Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu

Ben anlamıyorum hani bu aşı hastalıktan korumazdı ama yoğun bakımdan koruyordu ağır hasta olmuyorduk. Şu an siz de dahil birçok kişiden yoğun bakıma yatan hatta ölen duydum aşılı olanlar arasından.. e ne anladık biz bu aşıdan 🤔

Ben şahsen bir senede alelacele üretilen bu asilara güvenmiyorum zorla dayatilmazsa da aşı olmak istemiyorum. Herkes birşey söylüyor ama kimse tam net olamıyor. Her çıkan profosor başka birşey söylüyor.

Kardeşim aşılı ve aşılı birinden covid kaptı şu an evde hasta yatıyor. Yani aşıya kimse güvenmemeli

Bi yakınım hafif baş ağrısı şikayeti ile acile gitti teste gerek yok diyip geri gönderdiler sonra asi oldu aşı nin ertesi günü aniden fenalaştı ve test oldu şu an pozitif doktorlar aşıdan dolayı olabilir ama her ihtimali karşı karantinaya alalım dediler

Pozitif olan biri virüsü bulaştırabilir. Aşının 2.dozundan 1 ay sonra antikorlar olusur. Ası oldu ama öldü olayları antikorun olusmamıs olmasından kaynaklı.

sevgilim covid atlatti, bana bulasmadi. daha sonra asi olduk. yurt disina cikmadan once test verdik adam yine pozitif cikti. sifir belirti. test yaptirmasak herkese bulastira bulastira gezerdi herhalde. gerci biz yurt disindayiz maske bile takmak zorunlu degil ama yine de asidan sonra da dikkatli olmak gerekiyor. asidan sonra da hastalanabilir, tasiyici olabilir.

ben covid savascisi olarak ikinci seferde de olmadim bu arada, biraz zekasiz olsam ortalikta virus yok hani bulasmiyor ki diye gezebilirdim. :D

Evet yayıyormuş şimdi Tv de bir dr açıkladı hatta verdiği örnek lokantacıları aşılayarak onları koruyoruz muşterılerı degıl, yada ögretmenleri aşılayarak öğrencileri korumuyoruz

Son düzenleme:
Bende 2 doz asi olup hastalanip vefat eden 1 kisiyi cevremden taniyorum
Haberlerdede doktor haberi okumustum.
Bu bahsettiğiniz kişilerin iki aşısı tamamlanıp uzerınden 15 gun gectı mı? Bir de alkol kullanıyorlar mı?Aşı öncesi ve sonrasında alkol yasak çünkü antikoru sıfırlıyormuş.

Aşı olan biriyle aynı ortamda 3 saat birlikteydik.baya yakın durumdaydı.
Ertesi gün covid olduğunu öğrendim. Acaba geçmiş olabilir mi? Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu.
yani mantıken,aşı olmasına rağmen enfekte olup hasta olabiliyorsa,pek tabi vücudundaki virüsü başkasına da bulaştırabilir :)

sorunuza cevaben: evet maalesef size de bulaşmış olabilir :/

Ben şahsen bir senede alelacele üretilen bu asilara güvenmiyorum zorla dayatilmazsa da aşı olmak istemiyorum. Herkes birşey söylüyor ama kimse tam net olamıyor. Her çıkan profosor başka birşey söylüyor.
Aşı olmayacaksanız kalabalıklarda da bulunmayın lütfen. Çünkü virüs kaparsanız sadece kendinizi değil başka insanları da tehlikeye sokuyorsunuz. Bunca doktor, sağlıkçı bilinçsizce mi aşı vuruldular?

Back
X