ah canım ne güzel bırakmak istiyorsun. benm eşim senden daha fazla bağımli. ilk evlendiğim zamnlr boşanmyı çok düşündüm ama hep bırakır dediler 8 yıl oldu hiç bir değişiklik yok. sadece tuvalet bazen yemek işi evden idare ediyor çoğu zaman. gecede en erken 3, 3.30 gibi yatıyor. 2 3 aat uyku yetiyo kalkıncada gözünü açmadan pc bşına zaten kapatmadan yatıyor. tedaviyide kabul etmiyor hasta olan sizsiniz diyor içkim yok kumarım yok karı kız yok daha ne istiyorsun diyor. ama bu hepsinden beter. akşam ne ydin diye sor bilmiyor. evin ihtiyaçlarını babasın hllettiriyor üff n diyeyim bilmemki çok dertliyim çok. hem benm hem kendi gençliği gözgöre göre eriyor boşboş.
:) bi benmkinde bi virüs olsun dokunduğu bilgisayara bulaştırsın hiç bi bilgisayarı kullanamasın. amin deyin.
canım internetle geç taniştım , ama sigaradan bile fazla bağımlılık yapıyor bu meret sen çok ama çooook gençsin ,ona ayıracak çok vaktin olacak . önce sorumlulukların gelsin yaşamında benim güzel çocuğummmmmarkadaslar ya ben cok fena bi internet bagimlisiyim aklim fikrim bilgisayarimda , tabi ailemde bu durumdan cok rahatsiz ve bende artik rahatsiz olmaya basladim , üniversite 1 ögrencisiyim derslerime daha cok dikkat etmem gerekirken hala internette geziniyorumlmaz:
günümün yarisi belkide daha fazla bi süre bilgisayarimin basindayim , sabah uyanir uyanmaz direk elim bilgisayarin dügmesine gider daha gözlerimi tam acmadan:hulya: okul olsun olmasin hic farketmiyor, okul oldugu günler diz üstü bilgisayarimi yanimda götürüp ders arasi giriyorum , okuldan eve gelince direk odama cekilir yine basina geciyorum, olmadiginda ise odamin bi kösesinde oturup tüm gün cikmam , gece 2-3 olur da anca yatacagim icin kapatirim.
kaldigim yer kücük bi köy oldugu icin disarda yapicak bisey yok bende haliyle arkadaslarla msnde vakit geciriyorum , forumlara bakiyorum , vs.
varmi hic aranizda bana fikir verebilcek yardimci olabilen biri :kedi::kedi: artik bilgisayarin basinda gecirdigim zamanimi gercekten azaltmak istiyorum