Aşırı anksiyete, korku,panik

Ah canım bı bilsen neler çektiğimi anlatsam destan olur 17ekimden beri ve kaşıntı tutmuş beni bugün. Diyom ki belirtti arasında var yine bı panik halindeyim stresden ne gelse Allah'tan Allah büyük
Çok çok iyi anlıyorum ben bu hastalıktan korktuğumda deli gibi kaşınıyordum 5 ay kaşındım tam. Alerji testleri yaptırdım bi şey çıkmadı.Doktor tamamen psikolojik dedi. Bu hastalık korkum bitip diğeri başlayınca kaşıntım da geçti sizin de öyle olacak eminim

Bi kaç âdet Yağlı hiluslu düzgün sınırlı lenf nodlari mevcuttur yazıyor ve 2cm diyor özelde çektim ceken doktora bi şey varmı dedim 4 defa adam sinirlendi hiç bir şey yok dedi lenf büyümüş odaa KBB bakacak yine de korkuyorum pisiklojik olarak geçen yıl bu senede oldu senesi geldi yine ben yine ben .

Çok geçmiş olsun kolay şeyler yaşamamışsınız. Bütçemi ayarlayınca psikoterapi almayı çok istiyorum zaten fakat şu sıralar zor. Siz fayda görüyor musunuz psikoterapiden, seanslar nasıl ilerliyor?

Evet görmüyorum desem yalan olur ama her şeyden önce doktoruma ve tecrübesine çok güveniyorum. Daha iki seans aldım derine inerek korkumun kaynağını bulmaya çalışıyoruz. Her hastalık korkumda, atak anında kendisine yazıyorum ve rahatlıyorum. Telefonun bi ucunda olduğunu bilmek iyi hissettiriyor.

Dediğim gibi korkulacak bir şey yok düzgün sınırlı ve reaktif nodlar yani aktif değiller. Enfeksiyon geçiren kişilerde olur bu zaten bebeklerde bile oluyor. O nodlar bazen küçülüyor bazen de yıllarca kalabiliyor. İnanın çok araştırma yaptım. O yüzden içiniz rahat olsun

İnşallah canım inşallah bakalım ne oluyor bazen öyle ağrıyor ki. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum kulağıma vuruyor ağrı yorumun için teşekkürler canım

Nasıl oldunuz

Sizin morluklar nasıl nerde çıkıyor

Merhaba damarlarım çok gözüküyor du halen devam etmektedir bazen gözüküyor doktor bi sorun yok dediler ama boğaz şişlik var ve dilim çok ağrıyor
Merhaba sizi bu şikayetlerinizi neye yorumluyorsunuz damarlarım çok gözüküyor demeniz kilcar damar olmasın mı cnku bnmde o tür şikayetlerim vardi

Benim sadece boğazım ağrıyor du doktor sıkıntı yok dedi ben çok sıkıntı yaptım damarlarım gözüküyor du damar cerrahisi gitim damarlar gözüküyor dedi bı sıkıntı yok stresten dedi şimdi de dilim altı bi şey çıkmış ağrıyor ya

Evet kötü bir şey mi
Bende bilmiyorum bende o şikayetlerle hemotoloji ye gittim doktor birsey yok dedi sizi yaşlardaki gençlerde normal dedi deriniz ince ve kilcar damarlar çatladığı için morarma yapıyor bide bnde bademcik var boğazım bazen ağrıyor ama inanki bende bilmiyorum hep tedirginlik war bnde kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil panik atak var daha kötü oluyorum

Çocukluğumdan beri hastalık hastasıyım uyandım titriyorum yardım edin bana geçmiyor geçmiyorrrrr
Tabi siz korktukca vücudunuzu dinliyorsunuz, vücudunuzu dinledikçe her hissi yorumluyorsunuz. Acaba o anlarda dikkatinizi başka şeye yönlendirmek iyi gelir mi? Ben de metroya binmekten aşırı korkuyorum ama mecburen biniyorum biner binmez saçma bir oyun var sırf dikkatimi dağıtmak için onu oynuyorum. Bir de şöyle dusunun lütfen bütün hastalıkların çözümü var sağlıkla kalın çok sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…