• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller aşırı esmerlikten kurtulmak istiyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

haticeeeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
2
0
6
İstanbul
selam , ben hatice. 18 yaşındayım ve aşırı esmerim. normalde bu kadar esmer değildim 15 yaşlarından sonra bu kadar kararmaya başladım. danıştığım insanların hepsi daha küçüksün, kafana takma diyor. ama ben bu durumdan nefret ediyorum. hatta kendim için "aşırı esmer" lakabı bile taktım. forumda bununla ilgili bütün konulara baktım, deneyebildiklerimi denedim, ama faydasını görmedim. daha farklı önerisi olan, daha iyi çözüm öneren birileri varsa bana yardım etsin, lütfen.. ten rengimi açmak istiyorum çünkü rengimden nefret ediyorum ve çok utanıyorum. lütfen, yardıma ihtiyacım var :(

Ben de hafif esmer tenliyim.Aşırı esmerlik güzel değil haklısın ama hafifletebilirsin.
Önce kaş- bıyık ve benzeri tüylerin varsa bakımlarını asla ihmal etmemelisin. Koyu durur bunlar varsa.
Yüz tüylerin varsa tüy sarartıcı kullan yüz tüyleri aldıkca daha cok çıkar cünkü...
Dışarı çıkmadan önce muhakkak 30 faktörlü krem kullan ki yüzün esmerleşmesin.Çünkü beyaz temliler kızarır esmer tenliler kararır.

Saçların çok siyahsa kahverengi tonlarında boyat.Mesela beyonce zenci ama genellikle sarı saç kullanır.
Bir de fondoten cildi birkaç ton açar ama 18 bunun için çok küçük bir yaş.Renkli nemlendirici ile birkaç ton acabilirsin.

Sakın yüzüne de o kür senin bu kür senin deneme. Çünkü istesen de ten rengini değiştiremezsin.

Ben de hafif esmer tenliyim.Aşırı esmerlik güzel değil haklısın ama hafifletebilirsin.
Önce kaş- bıyık ve benzeri tüylerin varsa bakımlarını asla ihmal etmemelisin. Koyu durur bunlar varsa.
Yüz tüylerin varsa tüy sarartıcı kullan yüz tüyleri aldıkca daha cok çıkar cünkü...
Dışarı çıkmadan önce muhakkak 30 faktörlü krem kullan ki yüzün esmerleşmesin.Çünkü beyaz temliler kızarır esmer tenliler kararır.

Saçların çok siyahsa kahverengi tonlarında boyat.Mesela beyonce zenci ama genellikle sarı saç kullanır.
Bir de fondoten cildi birkaç ton açar ama 18 bunun için çok küçük bir yaş.Renkli nemlendirici ile birkaç ton acabilirsin.

Sakın yüzüne de o kür senin bu kür senin deneme. Çünkü istesen de ten rengini değiştiremezsin.

yüz tüyüm yok, kaş-bıyık bakımlarını zamanında yapıyorum. saçlarım da kahverengi. ara sıra fondoten kullanıyorum ama renkli nemlendirici daha önce hiç kullanmadım. ten rengimi değiştirmek istemiyorum, çünkü esmerliği tercih ederim. ama benimki aşırıya kaçmış. :/

Back
X