• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı ilgi...

öffffffff ben ilgiyi severim ki hatta aşırıı severim. ama sıkılırım öyle ilgilenmediğimde ilgi istenmesinden.
çok meraklıysan gel sarılarak oturalım bu mu yani, abdest alan kedi gibi akşama kadar koklaşcak mıyız derim ben olsam.

Ay benimki de bazen, tam burada ciddi ciddi bir şeyler yazar, polemiklere girerken, geliyor klavyeye paldır küldür basıyor "Ehehehe" diye gülüyor, makas alıyor, nanik yapıyor, omuz atıyor kendince bir sevgi gösterileri filan... "Ya bir şeyler yazarken yapma bari şunu" diyorum, sonra "Benle ilgilenmiyon... Ben de üye olucam KKya mağdurebacı niki görürsen o ben olacağım, oradan dertler açacam" diyor. Diyor da diyor, Fıstık benim olacak, vurucam kırbacı misali... :işsiz:

Yazımı bitirip iki seviyorum, susuyor.

Siz gibi olan degil de sevgiliniz gibi olan var, ben . Yani olucam. Bir bulayim once ilgiye bogup sonra 25 senedir nerdeydin diye trip aticam

Ay benimki de bazen, tam burada ciddi ciddi bir şeyler yazar, polemiklere girerken, geliyor klavyeye paldır küldür basıyor "Ehehehe" diye gülüyor, makas alıyor, nanik yapıyor, omuz atıyor kendince bir sevgi gösterileri filan... "Ya bir şeyler yazarken yapma bari şunu" diyorum, sonra "Benle ilgilenmiyon... Ben de üye olucam KKya mağdurebacı niki görürsen o ben olacağım, oradan dertler açacam" diyor. Diyor da diyor, Fıstık benim olacak, vurucam kırbacı misali... :işsiz:

Yazımı bitirip iki seviyorum, susuyor.

seviyorum dersem...laptopun kapağını kapat gel o zaman der benim ki... o yüzden bu yardımınız pas diyorummm :)

20 yılda insan nasıl sıkılmaz da hala ilgi bekleyebilir.
çok enteresan gerçekten.
eğer siz hala sevgili gibiyseniz gerçekten ki inanmak güç maşallah diyelim. tuhaf. mantıksız.

mantık arasakkk..... olmaz zatennn... sanırım....
abartarak devam edim aşk, ihtiras, tutku...
yalan yaaa....
bir müddet sonra böğğğ diyosunnn... tabii ki...
ama yine de seviyorumm ulennn diiye de bağırıyorummm :)

20 yılda insan nasıl sıkılmaz da hala ilgi bekleyebilir.
çok enteresan gerçekten.
eğer siz hala sevgili gibiyseniz gerçekten ki inanmak güç maşallah diyelim. tuhaf. mantıksız.

mantık arasakkk..... olmaz zatennn... sanırım....
abartarak devam edim aşk, ihtiras, tutku...
yalan yaaa....
bir müddet sonra böğğğ diyosunnn... tabii ki...
ama yine de seviyorumm ulennn diiye de bağırıyorummm :)

teşekkür ederimmm... insan zaten hep olanı değil, olmayanı istermiş ya zaten :)
o misal galiba benimkisi :KK43:
Simdi oyle gibi oluyor ama bir sure onsuz kalinca caniniz acir bence bunu dusunun nacizane tavsiyem :) abi gibisi az bulunuyor artik, genelde hanimlar ilgisizlikten sikayetci

Back