• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı huysuz bebek

Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta doktora gittik bebeğim aşırı derecede ağlıyor, huysuzluk yapıyor, emerken kıvranıyordu ve sürekli ishal durumu vardı, laktoz intoleransı çıktı, şimdi anne sütünü azaltıp, laktozsuz mamaya geçtik biraz düzeldi, belki bebeği 6 aydan küçük olanlar için diyeceğim bu tarz bir durum olabilir sizde de
Merhaba Laktoz intoleransı testini nasıl yaptırdınız

Herkese selam. Benim 9 aylık bir bebeğim var. 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde kaldı. Yani şuan düzeltilmiş ayı 7 oluyor. Hastaneden çıktığı günden beri tabiri caizse hayatımız bitti. Sürekli olarak ağlama krizleri, beslenme reddi, uyku reddi, aktivitelere olumsuz dönüt daha sayamayacağım kadar olumsuz şey. Uyku uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz, dışarısı nasıldı unuttum, duş almam 3 dakikayı geçemiyor, eşim işteyken akşama kadar tuvaletimi tutuyorum, aç kalıyorum. Ve daha onlarcası. Aylardır hayatımız böyle. Evde düzen yok. Temizlik yok. Doğru düzgün yemek pişmiyor. 2 kişi zor hakkından geliyoruz. Çocukla kendimi sokağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. Nolur bana bir akıl verin. Türkiye'nin en iyi prematüre doktorlarından birine gidiyoruz çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok. Ama inanılmaz gergin. Benim gibi olan var mı? Ya da bildiğiniz bir örnek? Ne yapmalıyım? İntihara ramak kaldı gerçekten
Sen gergin mutsuz oldunmu çocukta bunu hissediyor sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çıkar dısarda biraz gezdir hava alsın ben çıkardım mi toprağa bırakırım biraz oynar gelince banyo yaptır rahatlasın mutfakta işin varsa yanına getir kaşıklar tencere plastik şeyler vs. oylanacak bisey ver işini hallet tuvalete gidince kapını tam kapatma oturt beklemesini anlat
oyuncaklarla oyunla oyalayın konuşun çocuklar duygularımızı hissediyor benim kızım şuan 20 aylık küçüklüğünden beri ben huzursuz olursa oda öyle işini bırak çocukla ilgilen oyna uyurkende işlerini yemeğini hallet

Nasılsınız arkadaşlar, bebekleriniz ve siz nasılsınız :) düzelme var mı? Benimki 11 aylık ergen gibi davranıyor bezini bile alamıyorum cıyaklıyor evde :)

Nasılsınız arkadaşlar, bebekleriniz ve siz nasılsınız :) düzelme var mı? Benimki 11 aylık ergen gibi davranıyor bezini bile alamıyorum cıyaklıyor evde :)
Merhaba daha küçükken sizle konuşmuştuk bu başlıkta geriye dönüp bakınca ne zor günlerimiz oldu diyorum vay be :)
Bezde durmaması huysuzluğundan değil annesi yeni yeni hareketlendiler, bizi kısıtlamayın diyorlar. Bizde de öyle savaş çıkarıyor resmen :) ama su başlığı bir düşündüm , gelip yazdığımı benim gibi anneler olduğunu içimin yangınını.
Ve şimdiki halimizi. Bebeklerimiz huysuz değilmiş sadece kucak seviyorlar .
Tek oynamak istemiyorlar ve hareket seviyorlar. Bu da bir karakter.
Ben kabullendim onu her haliyle seviyorum . İnsanız bazen bunalıyoruz bu da insani ama bebeğimi etiketlememeye karar verdim.
Şimdi huysuz demek yerine bana ihtiyacı var diyorum.

