- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 44
- Konu Sahibi ipekben375
-
Tamamen sevgilinizden bunalmış olabilir misiniz ?ben birşeyle ilgilenirken, yani focus olmuşken.... mesela tv seyrederken, yemek yaprken, buraya laf yetiştiriken ki daha yeni üyeyim :) vs.... sevgilim sürekli benimle ilgilenmiyorsun diye trip atıyor ve gelip sırnaşıyor....
ama bana fenalık geliyor...
sonra beni hiç özlememişsin diyor... sanki 20 yıldır aynı evde yaşayan biz değiliz...
sonra olay büyüyor ve ben ilgilenmek istemediğim için olay büyüyor....
aslında bu çok sık oluyor....
bunaldım....
var mı benim gibisi....
ama ben kendimle ilgilenmek istiyorummmm yaaa... sizde anlamadınız beni, adam ne yapsın... :)İlgilen sende
oh yalnız değilimmm :)Evet ilgilenmeyince aramız aciliyor
20 yil ayni evde sevgilinle yasamak... anlatsana biraz:))
e bunaldığımda oluyor tabii... ama tamamıyla değil tabii si....Tamamen sevgilinizden bunalmış olabilir misiniz ?
Bana öyle geldi.
20 yıl aynı evde sevgili değilde evli olsaydın böyle olmazdı
:) evlilik neden yok. bu da merak uyandirmiyor degil:))) cevaplamak zorunda da degilsin tabibizde 4 mevsim değil, 44 mevsim yaşanıyor artıkk...
2 dk kavga edip, dk sonra ben sensiz yaşayamam diyenlerdeniz...
öz eleştiri yapmak gerekirse yüz göz olan bir çift işte :)
varmı başka merak ettiğin :)
itinayla cevap verilir :)
Ben var anlamamakcanım resmi olarak evliyiz zaten... evli değil, sevgili olduğumuz için böyle olduk biz...
evli olsak.. rutine bağlardı bence ilişki... :)
Bazen oluyor ama sorun haline gelecek kadar degil bizde. Bende bazen biseye cok dikkatimi vermissem esimde tam ozaman gelip dibime dibime girip sirnasinca sinirim tavan oluyor sonrada bana kiziyorAma bu surekli olan bisey degil.
Bu surekli oluyorsa ve sorun haline geldiyse muhtemelen sen surekli baska seylerle ugrasiyorsundur. Gercekten farketmeden ilgisiz birakmis olabilir misin?
Sevgilinizle!.. 20 senedir diyorsunuz, beraberiz diyorsunuz!!
İnan hayatın hakkında verdiğin küçük ayrıntı konundan sorunundan dahaçok ilginç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?