doğal doğal doğal.tek kelimeyle bir burundan istediğim tek şey. doğal ve harika görünüyorsun canım.sanki hiç burnun el değmemiş gibi:))) nemle ikiniz biblo gibi görünüyorsunuz:)
canımmmmmmm benim çok teşekkürler:))valla kızlarrrrr siz mi abartıyorsunuz yoksa ben miiiii artık burnuma alıştığım için mi öyle geliyor.bana çokkkkk sıradan düz bir burun gibi geliyor.memnun olmasına memnunum ama sizin söylediğiniz kadar güzel bir burnum olduğunu düşünmüyordum:))siz söyledikçe iyice beğenmeye başladım.sizin güzel gözlerinizin güzelliği zannedersem.çokkkkkkkkk sağol tatlım,çokkkkkkk teşekkür ederim.ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektennnnnnnnnnn.darısı size olsur inşallh...opuyorumnanaktan
bende çok beğendim asilem44 burnunu harika ve çok doğal bütün güzellikler toplanmış burnunda gülegüle kullan canım doktorun kimdi?
kıs cok alcak gonullusun ama artık cok guzel bir burnun oldugunu sana zorla kabul ettirmemiz gerekiyor:))):1hug:
asilemmmm süpersn maşallah diyorum sana
hemen sanada nazar boncuğu yapıştırayımda nazar değmesin
eklermisiniz..yorum yapmak isterim
Ben sahsen bir butun olarak soyluyorum ne kadar harika oldugunu..Basli basina kalkik ya da yapildigi direk belli burunlari hic hos bulmuyorum samimiyetsiz ve donuk ifade katiyor ve cekiciligi yani disiligi ortadan kaldirdigini dusunuyorum. Asilem44, 1 haftada sen nasildin yani morluklar bir haftada gecmis miydi ? Galiba 1 haftaligina izin alicam isyerinden
benide eklermisin fakat arkadaşlık teklifi göndermiştim kabul etmedin sanırım
çok güzel olmuş güle güle kullan bende umarım bu günleri görürüm şöle 2 aylık fotolarımı boshayallersmile benide kabul ettiğin için ayrıyeten teşkür janım türkçeyi katlettim örtmenim :kedi: