var olmazmı eh işte yüzde iyi ama iki yüzlüler iyi gibiler ama.elti kuyumu kazıyr resmen..ben gelin gelince kıskançlıktn ne yapacağını şaşırmş kvdemlere tavır yaptı küstü..filan başka mevzularıda var küsüm filan diyordu bana bi baktım kaç gün sonra kv onlarda hoş beş kahve içiyorlr facede foto şaştım..
bisey konuşmam bişey söylesem insanlar beni kabul etmeyecek gibi geliyor ayrıca nasıl konusavagimida bilmiyorum tanımadıkları karşı yani
selam arkadaşlar ben çok çekingen biriyim insanları çok önemsiyorum kendi degerinin farkında değilim bu çekingenligimi nasıl yenebilirim hiç bilmiyorum sanki bi boşlukta gibiyim llütfen yardımcı olun
bir seneye yaklaştım gerçekten çok zor eşimin ailesi devamlı az konuşmamı vurguluyo halbuki konuşmak istiyorum ama olmuyo ikili ilişkiye giremiyorum çok fazla genelde soğuk olarak görülüyorum halbuki öyle değilim ama aynı çift kişilikli gibi içim başka ama dışarıya gösterdiğim başka
selam arkadaşlar ben çok çekingen biriyim insanları çok önemsiyorum kendi degerinin farkında değilim bu çekingenligimi nasıl yenebilirim hiç bilmiyorum sanki bi boşlukta gibiyim llütfen yardımcı olun
aynen dediğin gibi o kişi dediğini unuttu, hayatına devam etti. ayrıca bu sroun nedeniyle çalışma hayatımda da zorlandım ve en son bıraktım . hem evli olmak hem de sf li olmak zorluyor
eleştirilmek,küçük düşmek cevap verememek bir sürü sebep evet bende boşanmayı düşündüm çok saçma bi fikirdi biliyodum çünkü birbirimizi çok sviyorz ama ben kendime engel olamıyorum yenemiyorum bu illeti eşimin karabalarıyla muhatap olamıyorum o zamanda ilgisiz biri gibi görüyolar beni bozuluyolar ama ben istiyorum onlarla görüşmek arayıp sormak ama yapamıyorum
içimden bi ses hep boşan git diyor ben çok kendimi üzdum ama haddinden fazla napicam artık hayatim yasanmaz geliyor bazen
ben bu hastalığı yenmeye çalışırken şimdide hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum yanlış anlaşılmasın ama ilaç kullanamam galiba bu durumda belki bebgim bana uğurlu gelir
20 yaşındayım.
Çalışmıyorum. İş ortamlarından hep korkmuşumdur
Kötü bi anım var o yüzden sanırım.
1 yıldır çalışmıyorum.
Paraya ihtiyacm var ama çalışmaktan korkuyorum
Aslında çalışmaktan da değil insanlarla iletişim halinde olmaktan çekiniyorum
Konuşurken utanıyorum başımı eğiyorum yüzüm kıpkırmızı oluyo.
Bu durumu farketmelerinden korkuyorum
Birinin yüzüme karşı beni eleştirmesinden korkarım mesela ne yaparım ne ederim bilemiyorum
Normalde çok hazırcevap bi insan olmama rağmen sırf çekindiğimden bazı insanlara cevap veremiyorum.
İnsan yaşıtından çekinir mi, yada küçüğünden?
Çekiniyorum işte ne yapayım.
Bi çaresi olsa keşke...
ne güzel Allah bagıslasın bende bebek cok istiyorum insallah Allah nasip eder belki destek olur bana yoksa dayanacak gücüm yok
Dikkat ettim de bazılarınız evli, sözlü, bazılarınızın da sevgilisi var. Aşırı çekingenseniz bunlar nasıl oldu hanımlar?
Belki de çekingen değilsiniz de kendinizi öyle zannediyorsunuzdur? Yanılsama falan olabilir mi?
Çünkü o iki durum çelişkili. Hem aşırı çekingen olup hem de evli/sözlü/sevgilili olmak..
Bende çocukluğumdan buyana çok cekingenim ortanca ve en sessiz çocuğum sosyal fobim var 2 aydır tedavi görüyorum ilaç kullanmıyorum. ilk başlarda sosyal fobik olduğumu kabul etmiyordum tedavi olmaya karar vermem titreyerek telefonda randevu almamı hiç unutmayacağım . kendi değerinin farkında olmuyor insan benim kendime bakış açım çok değişti bende kendimi uzun yıllar boyunca boşlukta hissettim yaşın kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım hiç birşey için geç değil hayatta yeterki kararlı ol ben özelde tedavi oluyorum seans başı 75 lira seans aralıklarını ben belirliyorum ister 15 ister ayda 1selam arkadaşlar ben çok çekingen biriyim insanları çok önemsiyorum kendi degerinin farkında değilim bu çekingenligimi nasıl yenebilirim hiç bilmiyorum sanki bi boşlukta gibiyim llütfen yardımcı olun
o ilacın adı ne acaba. bnm derste sunum yapmm gerekiyor.aynı sorun bndede var.Bende uzun zamandır sosyal fobi hastasıyım, bi türlü yenemedim su hastalığı sadece zor zamanlarimda günü kurtarmak icin içtiğim bi ilac var oda olmasa nyapardım bilmiyorum, sırf bu yüzden bebek sahibi olma isteğimi hep erteliyorum, keşke bi çözümü olsa su hastalığın, cunku gerçekten çok yoruldum artık7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?