• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilsiz pozitif veren Gebelik testi

neden kesin ki :KK43:
canm ama adetim geçsin öyle kan vereyim diyorum adete 3 gün kaldı

inşallah sende bi an önce gebe kalırsın canm

git gide koyulastigi icin bence kesin var.
gecsin evet canim ogle ver
bu arada ben ocak ayindan beri korunmuyorum ama bebegim var 1.5 yasinda olursa olur modundayiz :)

git gide koyulastigi icin bence kesin var.
gecsin evet canim ogle ver
bu arada ben ocak ayindan beri korunmuyorum ama bebegim var 1.5 yasinda olursa olur modundayiz :)
kızzzz hemen korunmadn mı bebekten sonra
e ne güzel bebiş var sende ne takıyon kız ne güzel Allah bağışlasn canm
canım ya benm çok yakın arkadşm kaza geçrmiş bugn ona üzüldm ağladm sonra sinirlerim boşaldı galiba baya ağladm kendimi sıka sıka acaba bebek varsa üzüntüden bi şey olur mu durduramadm kendimi baya ağladm yaa hormonlar tavansa ondan duramadm belkide napcam korkuyorm şimdide adetle giderse diye :(

kızzzz hemen korunmadn mı bebekten sonra
e ne güzel bebiş var sende ne takıyon kız ne güzel Allah bağışlasn canm
canım ya benm çok yakın arkadşm kaza geçrmiş bugn ona üzüldm ağladm sonra sinirlerim boşaldı galiba baya ağladm kendimi sıka sıka acaba bebek varsa üzüntüden bi şey olur mu durduramadm kendimi baya ağladm yaa hormonlar tavansa ondan duramadm belkide napcam korkuyorm şimdide adetle giderse diye :KK43:

korunmadim cnm spiralle denedik olmadi felan.
hicbisi olmaz sancin yoksa birde kanama sikinti etme kendine ama cokta yipratma kendini olurmu hamilesin cunku testin baya koyulasmis gordum kan verde netlestir bence

hicbisi olmaz sancin yoksa birde kanama sikinti etme kendine ama cokta yipratma kendini olurmu hamilesin cunku testin baya koyulasmis gordum kan verde netlestir bence
sancı ve kanama şimdiye olurdu dimi yarına kalmazdı yani bi şey olsaydı
canım adet geçince vermeyi düşündm ben aslında yani cuma adet günüm
pazartesi vereyim

spiralle denedk derken canm zaten olmaz evet spiralle
anlamadm

Kizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim:110:

Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
En alttaki freely bu sabah yani bata 3 gun kala negatif
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin :KK43:
Miratech banada 3 kere pozitif verdi sonra bu sabah laboquick diye bir marka ile yaptım sonuc negatif hiç bişey anlamadım 3 gün üst üste miratechke yaptım hep pozitifti bugun nefatifi gördüm yarın adet günüm bakalım ne olcak buda pozitif cıkan testler

Eklentiler

• 0C538F7E-C2DC-4922-A36B-7D8F62129809.jpeg
    0C538F7E-C2DC-4922-A36B-7D8F62129809.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 943
  • 45025013-BD12-43C3-BC60-9C031E151A8D.jpeg
    45025013-BD12-43C3-BC60-9C031E151A8D.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 956
Miratech banada 3 kere pozitif verdi sonra bu sabah laboquick diye bir marka ile yaptım sonuc negatif hiç bişey anlamadım 3 gün üst üste miratechke yaptım hep pozitifti bugun nefatifi gördüm yarın adet günüm bakalım ne olcak buda pozitif cıkan testler
Bana pozitif verdiginde miratech gebe degildim cnm asılsız veriyor gerçekten sanada bozuk testler denk gelmiş sanırım gönlümden geçen istiyorsanız inş dogru olsun ama ümitlenme derim

Bana pozitif verdiginde miratech gebe degildim cnm asılsız veriyor gerçekten sanada bozuk testler denk gelmiş sanırım gönlümden geçen istiyorsanız inş dogru olsun ama ümitlenme derim
Cok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almam

Cok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almam
Anladım cnm laboquick hiç asılsız sonuc vermedi bana o dogru veriyor negatif se adeti bekle derim inş olmazsın ama

canım miratech daha hassas olduğu için çıkmış olabilir mi belki öbür testin hassaslığı düşüktür çünkü bazı testler hcg 20 iken gösteriyor bazıları 50 nin altındaysa çıkmıyor hemen bozma moralini
Çok eski açılmış bir konu ama yazmak istedim belki hala okuyanlar vardır diye. Ben de bu sabah yaptım freely ile ve pozitif çıktı bariz bir şekilde. Yanlışlık payı yok testin

Çok eski açılmış bir konu ama yazmak istedim belki hala okuyanlar vardır diye. Ben de bu sabah yaptım freely ile ve pozitif çıktı bariz bir şekilde. Yanlışlık payı yok testin
Freely hiç yanılmadı ama miratech sürekli pozitif vermişti ozaman hatta cesme suyuna bile pozitif verdi

Bnde miratech ile gebeliğini öğrendim
Ama bnm günüm 8 gün geçmişti
Test cizgisi kontrol çizgisinden de koyu du
EryesE günde beta HCG 14 binde fazlaydi

Yaa bende laboquick ole yaptım resim attım

gO8zPZ.jpg

Fortune diye bi testle yaptım ertesi gün negatif :(
Laboquick yanlış sonuç verdi galiba :(

Back