• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir Anksiyete Veya Panikattak olabilirmi?

Rica ederim. Bu konuları bilmeyen insanlar güya kendince modern olanlar sizi sadece doktora yönlendirerek bir şey başardık sanıyorlar. Ama inanın bende o durumda önce doktora gittim ama onlar da bu konuda sadece sakinleştirici ilaç verebileceklerini vs söylediler. O yüzden kendisi de gerekirse tabi ki ilaç alsın ama dua okumayı gerekirse destek almayı ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun 🌼
Kolunuz bacağınız kırılınca doktora hastaneye koşuyorsunuz ama. Millet boşuna kendini paralıyor, yüksek lisans master doktora diye. Profesörler bile bu hacı hoca takımının yüzde biri kadar kazanamıyor. Erkek doktora soyunamayan kadınlar erkek hocaya soyunuyor orasını burasını elletiyor yazılar yazdırıyor üstüne bir de para veriyor.

Kolunuz bacağınız kırılınca doktora hastaneye koşuyorsunuz ama. Millet boşuna kendini paralıyor, yüksek lisans master doktora diye. Profesörler bile bu hacı hoca takımının yüzde biri kadar kazanamıyor. Erkek doktora soyunamayan kadınlar erkek hocaya soyunuyor orasını burasını elletiyor yazılar yazdırıyor üstüne bir de para veriyor.
Okuduklarinizi anlamaniz konusunda sıkıntılarınız var sanırım geçmiş olsun. Burada kimse doktora gitmeyin haram vs tarzı bişey söylemedi. Hepimiz ilk koşulda doktora gidiyoruz ama bazı konular ekstra destek istiyor. Size de tez vakitte acil şifalar dilerim.

Rica ederim. Bu konuları bilmeyen insanlar güya kendince modern olanlar sizi sadece doktora yönlendirerek bir şey başardık sanıyorlar. Ama inanın bende o durumda önce doktora gittim ama onlar da bu konuda sadece sakinleştirici ilaç verebileceklerini vs söylediler. O yüzden kendisi de gerekirse tabi ki ilaç alsın ama dua okumayı gerekirse destek almayı ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun 🌼
Allah ragzi olsun ❤️

siz yine inancınız gereği yapmanız gerekeni yapın da. belki adamın uyku abnesi var, belki anksiyetesi var vb. evhamlandığı anda acile gitse bile müdahale edilebilirdi basit bir sakinleștirici ile.
doktor konusunu da ihmal etmeyin.
randevu aldık bir kere gittik ile olmaz. uykuda yașadığı sıkıntıların fiziksel sebeplerini araștırın.
ayrıca bahsettiğiniz konu öyle kolay bir konu değil. hurafeye düșmeyin.
lütfen siz de panikleyip bu durumu körüklendirmeyin. geçmiş olsun.

Okuduklarinizi anlamaniz konusunda sıkıntılarınız var sanırım geçmiş olsun. Burada kimse doktora gitmeyin haram vs tarzı bişey söylemedi. Hepimiz ilk koşulda doktora gidiyoruz ama bazı konular ekstra destek istiyor. Size de tez vakitte acil şifalar dilerim.
Bana bir şey dilemeyin rica ederim. Elin adamlarıyla odalarda gizli kapaklı işim olmaz. Kazık kadar kadınım boyum kadar çocuklarım var. Gel derman şifa bende diyenlere koşacak kadar değilim. Birisi size içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir sıvı veriyor ve siz de içiyorsunuz. Bunu gönül rahatlığıyla nasıl birine tavsiye ediyorsunuz? Adamlar karı kocayı beraber "tedavi" ediyorlar okuyoruz haberlerde.
Merhaba çok geçmiş olsun. Bence öncelikle güvenilir bir hocaya götürün. Cami imamı felan da olur. Bilgili biri olunca çok yardımcı oluyorlar. Bnde yaşadım o durumları
Önce güvenilir bir hocaya götür yazan sizsiniz. Ayrıca dini içerik yasak. Banlanmamak için polemiğe girmeyelim.

Lüften bana yardim edin, ne yapacagimi bilmiyorum..
Evliyim. Esim 6 gün önce kabus görerek uyandi (3 Harfliler)..
Rüyanin etkisinden hic bir sekilde cikamiyor
Ona nasil yardimci olabilirim, ne yapmam lazim?
Gün icerisinde sürekli onu düsünüyor, tansiyonu cikiyor, gögüsü daraliyor
Caresizim, lütfen yardim edin..
Bu bir Anksiyete Veya Panikattak olabilirmi?
Geçmiş olsun, randevu almışsınız zaten o arada bunun bir rüya olduğunu geçip gittiğini telkin edin, eşinizin rüyasından bu kadar korkması korkutularak büyüdüğüne işaret olabilir, kasti bir korkutmadan bahsetmiyorum çocukları sözde hizaya getirmek için söylenen bir takım şeylerden korkmuş olabilir, konu inanç olunca eğrisini doğrusunu araştırmadan korkuları bilinçaltına atmış ve şu dönem iş vs sebeple stresliyse korkuları gün yüzüne çıkmış olabilir ya da eşinizin ailesinde kalıtsal bir psikolojik rahatsızlık olabilir, bazı psikolojik rahatsızlıkların bu tip etkileri olabiliyor.

En doğru teşhisi doktoru koyacaktır, tekrar geçmiş olsun🙏

————

Hanımlar sizlerden de rica ediyorum dini yorumlar yazmayalım, hanımefendinin eşinin yaşadığı korku tümüyle psikolojik ve tıp bilimiyle çözülebilir.

Back