Kendini zorla. Kapat ve hiç açma mümkünse kilitle bilgisayarı bir yerlere.
boshayallersmile
Arkadaşlarınla dışarı çık vs...
Ya da kendine hobi edin spor gibi gitar gibi...
:1ninca:
Böylece girmezsin...
guclubacismile
Malesefki bende öyleyimmafoldumben
esim cok kiziyo ama yapamiyorum hep pc basinda oturmak
devamli kk acik zaten
gözümü acar acmaz pc mide aciyorum
neyseki yakinda kursa baslamayi düsünüyorum ozamn belki azalirmafoldumben
ben de bağımlıyım malesefmafoldumben sabah ilk işim bilgisayarı açmak oluyo,2 tane bilgisayar var evde. İşe giderken laptopumuda götürüyorum genellikle. Eve gelince yine başına geçiyorum. İnternet yüzünden az yemek yakmadım alsanaalsanasmile 1 gün girmeyeyim internete aklım orda kalıyo. Eşimde şikayetçi "sen git otur dur bilgisayarının başında" diye sitem ediyo canım yaa:teselli: zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ki ama.Oyun,KK,face,msn,bloglar derken günüm bitivermiş.. Çok kızıyorum kendime bazenklava:
canim ama evlisin , burda kocalarindan sIkayetci olan cok ablamiz var bilgisayar bagimlisi olduklari icin , kocan da senin bu durumundan sIKayetcidir belkide bilmiyorumkismile onunla ilgilenmedigini felan düsünür zamanla sorun cikar o yüzden bence pc degilde kocanla güzel vakit gecir
ah canım ne güzel bırakmak istiyorsun. benm eşim senden daha fazla bağımli. ilk evlendiğim zamnlr boşanmyı çok düşündüm ama hep bırakır dediler 8 yıl oldu hiç bir değişiklik yok. sadece tuvalet bazen yemek işi evden idare ediyor çoğu zaman. gecede en erken 3, 3.30 gibi yatıyor. 2 3 aat uyku yetiyo kalkıncada gözünü açmadan pc bşına zaten kapatmadan yatıyor. tedaviyide kabul etmiyor hasta olan sizsiniz diyor içkim yok kumarım yok karı kız yok daha ne istiyorsun diyor. ama bu hepsinden beter. akşam ne ydin diye sor bilmiyor. evin ihtiyaçlarını babasın hllettiriyor üff n diyeyim bilmemki çok dertliyim çok. hem benm hem kendi gençliği gözgöre göre eriyor boşboş.
her yöntemi dendim olmuyor 4 pc var. bazen pc nin fişini çekiyorum o kadar sinirleniyoki koşop kendimi kilitliyorum odaya yakalasa kıracak bi yerimi. beni bi odaya kapatsınlar pc ve intrntl beraber arada kapının altından yemek uzatsınlar gıkımı çıkarmam yıllrca diyor sanal sizin hayatınız hiç yeniaslında burası gerçk hayat diyor yaptığı şeyde metin2. o yokken diğer oyunlardı. 8 yıl oldu toplasan 10 kere etmez bi yerlere gezmeye gittigimiz. hiç yeni arkadaşı yok sosyal çevresi yok. bi aralar pc başında koltukta uyuyordu. böyle bi adamla nasıl evlendim bilmiyorum ama bırakamıyorumda.
Allah size sabır eşinizede akıl versin...:gitme: