Aşırı alıngan ve moral bozan eş.

6 sene yonetigilik yapti suan degil. Ama asirialingan ve inatcidir hani pis inat denir ya boyle mantigini kaybeden oyle bir adam
Yani böyle görevlerde bulunan erkekler özel hayatlarında da gereksiz ciddiyet sergileyebiliyorlar. Bu konuştuğunuz kişi de yeterince samimi arkadaşlık ettiği biri değilse vay beni rezil ettin moduna girmiştir. Ama yukarıda işim yüzünden şiddet gördüm yazmışsınız, eşinizin bu kafasının tek sebebi koltukta oturmuş olması değil sanırım

Siddet varsa, olmuşsa o evlilik bitmiştir.
Tabi bu benim ve benim gibi dusunen kadinlar için geçerli, sayimiz da az değil çok şükür.
Siz ve sizin gibiler de kendisini döven heriflerle hayata devam edebiliyor, planlar yapıyor bir de iste alingan, sözüme alindi küstü diye üzülüyor.

Ama bu herif hakkında düşünmeye gerek yok ki... Sen bunu boşayacaksın.

Eşiniz dayakçı zorba biri.siz bilirsiniz artık.

Birbirini kıskanan çift gördüm
Karı koca yarış halinde
Bi kadın arkadaşım başarılı işe girince kocası diyor ki sen işe girdin para kazandın da ne sandın kendini vs

Var böyle tipler

Aslan burcu sessiz gibi durur disaridan bakan anlamaz benim hayatimi cehenneme cevirir. Peki nasil davranmam gerekir
Aslan burcu erkeği, egosu sarsılmış bu şekilde onu değersizleştirdiğini düşünmüş, burcunu deyince haaaaaa dedim , yani normal klasik aslan erkeği...

Böyle bir şeye bende alınırım.
Ha bu kadar uzatmaya gerek var mı bilmiyorum ama o kim? Ben poşet miyim diye tepki verirdim bende. Başka konulardaki alinganliklarini bilmiyorum ama bu konu da bende alinirdim. Ben böyle bir şey desem eşim de alınırdı.

Eşiniz size nasıl şiddet uyguladi ? Bu durumda alınganlıktan ziyade siddet kısmı bence daha önemli.

Konununuz, evleneceğim diye evini yurdunu şehrini, işini eşi için hiç düşünmeden bırakıp eş memleketine giden kızlarımıza örnek olmuş resmen,( biz poşetmiyiz demiyoruz )bakın erkekler bunca yıllık evlilikte bırakın peşinizden gelmeyi sizin gitmenizi de baltalıyorlar resmen, kazanırsanız arkanıza bakmadan gidin bence.

Hayat arkadaşın senin başarına sevinmiyorsa , seni desteklemiyorsa ne anlamı var böyle evliliğin seni manipüle edip özgüvensiz kadin yapmaya çalışıyor kocanda kiskanc senin başarını kıskanacak kadar

adam asiri kompleksli.... bu adam hayatiniz boyunca sizi asagi cekmeye calisir. ona gore kararinizi verin

ya ne denir ya? hasmetli beyzadem? askitom? biricik irkegim?
Bana gore kimseden bu eş olmak zorunda da değil, o, bu, şu diye bahsedilmez ya, ben böyle öğrendim en azindan. Ha gostermek/işaret etmek amaciyla belllkiii ama o bile hoş değil.

Daha önce iş yüzünden şiddet uygulamış size. Bir şeyler yapmamı kaldıramıyor demişsiniz. Ama hâlâ alınganlık yapıyor diye gönlünü almak için uğraşıyorsunuz. Bu alınganlık falan değil, eşiniz sizin başarılı olup bir yerlere gelmenizi yediremiyor. Kırılan egosunu size şiddet uygulayarak ya da küsüp trip atarak tatmin ediyor. Size gerçekten değer verseydi başaranızla mutlu olur ve desteklerdi. Hayat arkadaşı olmak bunu gerektirir. Ama tabi böyle bir adamla devam etmeye razıysanız biz ne tavsiye verebiliriz ki.

Böyle bir işi bu adam için biraktigindan dolayi kendine bir özür borçlusun!

8 senelik evlilikte bir kere olmustu o zaman da tepki gosterip evi terk edip bosanmaya karar vermistim 10 gun fln ayri kaldik tum ailemi arayip durumu anlatip ozur dileyince benden de ozur dileyince affettim. Cocugum da var biraz o da sebep. Yoneticilikle alakali oldugunu sanmiyorum bazen hastalik derecesinde gurur ve boyle anlattigim gibj takintilari oluyor. Bi konuya taktigi zaman tam takiyor. Insanlara karsi da oyle biri bir sey yaptigi zaman onemsiz bir sey ona takilip kasitli yapti gibi dusunceleri oluyor. Ve o kisilere de soguk davraniyor eskiden bu kadar degildi zaman gectikce kotulesti psikolojik bir durum sanirim.

Böyle bir işi bu adam için biraktigindan dolayi kendine bir özür borçlusun!
Isi onun yuzunden birakmadim o zaman ya isi birakacaksin ya bosaniriz demisti ben bosanalim dedim o zaman. Sonra aradan zaman gecince ozur dileyip baristik da 5 6 ay sonra falan savas nedeniyle benim isim kapandi.

Basarimi kaldiramadigini dusunemiyorum basarili olmami gercekten istiyor bu kurum ilanini esim gorup beni yonlendirmisti mulakata da 5 saatlik mesafe birlikte gittik. Ama en ufak bir soz bir hareketimde yanlis anliyor. Daha onceki is yerimde bans gosterdigi siddet is ortamimla ilgiliydi bir arkadasimizin dogum gunuydu is sonrasi alkollu bir yerdi haberli gitmistim yani yine o birakmisti beni ama butun aksam yarim satte bir ne zaman geleceksin diye mesajlarla taciz etti en erken ben kalktigim halde eve gelince saldirdi bana tabi ben de saldirdim yani beni dayak yedi olarak dusunmeyin o kadar pasif insan degilim cogu zaman baskinimdir. Yani o bi laf soyleyince alta kalip susan biri degilim. O gun tekme tokat ben de daldim xacma sapan bi hal aldi. Ben cocugum dogduktan sonra 4 sene ise ara verdim ve cok asosyallestim yani insan evde oturur ama hicbir sey yapmaz ben yapmadim ev cocuk yemek es bu kadar. Ise girdikten sonra bu durumu kaldiramadi bir sure bir de arkadas ve sosyal cevremi alisik degil cunku.

Esim de benim hakkimda espri olmayan sekilde onu da alicam dese alinirdim. Espri olsa gulerim de ciddi ciddi poset miyim ben nereye aliyorsun derdim. Cok uzatmazdim meseleyi ama hos degil bu ifade bicimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…