bile karısına/ sevgilisine ilgi göstermesi mi?
Kocanızı sevgiliniz olarak görmeniz de garip değil, 20 yıl sonra hâla ilgi görmek/göstermek de garip değil, kimse de buna takılmaz zaten.
Ama anlatırken kocam yerine sevgilim derseniz herkes asıl konudan ziyade 20 yıl aynı evi paylaşabilmenize şaşırır elbette.

ya işte... 20 yıllık evliyim, siz 1 yıllık... ama benden daha güzel özetlemişsiniz...
bravo... tam anlatmak istediğim buydu işte.... :)
Dipdibe de yaşasan yetmiyor:) Ya sabır diye diye ömür çürüyor. Arkadaşına söylesen yahu boşver sevilmemekten iyidir diyorlar. Sevgi ayrı, bağımlılık ayrı . Yoksa sevilmek güzel şey.
Bıgün yine günlük tribimi yedim. O yüzden yine yazıyorum:)

Back