Aşırı derecede internet bağlısıyım

ah canım ne güzel bırakmak istiyorsun. benm eşim senden daha fazla bağımli. ilk evlendiğim zamnlr boşanmyı çok düşündüm ama hep bırakır dediler 8 yıl oldu hiç bir değişiklik yok. sadece tuvalet bazen yemek işi evden idare ediyor çoğu zaman. gecede en erken 3, 3.30 gibi yatıyor. 2 3 aat uyku yetiyo kalkıncada gözünü açmadan pc bşına zaten kapatmadan yatıyor. tedaviyide kabul etmiyor hasta olan sizsiniz diyor içkim yok kumarım yok karı kız yok daha ne istiyorsun diyor. ama bu hepsinden beter. akşam ne ydin diye sor bilmiyor. evin ihtiyaçlarını babasın hllettiriyor üff n diyeyim bilmemki çok dertliyim çok. hem benm hem kendi gençliği gözgöre göre eriyor boşboş.

Cnm..ben merak ettim.Neyle vakit geçiriyor peki bu kadar zaman internet başında?:uhm:

al benden de o kadar
senelerdir ailem şikayet eder bu durumdan
derken üniversiteyi bitirdim evlendim hala aynıyım:))))))
yani geçmiyor kolay kolay
şu an evliyim internet yetmezmiş gibi birde KK bağımlısıyım
ama uzun zamandır bir taktik deniyorum. kk açık halde arada sayfayı yeniliyorum sürekli takıldığım topiklerin. ama elimde kitabım var okuyorum. sonra kalkıyorum puzzel yapıyorum
sonra kendime evliliğin sorumluluklarını hatırlatıyorum ve yemekler yapıyorum kocacığıma.
derken biraz hafifletiyorum bunu .....

Bence evlenip çocuk doğurunsempatiksalakcinni
Bilgisayarın tuşlarını havaya uçuran bi minik,size dur diyecektir,bazen açamıyorum bile :)

kendımı gördüm bi an sizlerde.. ama benım ki 1 sene ancak sürdü.. son 5 dk son 10 dk aman bi tur daha oyun oynayım diye diye sabah ezanlarını duyduğumu biliyorum.. annem çok kızar olmuştu.. sonra bilgisayar bozuldu..annemlerde inat etti ve 1 ay sonra yapıldı bilgisayar ve ben bu sırada soğudumda öle kurtuldum şimdi sadece günde 1 yada saat ancak bakınıyorum nette..

ayy üniverste yıllarıma döndüm bir an okuyunca
sabah uyanır uyanmaz düğmeye basılırdı ki zaten kapanması da sabaha karşı olduğundan anca bikaç saat dinlenme fırsatı bulurduk pc de ben de:)
okuldan gelir gelmez ilk iş soyunmadan yine düğmeye basmak.bitür zorunluluk gibi bişeydi o düğmeye basmadan rahat edemezdim ailemle de az papaz olmamştık..annem sabah namazna kalktıgında ona duyurmadan kaptabılmek ıcın bılgısayarı kaç sekle gırerdım tam bir komediydi valla:)
bizim sitemiz vardı sürekli onunla meşguldük hele bir ara radyo işine de sarınca tam tımarhanelik olmuştu durumumuz..bir süre sonra insanı ne kadar yoruldugunu anlıyor muhakkak..
şimdi evlendim kk için takılıyorum nete..msnden o kadar gına gelmiş ki açmamla kapamam bir geliyor..
kendime de sormuyor değilim ne buluyormuşuz onca saat nette boş boş bişeye de yarasaydı bari anca ruhunu yor dur..
şimdi bağımlı olmadan girmek daha güzel..gerçi yine nette geçirdiğim süre az sayılmaz ama en azından pc olmadan yaşamayı becerebiliyoruz buna da şükür:)

metin2 diye bi oyun var 1 senedir ona taktı. onu oynuyor. ben önce şüpheleniyodum acep beni aldatıyomu bu kadar durulmaz boşuboşuna diyordum ama takip ettim kendimde bilgiişlemciyim benden pek bi şey saklayamaz pc konusunda. ayrıca onun pc yi mutfaga kurdum benmkide yanında hani kötü şeylerde yapmıyo yapamıyo. anlamıyorumki ciğerim bu alışkanlık herade evleneden önce kaynanam özellikle böyle olmasını istemiş gözünün önünde olsun diye. bilmiyorumki seviyorumda 8 yıl oldu nereye kadar diyorum bazen.

ama okula cidden götürüyorum dersin ortasinda bile giriyorum hani bilmiyorumkismile ama bundan sonra dikkat edicem bende , evli olsam girmem sanmiyorum kocamla evimle ilgilenirdim cünki hic bi es bunu kabullenmez kolay kolay

:) bi benmkinde bi virüs olsun dokunduğu bilgisayara bulaştırsın hiç bi bilgisayarı kullanamasın. amin deyin.

:) bi benmkinde bi virüs olsun dokunduğu bilgisayara bulaştırsın hiç bi bilgisayarı kullanamasın. amin deyin.

Amin canım amin.Ayy üzüldüm valla durumuna.Çok sinir bozucu. Tabi bu arada eşimin bazen ne hissettiğinide daha iyi anlamış bulunuyorum. Ama neyseki ben eşin kadarda bağımlı değilim,Kocamlada vakıit geçiriyorum.Ama tabi o olmasa belki eşin kadar olurum valla.İyi hoşta bu internet dozunu bilmek gerek:mymeka:

arkadaslar ya ben cok fena bi internet bagimlisiyim aklim fikrim bilgisayarimda , tabi ailemde bu durumdan cok rahatsiz ve bende artik rahatsiz olmaya basladim , üniversite 1 ögrencisiyim derslerime daha cok dikkat etmem gerekirken hala internette geziniyorum:eek:lmaz:

günümün yarisi belkide daha fazla bi süre bilgisayarimin basindayim , sabah uyanir uyanmaz direk elim bilgisayarin dügmesine gider daha gözlerimi tam acmadan:hulya: okul olsun olmasin hic farketmiyor, okul oldugu günler diz üstü bilgisayarimi yanimda götürüp ders arasi giriyorum , okuldan eve gelince direk odama cekilir yine basina geciyorum, olmadiginda ise odamin bi kösesinde oturup tüm gün cikmam , gece 2-3 olur da anca yatacagim icin kapatirim.

kaldigim yer kücük bi köy oldugu icin disarda yapicak bisey yok bende haliyle arkadaslarla msnde vakit geciriyorum , forumlara bakiyorum , vs.

varmi hic aranizda bana fikir verebilcek yardimci olabilen biri :kedi::kedi: artik bilgisayarin basinda gecirdigim zamanimi gercekten azaltmak istiyorum
canım internetle geç taniştım , ama sigaradan bile fazla bağımlılık yapıyor bu meret sen çok ama çooook gençsin ,ona ayıracak çok vaktin olacak . önce sorumlulukların gelsin yaşamında benim güzel çocuğummmmm

evlenmeden önce bende de internet tutkusu vardı.oyunlar oynar msn açık kalır saatlerce zaman geçirirdim.çalışmam da engel değildi buna.ama evlendim evdi yemekti bi taraftan çalışmak yeterince yoruyo beni.bence enerjinizi atacak başka şeyler bulun.şimdi iş yerimde de var ama hiç açıp girmiyorum bile.evde de açık kalsada başında çok oturmuyorum evimle ilgileniyorum.

ben de bağımlı gibiyim ama belirli dönemlerde maillerime bile bakmıyorum. o zaman da harcadığım paranın haddi hesabı olmuyor ama:KK43:((

X