- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 44
- Konu Sahibi ipekben375
-
Ben var anlamamak
ama bizdedir aynı durum mevcut, genel olarak sevmiyorlar bence ilginin başka tarafa kaymasını
Ama KK buna hazir degil.evet... neden garip karşılandı bu... 20 yıllık evliyim... ve evet kocam ama benim için sevgilim...
yeni topic açacağım... kocadan sevgili olmazmı diye :)
supersin. tabi ki eslerimiz sevgilimiz. ama sen boyuttan bahsetmissin. ve mantik dogru tebrkler:))evet ya, acayip karışık yazmışım...
20 yıllık evliyiz (resmi olarak) , ama benim gözümde hala sevgilim aslında benim kocam.... olay bundan ibaret aslında:)
Ama KK buna hazir degil.
Tamam cilginsiniz milginsiniz ama yanii
Ay benimki de bazen, tam burada ciddi ciddi bir şeyler yazar, polemiklere girerken, geliyor klavyeye paldır küldür basıyor "Ehehehe" diye gülüyor, makas alıyor, nanik yapıyor, omuz atıyor kendince bir sevgi gösterileri filan... "Ya bir şeyler yazarken yapma bari şunu" diyorum, sonra "Benle ilgilenmiyon... Ben de üye olucam KKya mağdurebacı niki görürsen o ben olacağım, oradan dertler açacam" diyor. Diyor da diyor, Fıstık benim olacak, vurucam kırbacı misali...
Yazımı bitirip iki seviyorum, susuyor.
seviyorum dersem...laptopun kapağını kapat gel o zaman der benim ki... o yüzden bu yardımınız pas diyorummm :)
Siz gibi olan degil de sevgiliniz gibi olan var, ben . Yani olucam. Bir bulayim once ilgiye bogup sonra 25 senedir nerdeydin diye trip aticam
Zaten benimkinin maksadı her zaman ilgi değil, affedersiniz biraz pçliğine.
Farklı bakış açılarına ihtiyaç varaynen.... :)
sorun değil.... belki bu gece kocaları olanlar onlara sevgilisiymiş gibi bakarlar... bizimde çorbada tuzumuz olur :)
Yok ben hayranim size suan. Sukredin bulamayanlar varbazen yerinizde olmak isteyen bir de ben var burada :) o zaman mundar mı desek birbirimize :) kedi misali... :)
20 yılda insan nasıl sıkılmaz da hala ilgi bekleyebilir.
çok enteresan gerçekten.
eğer siz hala sevgili gibiyseniz gerçekten ki inanmak güç maşallah diyelim. tuhaf. mantıksız.
20 yılda insan nasıl sıkılmaz da hala ilgi bekleyebilir.
çok enteresan gerçekten.
eğer siz hala sevgili gibiyseniz gerçekten ki inanmak güç maşallah diyelim. tuhaf. mantıksız.
asdfghj fake
Yok ben hayranim size suan. Sukredin bulamayanlar var
Simdi oyle gibi oluyor ama bir sure onsuz kalinca caniniz acir bence bunu dusunun nacizane tavsiyem :) abi gibisi az bulunuyor artik, genelde hanimlar ilgisizlikten sikayetciteşekkür ederimmm... insan zaten hep olanı değil, olmayanı istermiş ya zaten :)
o misal galiba benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?