- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Bende uyuduğu zaman hiç iş yapmıyorum en ufak sese uyanıyor bazen odadan çıkarken ayak sesine bile. Kapıyı bile kapatmıyorum ki kapı sesine de uyanıyor az önce sadece yarım saat uyudu uyandı yanına yatıp emziriyorum yarım saattir de emip uyuyor benim oğlum da üç aylık olacak bence en zor zamanlardayız ,ilerledikçe her şey daha güzel olacak hem biz alışacağız hem onlar hayata alışacak korkmayacak belki eskisi kadar kucak istemeyecek.Amin Allah size de kolaylık versin Benim bebeğim bir ay erken doğdu şu an 2 aylık olacak inşallah. Sese aşırı hassas tek başıma bakıyorum annemler uzak maalesef destek olacak kimse de yok uyutsam bile işleri Kaçak göçek yapıyorum çoğu zaman yetişmiyor yapamıyorum çünkü aniden kalkıp ağlıyor hatta ben de sizi çok iyi anlıyorum o kadar çok bağırarak ağlıyor ki sesi bir yerden sonra kasılıyor ve böyle bayılacak gibi oluyor kıpkırmızı oluyor. Bebek aslında sadece ağlayarak dertlerini anlatabiliyorlar ama yapabileceğim her şeyi yaptıktan sonra hala ağladığı zaman kafayı yiyecek gibi oluyorum çünkü oyalayacak kimse yok yanımda.
Bugün uyuttum mutfağa gittim 15 dakikalık bir işim vardı 6 defa geri dönmek zorunda kaldım odaya çünkü uykudan uyanıp uyanıp ağladı hatta bazen uykusunda bile ağlıyor bir yerim ağrıyor onu da tam idrak edemiyorum ilk çocuğum olduğu için bir fikrim yok.
Bebek huysuz olunca çok daha zahmetli oluyor sanırım bebek bakmak ama bir o kadar da güzel inşallah zamanla daha iyi olur her şey
Tek başına büyütmek zor olmalı ama em azından benim gibi güvensizlik yaşamazsınız oğlumla yalnız kalmaya korkuyorum haftasonları eşim evde ancak o da tecrübeli değil diye yine korkuyorum annemler olmadığı için.
Bugünleri de geçireceğiz inanıyorum ben. Bir bakmışız ki büyümüşler belki bu hislerimize güleceğiz.