Aşırı huysuz bebek

Evet canım maalesef hissediyorlar, benim ki tam 4.5 aylık oldu, düzelecek umudum devam ediyor, ağlayınca insan kıyamıyor çok minnaklar Allah yardım etsin

Bunları duymak bile umut veriyo bana inşallah hayırlısıyla rabbim bana da nasip eder bazen çaresizlikten ağlıyorum

9. Ayda sakinleşmeye başladı biraz biraz ama en büyük gelişmeyi 11. Ayda gördüm. Tüm gün ve gece tek başıma yıpranmadan rahatlıkla bakabiliyorum artık çok şükür
Bunları duymak bile umut veriyo bana inşallah hayırlısıyla rabbim bana da nasip eder bazen çaresizlikten ağlıyorum
çaresizlik çok zor, sana muhtaç bir bebek ve onu sakinleştiremediğini hissetmek. Umutsuzluğa düştükçe sanki bebek de daha çok geriliyordu benim hissettiğim. Kolaylaşacak gittikçe

5 yaşında ve 7 aylık bir bebek annesi olarak yazıyorum ki geçmiyor. 5 yaşındaki oğlum aynı anlattığınız gibiydi bazen yorgunluktan kucağımda oturur şekilde uyuyakalırdı ve ben o uynanaa kadar olduğum yerden kalkmazdım. Kolikti doğduğundan 6 aya kadar olan kısım sırf ağlamayla geçti biryere gittiğimizde yarım saat sonra eve dönüyorduk insanlarıda rahatsız etmeyelim diye ve gel gelelimki 5 yaşında hala çok haraketli ve geceleri üç kere uyanan bir çocuk üstelik aşırı iştahsız şimdi artık laftan anladığı için ağlama krizimiz yok ama hala çok zor bir çocuk şöyle söyliyim 8. Aydan sonra bir tık daha iyi olabiliyor en azından biraz gündüz uykusu oluyor ve kendinize zaman ayırabiliyorsunuz ama ben birkere saymıştım 50 saat hiç uyumamıştım bebekken uyuyamamıştık eşim hiç uyumadan işe giderdi. Şimdide 7 aylık bir kızım var oda ilk 5 ay süperdi heh dedim tamam oldu bu ağlamıyor uyumlu oda 6. Aydan sonra başladı ağlamalara uyumamalara. Yani diyceğim o ki bebek bakmak çok zor üstelik yalnızsanız bir tık psikolojiniz gidebiliyor ama kendimi hep çok şükür sağlıklılar diye rahatlatıyorum ve birgün bitecek, bu günler geride kalacak diyorum. Biraz daha dişinizi sıkın bitecek en azından azalacak ve siz daha rahat hissedeceksiniz.

Maşallah darısı başımıza biz daha baya yolun başındayız anlaşılan. Bir de alerjisi çıktı apartmanda kimi görsem hala çok ağlıyor diyorlar sanki çözümü bende şimdi de alerji mamasını yemek istemiyor emzirmeye çalışıyorum hep kafamda aç mı, doydu mu düşünceleri var. İkinci çocuğa korkuyoruz sonra da kardeşsiz mi kalacak diye üzülüyorum

Bana üzerine ev verseler kardeş yapmam dahabitti Allah bunlara ömür versin, bende tek çocuğum o da öyle olsun napalım

Nasılsınız kızlar, ben bebeği oturtmaya çalışıyorum 5 aylık oldu artık destekle oturabilir dedi doktoru, bu arada huysuzluğu devam ediyor, artık tek kaldığı zaman deliriyor, oyun halısında 20 dakika kazanma durumlarımız da bitti, yedek bebek arabasıyla iş yaptığım yere getiriyorum evin içinde, bilinçlendikçe daha da huysuzlaşıyor, her yeni gün bir umut hala ama giderek zorlaşıyor işim, dokuzuncu ayında işe başlamayı düşünüyordum tekrar böyle giderse daha uzun kalmam gerekecek çünkü bu hali ile kimse bakmak istemez, büyüseler bir an önce de nefes alsak

Canım Anne sana akıl verecek durumda değilim dediklerinin aynılarına sahip 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Yazdıklarını okurken keşke elimden birşey gelse dedim kendime hayrım olmasa da.. şöyle düşün en azından sen 9 ayı geride bırakmışsın inan bu da başarı. Çünkü mutsuz bebekleri olanlar için 1 gün adeta 3 gün gücünde. Bana şuan bebeğimin 9 aylık olacağı hayal gibi geliyor. Bende sizin gibi konu açtım bir çözüm aradım ama en iyi çözümün sakin kalabilmek olduğunu gördüm başka bir çözümü yok gerisi zaman ve sabırmış. Deneyimleyip göreceğiz umarım herşey tez zamanda yoluna girmeye başlar. Sadece yalnız olmadığınızı bilin bir yerlerde kendini balkondan atmak isteyen hergün Allah'ım ne zaman yoluna girecek diye ağlayan aç ve yorgun bir anne daha var sağlıkla güzel günlerde büyüsün yavrunuz

Umutlarım kırıldı bende büyüdükçe daha yoluna girer diye düşünüyordum

Benimde öyle egzemasi vardı artı tortikolisi uyku nedir bilmedim şimdi 20 aylık oldu daha iyi çok şükür ama ağlama krizleri dün gece yine bire kadar sürdü. Bazen kendimden korkuyorum sabrım taşıp yere yapıştıririm diye. Gerçekten kolik bebek büyütmek zor

Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta doktora gittik bebeğim aşırı derecede ağlıyor, huysuzluk yapıyor, emerken kıvranıyordu ve sürekli ishal durumu vardı, laktoz intoleransı çıktı, şimdi anne sütünü azaltıp, laktozsuz mamaya geçtik biraz düzeldi, belki bebeği 6 aydan küçük olanlar için diyeceğim bu tarz bir durum olabilir sizde de

Arkadaşım sana acil şifalar diliyorum. Allahım seni evladına evladını sana bağışlasın, gelip geçsin bu günler. Yazmak konuşmak istersen burdayım.

Merhaba canım çok üzüldüm ama kanserler arasında en kolay atlatılanı diye biliyorum lütfen üzülme bugünler de geride kalacak. Sana katılıyorum tek sorunumuz bu olsun elbet büyüyecekler

Benim oğlumda 6 aylık oldu. İlk dört ay çok yoğun kolik sancıları vardı sürekli ağlayan bir bebekti bu başlığa da yazmıştım çünkü en iyi yaşayan anlıyor başkasına uzaktan akıl vermek kolay.
Kolik sancıları azaldıktan beri şükür daha iyi ancak tam bir gezginci bey hep kucakta hep gezmek istiyor. Dördüncü aya gelse de destekli oturtsak biraz rahatlasak diyordum altı oldu bile hala desteksiz oturamıyor ama daha kolay oyalanabilir oluyor ilk zamanlara göre.
Mesela mızmız yapsa da artık arabamızla bir yerlere gidebiliyoruz ev olma şartıyla dışarıda hala durmaz park dışında.
Hava güzel her gün parktayız. Bir eski dosta rastlayıp selam vermek bile ruhuma iyi geldi.
Evet gece 7/10 kez kadar kalkıp emiyor. Pışpışlayıp yatırdıklarımı saymıyorum bile.
Ama kolik günlerini hatırlayıp şükrediyorum. Acı çekmesin de bugünler de geri de kalacak

Evet katılıyorum benim bebeğimde de alerji çıkmıştı. İyi bir doktora denk gelene kadar bebektir ağlar dediler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…