Asilem yeni foto ekledi kızlar,haydi albüme:)))

doğal doğal doğal.tek kelimeyle bir burundan istediğim tek şey. doğal ve harika görünüyorsun canım.sanki hiç burnun el değmemiş gibi:))) nemle ikiniz biblo gibi görünüyorsunuz:)

canımmmmmmm benim çok teşekkürler:))valla kızlarrrrr siz mi abartıyorsunuz yoksa ben miiiii artık burnuma alıştığım için mi öyle geliyor.bana çokkkkk sıradan düz bir burun gibi geliyor.memnun olmasına memnunum ama sizin söylediğiniz kadar güzel bir burnum olduğunu düşünmüyordum:))siz söyledikçe iyice beğenmeye başladım.sizin güzel gözlerinizin güzelliği zannedersem.çokkkkkkkkk sağol tatlım,çokkkkkkk teşekkür ederim.ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektennnnnnnnnnn.darısı size olsur inşallh...opuyorumnanaktan

bende çok beğendim asilem44 burnunu harika ve çok doğal bütün güzellikler toplanmış burnunda gülegüle kullan canım doktorun kimdi?

kıs cok alcak gonullusun ama artık cok guzel bir burnun oldugunu sana zorla kabul ettirmemiz gerekiyor:))):1hug:

tuonelaya yürekten katılıorum seni inandırmak lazım artık burnunun ne kdr gzl olduğuna:)

Ben sahsen bir butun olarak soyluyorum ne kadar harika oldugunu..Basli basina kalkik ya da yapildigi direk belli burunlari hic hos bulmuyorum samimiyetsiz ve donuk ifade katiyor ve cekiciligi yani disiligi ortadan kaldirdigini dusunuyorum. Asilem44, 1 haftada sen nasildin yani morluklar bir haftada gecmis miydi ? Galiba 1 haftaligina izin alicam isyerinden

kıs cok alcak gonullusun ama artık cok guzel bir burnun oldugunu sana zorla kabul ettirmemiz gerekiyor:))):1hug:

canımmmmmmm benim ya,seviyorum ben sizi yaffffffffff:))senin burnuş ne alemde.bak mutlaka haber ver foto koyunca.ben bu ara fazla takip edemiyom çokkkkk yoğunum..güzel burnuşunu merak ediyorum fıstığım benim:))

cANIMMMM benim öncelikle yaptığın yorumlar için çokkkkkk tşk.ederim.Her türlü sorunu seve seve cevaplayabilirim.canımmmmm benim bir haftada şişlikler falan geçti. morluk 2-3 gün yoğun oldu. Bir hafta sonra morluklarda çokkkkkkk hafif vardı sadece göz altlarında.Ama o da yok denecek kadar azdı yani.Ama canım birazda bünye ile ilgili morluk şişlik falan.Ama genel anlamda 15 günde morluk şişlik falan geçiyor.Benim 15. günde tamamiyle her şeyyyyyyy bitmişti.yani burunda tabiki şişlikler kalıyor ama yüzün şişliği geçiyor.Normal hayata 10 günde dönersin canım.hiççççç merak etme.Canım zaten ilk 1 ay suratında ablak bir ifade oluyor.İnsanın bakışları falan değişiyor.Bugün değil ama ben uygun olduğumda sana ilk zamnanın şişliğine ait çok belirgin fotolar var onları msnden atarım.Sanki ben değilmişim gibi bakıyorum:))şimdi inceliyorum mesela bakışlarım düzelmiş.Benim msnde sorun var demiştim ya.Sen beni eklediğinde bana buradan haber ver.Açayım msn yi.Ekledin mi gerçi bilmiyorum.Açtım bir kere istek falan gelmedi.AÇINCA SAYFA DONUYOR DİYE AÇMIYORUM İŞİM OLMADIKÇA.sen ekleyince haber ver açar kabul edrim seni.oradan foto yollarım sana.opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş güle güle kullan bende umarım bu günleri görürüm şöle 2 aylık fotolarımı boshayallersmile benide kabul ettiğin için ayrıyeten teşkür janım türkçeyi katlettim örtmenim :kedi:

teşekkür ederimmmmmmmm canım:))darısı sana diyeyim o zaman.kıssssss boş ver türkçeyi.forumda hızlı yazmaktan ben de dikkat etmiyorum.yazıyorum işte rastgele:))

saol inşallah......... benimde yarın randevu var bakalım ne diyecek doktor..herşey gönlümüzce olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…