Aşırı alıngan ve moral bozan eş.

Bana gore kimseden bu eş olmak zorunda da değil, o, bu, şu diye bahsedilmez ya, ben böyle öğrendim en azindan. Ha gostermek/işaret etmek amaciyla belllkiii ama o bile hoş değil.
O demedim isimini soyledim burada ismini soylememek icin bu sekilde yazdim ornek isim ali ne olacak aliyi de alıcam. Bu da hos olmayabilir ama bilincli yaptigim bir sey degil ozur bile diledim. Daha ne yapabilirim ? Durumu kazansan bile ben gitmicem sen gidersine cevirdi.

Basarili olmamo hem istiyor ama is ciddiye binince de kaldiramiyor. Beni basvuruya tesvik eden oydu cagrildim birlikte gittik basarili olmami istemese hic soylemez. Ama sonrasinda benim bir hareketim soylemim asiri etkiliyor onu. Ya da basvurdugumda cagirilmam falan diye dusundu onun stresi mi sardi bilemiyorum. Benim yuzumden duzenini degistirme stresi belki canını sıkıyordur kadınım ya sonucta.

Biz 13 bucuk senedir beraberiz 5bucuk sene sevgililik 8 sene evlilik arkadasligimizi sayarsak daha uzun bir kere siddet gordum hatta bosanmaya da yeltendim ozur dileyip barismak isteyince baristim biraz sebep cocugum biraz eski zamanlarimiz. o zaman da baristigim da sart kostum bir daha boyle bir sey yasarsam bu son diye bosanicaz annemin ve tum ailemin yaninda. Olmadi ha olmayacaginin garantisi yok. Ama o kadar kolay olmuyor bir siddetle bosanmak keske kolay olsa bazen cocugunuz bazen maziniz engel oluyor her gun siddet goten bir insan degilim. Siddet gordum diyincevde sanirim butun gun dayak yedim olarak gorundu o bana saldirinca ben de saldirdim yani kadinim ama gucluyum de bi kenara cekilip beklemem tepki mi ben de veririm.

Aslan burcu sessiz gibi durur disaridan bakan anlamaz benim hayatimi cehenneme cevirir. Peki nasil davranmam gerekir
amannn bacım seni yer bitirir bu. benimki yıllar sonra düzeldi. yıllarımı yedi yemin ederim. valla boşan diyemem ama seni zorluklar, küslükler, tripler bekliyor. anasının babasının avutmadığı şımarık sakallı bıyıklı veletleri biz avutup büyütecez işte. sabrın var, psikolojin sağlamsa devam et. ne diyeyim

Hiç çekilmez, neden çekiyorsunuz?

Hiç çekilmez, neden çekiyorsunuz?
Evet cok zor bazen kendime ben de soruyorum ama biraz cesaretsizim sanirim cocugum ve yillardir olan aliskanligin etkisi. Her zaman cok kotu degil ama zor yanları çok. Bilmiyorum saldım açıkçası kafam bozuldugunda uzaklasmak icin ailemin yanina kaciyorum. Bakin kac gun gecti 4 gun ne aradi ne sordu gururu o yapiyor hala bir sucum olmadigi halde her seyi gectim insan cocugunu ozlemez mi ? O kadar rahat o kadar umursamaz kendini begenmis ki gozleri kör oluyor kimseyi gormuyor.

Önünüze bakın derim siz alttan aldıkça egosu daha da şişiyor. Siz açıklama yapın ve bitirin. Konuşuyorsa da kendi tercihi

Esim de benim hakkimda espri olmayan sekilde onu da alicam dese alinirdim. Espri olsa gulerim de ciddi ciddi poset miyim ben nereye aliyorsun derdim. Cok uzatmazdim meseleyi ama hos degil bu ifade bicimi.
Espiri amaciyla bile soylemedim yani aklimdan farkli bir sey gecmedi beraber gidecegiz anlaminda esimin ismini soyleyerek dedim. Hatta hic kotu niyetli olmadigim halde sirf yanlis anladi diye ozur diledim iki kere ama yok abarttica abartti surekli dirdir ve suclamayla ugrastim. Midem bulandi artik o yuzden hic bir araya gelesim yok kucuk simarik bir cocukla ugrasiyor gibiyim.

