Aşırı huysuz bebek

Benimkinde de oluyor ama sıklığına dikkat etmedim hatta geçen öyle bı ağlama krizine girdi ki şok olduk bişey oldu sandık. Tehlikeli bişey değilse sorun yok aslında ama insan panikliyor ister istemez

Benimkinde de oluyor ama sıklığına dikkat etmedim hatta geçen öyle bı ağlama krizine girdi ki şok olduk bişey oldu sandık. Tehlikeli bişey değilse sorun yok aslında ama insan panikliyor ister istemez
Sende danış istersen doktoruna canım evet tehlikeli değilmiş çok şükür. En azından bununla mutlu olacağız bizde zamanla tolere etme becerileri gelişir inşallah

Sende danış istersen doktoruna canım evet tehlikeli değilmiş çok şükür. En azından bununla mutlu olacağız bizde zamanla tolere etme becerileri gelişir inşallah
Amin inşallah doktorlara artık bişey soramiyorum ne sorsam olabilir normal diyorlar

Tam bir gazlı , kolik ve kucakta ayakta gezmek isteyen bir bebek ile baş başa kaldım, psikoloji bitik durumdaydi, tam dedim kurtuldum gaz sancıları dan biraz sakinleşti 4,5 aylık olmak üzere, ve ben bugün sok yaşadım bitmiyormus, o bitse başka ağlama sebepleri çıkıyormuş Bugün damaklari kaşınmaya başlamış elini ağzına sokup çığlıklar atıyor ağlıyor. Eyvah dedim, yeni bir serüven beni bekliyor

3 ay 8 günlük. Bende dört gözle gazının biteceği zamanı bekliyorum ama bahsettiğiniz şeyi gözlemledim. Uykusu gelirse de aynı mama isterse de aynı. Artık tarzı oldu diyorum sanırım alışmak durumundayız

Oyuncağı istediği gibi koyamaz çığlıklarla ağlar, dolabı kurcalar dağıttıklarını toplarım ağlar, kısacası yapamadığı başaramadığı ulaşamadığı her şeye en yüksek tondan çığrınarak ağlar. 11 aydan sesleniyorum dediğin gibi iletişim şekli oldu ama eskisi gibi uzun sürmüyor. Konuşmaya başlasa da sürekli isyan modunda olacak hissediyorum

Gaz problemi her an bitebilir de dediğiniz gibi huyunda da varsa o huysuzluk sürüyor, şahsen bizim herseyimiz ağlayarak, sadece dışarı çıkınca susuyor

Tel ümidim emeklemesiydi ama sanırım o zaman da bitmeyecek 11 ay diyince Allah kolaylık versin ne diyelim cekicez mecbur

Tel ümidim emeklemesiydi ama sanırım o zaman da bitmeyecek 11 ay diyince Allah kolaylık versin ne diyelim cekicez mecbur
Ben de hareket özgürlüğü kazanınca geçer sandım da değilmiş. Dozu azaldı ama yine de çok ağlayıp bağırıyor. Sürekli kucakta ya da temasta olmak istiyor. Konuşmaya başlasa diye bekliyorum ben şimdi de. Sizin gece uykuları nasıl? Bizimki hala gözü kapalı da olsa saat başı ağlıyor

Gaz problemi her an bitebilir de dediğiniz gibi huyunda da varsa o huysuzluk sürüyor, şahsen bizim herseyimiz ağlayarak, sadece dışarı çıkınca susuyor
Ben ağlamasına alışacağım diyorum ama her seferinde çok korkuyorum sesi gidince. Bu kaygımı yenmem lazım sanırım henüz üç aylık diye mi acaba?bana çok çaresiz hissettiriyor.
Çok kucak istiyor mu? Sürekli gezdirmelisin istiyor ben emekleyince o yüzden rahat ederim diye düşündüm yerde emekler en azından merak ettiği her seyi kendisi de gözlemlemeye başlar.

İnan bugünü çoğunlukla dışarıda geçirdim, ya kanguru ile gezdirdim yada bebek arabası ile Evde canı sıkılıyor sürekli mızmız ama dışarı çıkınca ses kesiliyor meraklı meraklı izliyor etrafı Çok şükür ki bizim uykularimiz düzenli tek iyi yönü bu, mesela akşam 20.30 veya 21.00 gibi yatıyorum derin uykuya geçene kadar saat başı uyanip geri uyuyor gözünü açmadan, buda gece 12 yi buluyor sonrasında 3 saatte bir kalkıyor beslenip yatıyor sabah 7.30 ayaktayız

Bizim de dışarıda çok daha iyi ama sürekli hareket halinde olacak, oturunca dışarda da çok sıkılıyor. Oturt bebek arabasına saatlerce yürü dediğin gibi bakınıyor sağa sola. Uyku çok iyiymiş, biz sallamayı yeni bıraktık daha oturtamadık uyku işini de, her saat uyanmak da aşırı yoruyor beni

Oyy minnoş yaa 6. Aya kadar çok çok zordu. 9. Aydan sonra biraz nefes aldım diyebilirim. Şimdi nerdeyse 11 aylık ve gerçekten ilk 6 ayı hatırlamak bile istemiyorum
Mrba şimdi ne durumdasınız gerçi yeni yazdnız sayılır ama benim bebeğim de 9 aylık aynı şeyleri yaşıyorum tek büyütüyorum aşırı zorlanıyorum gecem gündüzüm birbirine girdi sinir sistemim çöktü

Ahhh arkadaşımm tek başına bizim çocukları büyütmek gerçekten sabır işi. Ben en dibi de gördüm, çok yıprandım ama gerçekten değişiyor ve gittikçe kolaylaşıyor. Bak yazdığımdan beri biraz biraz uykuları düzeldi. Bu ay sallanmayı bıraktık biz, 1 haftadır da saat başı ağlamıyor artık bazen 3 saate yakın bile uyuduğu oluyor çok şükür. Evde de daha idare edilebilir oldu. Beynim patlayacakmış gibi hissetmiyorum artık

Adına çok sevindim inşallah daim olur kaçıncı ayda yaşadın bu düzelmeleri, dokuz mu ? Bugün yine sürekli kucak istediği sonra gazını çıkaramadığı için ağladığı bir gündü. Uyurkende mızmız yapıp uyudu tabi değişmez :) sallamamıza rağmen üstelik. Tek bende kafayı yiyecekmiş gibi hissediyorum sürekli aile desteği alıyoruz.

Bende aynı durum devam ediyor, ağlama ve kucak isteği, bu arada babası evde olduğu zaman ona o kadar ağlamıyor nazı annesine maalesef bazen diyorum acaba gerilimimi anlıyor o da mı geriliyor, malum yalnızken bana ne yapacak acaba diye içimden geçtiği için

Bir ay büyüktü benim oğlumdan sanırım oy oy ne zaman düzelicekler acaba az önce yeniden saatlerce ağlayarak uyutabildik. Ben babası babaannesi ayrı ayrı terletti hepimizi. Her şeyi sırayla deneyip başa sarıyoruz süreklikendi yorgunluğumuz ayrı onun gözünden süzülen yaşlara ayrı üzülüyorum , içim gidiyor. Benim oğlum hepimize de ağlıyor yeterki ağlamak istesin seninki adam seçiyor bencede gerilimi hissediyorlar hatta sütümüzden de geçermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…