Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

Teşekkürler arkadaşlar.. sizinkilere de maşallah! sağlıklı olsunlar da..

tüm bebişlere maşallah
geçen haftaki kontrolde ege 9.200 kg 72 cm cıktı
:nazar:

nurcan merak etme canım benimkide aynı hatta 8 kilo çıkıyo şimdi evde tarttığımda

benim kız kısa kalmış yaaasenağlama.sizinkiler bayağı bi uzun boylu
9.200 ve 69 cm ölçüldü bu ay.
pnömokok un 3. dozunu olduk dün.yaşına kadar başka aşısı yok artık.

bizimde gecen haftaki kontrlumuz de kızım 10300 gr 70 cm cıktı (sadece anne sütü)
ve asılarımız bitti bir yasına kadar

emosum sadece anne sutumu alıyo canım ek gıda falan yok ha valla helal maşallah bebegınede

evet cnm anne sütü veriyorum sadece
ek gıdaya gecmedik ben vermiyorum daha dogrusu

maşallah bebeklereee..emoşum kilosu gayet ıyı bebeğinin ama bence ek gıdalara alıştırmaya başla daha sonra zorluk çekebılırsınnn...kilo için değil ama alışması için vermelisin benceee..gerçi en ıyısını sen bılırsın ama etrafımda daha sonra ek gıdaya alıştırmakta zorluk çeken anneler çokk..

kızlar biz de 10. ayımıza girdik gecen hafta 8100 gr 74 cm çıktı kontrolünde...

bizde bugün gittik doktora 8 ay 1 haftalıgız
9100gr 73cm boyumuz gayet iyi güsel beslenmiş dedi
1ay 10 günde 900gr almışız..

bende dun dr goturdum hırıltı vardı cıgeredenmı dıe ama sukur deılmıs burundan kaynaklanayırmus gayet saglık dedı 13 unde asımız var o zaman kılosunu boyunu yazarım kızlar

sağolun kızlar genciza cnm duru lar birbirine benziyor değil mi:)

alevcim zeynebe maaşallah fıstık manken gibi ince uzun :).. seni göremiyom nerelerdesin.. yurtdışı olayı noldu cnm..

elmas maaş. cnm ii beslenmiş gerçektende..

alevcim zeynebe maaşallah fıstık manken gibi ince uzun :).. seni göremiyom nerelerdesin.. yurtdışı olayı noldu cnm..

cnm 22 nisanda gidiyoruz kısmetse telaşımız var bu aralar, ya bazı topiklere yetişemiom okumaya gene eski bu sayfaya alışığım buraya bi bakıom şöle artık okuyabildiğim kadarıyla..
sen nasılsın merve m de güzelleşmiş cnm benim sarışın fıstık valla maşallah kızlar pek güzel:)
cnm zeynep 2 aydır hastaydı 1 kiloya yakın zayıfladı ki bu da bebeklerde bayağı belli olan bişi uzun ve zayıf kız ama yanakları gören tombiş diyo:) şimdi ii çok şükür bikaç gündür..:emir_bebek:

maŞallah zeynebee ve duruyaaa..alevcım hayırlısı olsun canımmm..bızı unutma oralardaaa bakk kÜserızzz:)))))

iyi beslendi ama ..kızıma meyveyi zorla yediriyorum muzu severek yiyo
azcıkta armut yiyo elma falan yemiyo onları elinde emerek oynuyooo...çok şükür
hemen hemen ne versem yiyo..arada kussada idare edıyoruz..

X