Önünüze bakın derim siz alttan aldıkça egosu daha da şişiyor. Siz açıklama yapın ve bitirin. Konuşuyorsa da kendi tercihi
Yani bilemiyorum bu sebepten ayrilasim yok da bir ozur bi sakinlessin istiyorum yaptigi sacmaliklarin farkina varsin da yok o da. Bu sebepten ayrilmaya kalksam hem ondan gorecegim baski hem de cevrenin laflari bu sefer ben problemli gorulecegim.

ya herkese direkt bu etikedi yapistirmak yanlis ama adamda narsizim ozellikleri var gibi. oyleyse bunlar duzelmez. sizi yer bitirir. bu arada yabanci yabanci diliniz varsa grey rock technique yazin arastirin derim

Yani bilemiyorum bu sebepten ayrilasim yok da bir ozur bi sakinlessin istiyorum yaptigi sacmaliklarin farkina varsin da yok o da. Bu sebepten ayrilmaya kalksam hem ondan gorecegim baski hem de cevrenin laflari bu sefer ben problemli gorulecegim.
Yani bende herşeyde ayrıl diyenlerin taraftarı değilim herkes kendi evini daha iyi bilir elbette iyi yönleri vardır seviyorsanız tolere ediyorsunuzdur ama düzelmesini beklemeyin bu onun karakteri siz kendinizi onun davranışlarından takmayarak koruyabilirsiniz

Aslan burcu sessiz gibi durur disaridan bakan anlamaz benim hayatimi cehenneme cevirir. Peki nasil davranmam gerekir
Bir arslan hakkında onu da alacağım denir mi hiç
"O olmazsa benim için kariyerin paranın ne anlamı var teşrif ederse ben de giderim yoksa mümkün değil" demen lazımdı

Evet hoş olmamış. Ama fark edip özür diledikten sonra biraz abartmış sanki. Sen özrünü dilemişsin gerisini kendi bilir. Ama annende kalmasaydın keşke. Eve gidince Çözülür giderdi. Büyük bir problem de yokmuş. El alem yüzünden yok yere canınız sıkılmış

mesajinizi yeni gordum bunu soylemek hosuma gitmiyor ama öküz gercekten ozel gunlerimizde de bir sey yapmaz bekarken de cok farkli degildi kisiligi oyle diye kabullendim zaman gectikce daha kotu oldu. Aslina bakarsaniz basta o da hevesliydi degistiririz sehir bir seyler yapariz diyordu. Meslegi de zor bulunan bi meslek degil elektrik elektronik muhendisi buyuk sehirlerde rahatlikla is bulur tecrubeli de. Garezi bana sanirim birazcik basarili olmama bile katlanamiyir hemen beni izleyip en ufak hareketimde boyle olaylar cikariyor. Tum bunlarin haricinde zaten daha hicbir sey belli degil belki de gecemeyecegim mulakati ve bu konu kapanacak ama ben stresini simdiden yasiyorum olacaklarin.

Sizin başarınıza katlanamayan değil de ondan daha başarılı olmanızı istemiyo gibi. Aslan burcu, hep en önde kendisi olmak istiyor. Naptınız bu sürede umarım aranız düzelmiştir.

Sizin başarınıza katlanamayan değil de ondan daha başarılı olmanızı istemiyo gibi. Aslan burcu, hep en önde kendisi olmak istiyor. Naptınız bu sürede umarım aranız düzelmiştir.
Persembeden bugune hic konusmuyoruz ne aradi ne sordu ben de oyle. Hani beni birakin insan cocugunu da mi merak etmez dusunun nasil biri

Persembeden bugune hic konusmuyoruz ne aradi ne sordu ben de oyle. Hani beni birakin insan cocugunu da mi merak etmez dusunun nasil biri
yok artık. Muhtemelen sizden özür bekliyo hala. Kendi kendine hem suçlu hem güçlü diye düşünüyordur. Tamam ilk etapta kırılmış olabilir ama art niyetli olmayan bi şey için yalvaracak değilsiniz. Ne kadar uzatmış. Sinir oldum

Ben de çok sinir oldum. Hala inanamıyorum şu yaşadıklarıma. Inatciyim ben de asla ozur dilemicem. Bu gidis nereye giderse artık hayırlısı

Ben de çok sinir oldum. Hala inanamıyorum şu yaşadıklarıma. Inatciyim ben de asla ozur dilemicem. Bu gidis nereye giderse artık hayırlısı
Saçma sapan bi konunun geldiği noktaya bak. Öncesindeki şiddet olayı olmasa size evine git eşinle güzelce konuş abartma derdim ama yok eşinin ciddi anlamda kendine gelmeye ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…