Aşırı alıngan ve moral bozan eş.

Ben sizin iyi yerde olmanızdan rahatsız olup bu tip bir hareket yaptığı yorumlarına katılmıyorum. Aksine çoğu insanın yapmayacağı şeyi yapmış. Süreçte desteklemiş, gelirim demiş , eşlik etmiş vs .
Dürüst olarak yazıyorum bana da eşim onu da alıcam dese bozulurum. İsmimi kullanarak dese de alıcam lafı canımı sıkar . Ufak bir tartışma ve konu kapanır hemen. Kapanmıyorsa tek bir sebebi vardır o da bu lafı söylediği kişiye karşıdır. Kime söylediniz , daha önce de o kişinin yanında benzer bir şey olmuş muydu ?

Ne dediginizi anlamadim farklı birine soylediysem ona da soyledim diye mi kizacak.eger bunu kastettiyseniz cok komplike dusunuyorsunuz. Esim o kadar ince ayrintili dusunen biri degil.Evet alingan bir insan kizabilir ama o amacla soylemedigime yemin edip ozur dileyince bu kadar uzatmaz ben uzatmazdim. Tamamen ustunluk taslamaya calisiyor bana. Ve o kadar ince dusunmeyen bir insanki persembeden bugune cocugunun sesini duymadi gormedi. Bu kadar gurur igrenc

Evet telefonda söylediğiniz kişiden dolayı mı bu kadar büyüttü diye düşünmüştüm. Hani ondan hoşlanmıyordur da ona karşı mı küçük düştüğünü düşündü acaba dedim.
Ufak bir alınganlık anlaşılır da böyle uzatılması , üstünlük taslaması vs gerçekten kötü. Hele bunun acısının çocuktan çıkması inanılmaz bencilce. Anlamadığını düşündüğü çocuk her şeyin farkında. Telafi diye sonrasında yapacağı hareketleri de çocuğun psikolojisinde tutarsız sevilme olarak yazılacak...

Telefonda konustugum kisi halam cok da sever onu halam da onu sever. Yani alinacagi sozlerine dikkat etmem gereken biri degil kaldi ki onu kucuk dusurmek amaciyla soyledigim bir soz bir sey yok ortada boyle bir seyi bu kadar buyutecegini bilsem gercekten soylemezdim buyumesin diye orda da ozur diledim. Ama durum bu.. tek uzuldugum nokta cocugum bu kadar bencil bir babasi oldugu icin uzuluyorum kendime ya da onla olan iliskim hic umurumda degil zaten daha once de yazdim umursamaz bir adam daha onceden de boyleydi gittikce daha kotu oldu ben alistim ama cocugumun yasadiklarina alisamiyorum.

eğer ki memurluğa hak kazanirsaniz mutlaka kazandığınız yere gidin ve eğer gelmezse ve yokuş yaparsa da yol verin. yahu memuriyet kadar (allahin izniyle) garanti bir iş var mı? biz sevgiliyken memurluk mulakatina girdim içimde dedim sevgilim(şimdiki eşim) kazanırsam düzenini bozup gelmez herhalde ayrılırız. çünkü uzak mesafe iliskisiydi ve yaşadığı şehirde büyük bir holdingte çalışıyordu. dedi ki yaaa sen deli misin keşke kazan ben işi bırakır gelirim birimiz sırtımızı devlete yaslayalim. ben kazandım ve esim/sevgilim dediğini yaptı. evlenince yanıma geldi ve burda iş buldu. bu manipülasyonu yemeyin. kazanirsaniz mutlaka gidin. kendi de ister gelir ister gelmez paşa gonlu bilir

Ben de istiyorum gitmeyi mesele kocam degil ama tek basima memur maasi ve bir kucuk cocukla istesem de duzen kurmam zor. Dusunuyorum isin icinden cikamiyorum. Gecinebilecegimi bilsem alir cocugumu giderim o umurumda olmaz. Ama bugune kadar birlikte plan yaptik simdi yasadigimiz durum tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…