Günaydın güzel anneler. Yazdıklarınızı okuyorum ve aaa aynı biz diye diye ilerledim hep. Ben size oğlumun yeni yeni popo üstü emeklediğinden ve artık ağlamadığından bahsetmiştim. 3 gündür acayip hızlı ilerliyor ve evi keşfe çıktı. Bir bakıyorum çamaşırları boşaltmış aaa napıyorsun sen diyorum aşırı mutlu kahkahalar atıyor. Veee en önemlisi de sallamadan kendi yatağında uyumaya başladı😍 bu benim için mucize. Şimdi ilk uykusuna yatta ve beşiğinde 5 dk içinde uyudu. Ne çektiğimi bi ben bi Allah bi de benim gibi olan anneler anlar sadece. Çok zor günlerdi. Düzelecek diyorlardı gerçekten bu hafta mucize oldu düzeldi. Bir de burda bahsedilen gibi benim bebeğim de sese yabancıya duyarlı. Bana kalırsa algıları açık, talepkar bebekler daha huysuz oluyor. İstediklerini elde etmeye başladıkça da rahatlıyorlar. Uzun oldu kusura bakmayın ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Daha geçen ay ben yapamıyorum annelik çok zor diye ağlıyordum her gün
Hangi ay da duzeldi acaba kaç aylıktı

Herkese selam. Benim 9 aylık bir bebeğim var. 30 haftalık doğdu 2 ay küvezde kaldı. Yani şuan düzeltilmiş ayı 7 oluyor. Hastaneden çıktığı günden beri tabiri caizse hayatımız bitti. Sürekli olarak ağlama krizleri, beslenme reddi, uyku reddi, aktivitelere olumsuz dönüt daha sayamayacağım kadar olumsuz şey. Uyku uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz, dışarısı nasıldı unuttum, duş almam 3 dakikayı geçemiyor, eşim işteyken akşama kadar tuvaletimi tutuyorum, aç kalıyorum. Ve daha onlarcası. Aylardır hayatımız böyle. Evde düzen yok. Temizlik yok. Doğru düzgün yemek pişmiyor. 2 kişi zor hakkından geliyoruz. Çocukla kendimi sokağa atıp hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim. Nolur bana bir akıl verin. Türkiye'nin en iyi prematüre doktorlarından birine gidiyoruz çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok. Ama inanılmaz gergin. Benim gibi olan var mı? Ya da bildiğiniz bir örnek? Ne yapmalıyım? İntihara ramak kaldı gerçekten
Aynısını yasıyorum sanki beni yazmışsınız bide bir tane de dgl uc cocugum var hayatım zindana döndü

Aaa bu grubu unutmuştum. Merhabalarr, benim oğlum 2 yaşında😍
Çok tatlı olmuştur, büyüdükçe çok sempatik ama zıpır oluyor benim kız :)) ele avuca sığmıyor, ev iş çok zor da olsa evlat dünyanın en tatlı şeyi, bu arada hala yemiyor maalesef yapısı öyle dedi doktoru da en son :)) 18 aylık ama 8700 gr, canları sağ olsun hepsinin, başlarından eksik olmalıyım da doğan büyüyor, sevgilerimle herkese

Oğlum 2 yaşından biraz büyükken buraya bir teselli mesajı yazmışım, geçecek diye. Şimdi 4 yaşına yaklaştı. Yeni bir mesaj daha yazayım: burası çok güzel :) Geçen karşılıklı dondurma yedik, tahinli mi vişneli mi diye kritik ettik. Sonra anlaşmamız gereği bir tane benim bir tane onun istediği dükkana girdik. Benimkinde oje aldık, ikisinin rengini de o seçti. Ama simlileri çıkarmakta zorlandığımı ve sevmediğimi söyledim. Onları beğenmişti ama anlayıp benim beğeneceklerimden seçti. Sonra onun istediği oyuncakçıya gittik. İki hotwheels beğendi, birini bırakmayı kabul etti. Bir de fosforlu kalem beğendi... Bu sırada sohbetler, şakalar... ha akabinde öğle uykusu uyumayı reddetti ve gece 11'de ancak uyudu ama olsun. Artık geç yattı diye gece on kez uyanmıyor veya sabah huysuz kalkmıyor. Ben de daha rahatım, biliyorum bir şey olmuyor. Yemek, temizlik farklı şekilde geri geldi evimize. Bu yaz tatilde tatil bile yaptık :) Yani tünelin sonunda ışık var.

Back