Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu

iyikiamaiyiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.288
541
73
Aşı olan biriyle aynı ortamda 3 saat birlikteydik.baya yakın durumdaydı.
Ertesi gün covid olduğunu öğrendim. Acaba geçmiş olabilir mi? Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu.

Aşı olan biriyle aynı ortamda 3 saat birlikteydik.baya yakın durumdaydı.
Ertesi gün covid olduğunu öğrendim. Acaba geçmiş olabilir mi? Aşılı olan birisi taşıyıcı olur mu.
Aşıdan dolayı taşıyıcı olmaz, ölü virüs veriliyor çünkü. Ama başka yerden virüs kaparsa bulaştırır tabi ki.

Evet yayıyor. Hatta asi olduğu halde covid i çok ağır ve hastanede atlatan tanıdığım var.
Ben anlamıyorum hani bu aşı hastalıktan korumazdı ama yoğun bakımdan koruyordu ağır hasta olmuyorduk. Şu an siz de dahil birçok kişiden yoğun bakıma yatan hatta ölen duydum aşılı olanlar arasından.. e ne anladık biz bu aşıdan 🤔

Bende 2 doz asi olup hastalanip vefat eden 1 kisiyi cevremden taniyorum
Haberlerdede doktor haberi okumustum.

Iciniz de şüphe varsa buraya yazana kadar gidip test yaptırın

Belki sizede bulaştı ve sizde tasiyicisiniz
Başkalarına bulastiracaksiniz

Vakit kaybetmeyin basit bir test verilecek o kadar
Test yaptırıcam zaten, ama o kadar çok test yaptırdım ki hepsi negatif çıktı
Buda kuruntu gibi geliyor
İnternetten baktım. Bazı doktor taşıyıcı olabilir demiş
Başka bir doktorda aşı olduğu zaman virüs yayılmaz demiş
Hangisine inanacağımı şaşırdım

Asi olundugu zaman yeteri kadar antikor olusmussa asi olan kisi, virus ile karsilastiginda ya hic hasta olmuyor, semptom gostermiyor, dolayisiyla baskasina bulasma sansi daha az ya da hafif grip benzeri belirtiler gosteriyor ki iste burada oksuruk, hapsirik ve konusma sirasinda disari cikan viruslu parcaciklar vasitasiyla etrafa da yine bulastirabiliyor. Yalniz Pfizer asisi olanlarda bulastiriciligin da olmadigi bekleniyormus. Simdiye kadar verilen bilgiler bunlar. Ek bilgisi olan hekimler duzeltebilir.

Back
X