Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

ebtuna maşallah bebişine çok tatlı, bence tombik durmuyor. iri kemiklidir. benim oğlumda aşağı yukarı seninki kadar.

evet kızlar sanırım iri kemikli...ben de iri kemikliyim,zaten her şeyiyle bana benzetiyorlar...
herkes aynı sen deyip duruyor,çok mutlu oluyorum

bugun aşı günümüzdü. pnömokok aşısı olduk. 9,90 kg olmuş ağırlığımız, yaklaşık 700 gr almışız. boyumuz da 74 cm ile 1 cm uzamış. geçn ay ki hastalıktan sonra bu ay iyiyiz maşallah! ama aşı biraz fazla uyuttu sanırım. geldiğimizden beri uyuyor.

teşekkür ederim. kışı daha fazla hasta olmadan bi atlatsak!.. şimdilik sağlığımız iyi çok şükür!

arkadaşlar elektronik aşı takvimi diye bişey çıktı ya. yeni doğum yapanlara ücretsiz veriyorlarmış. ben 25 aralıkta doğum yaptım. ozaman yoktu. şimdi nereden tedarik edebilirim bu elektronik aşı takvimini? bilen var mı?

bende hiç duymadımm..öyle bişii
bu arada bugün oğlumun bir türlü yapılamayan aşılarını gelıp evde yaptılar sağlık ocağından ..3 tane bacaktan bıtanede ağzından.4 tane aşı oldu oğlum bugün şuan iyi inşallah gecede iyi olur...

bende duymamıştım bu yazıyı okuyana kadar
güsel bişey evet büyük kolaylık ...
bu arada benim kızım 7 aylık vee bizim aşılarımız bitti
1 yaşına kadar yok daha
var mı bizim gibi aşısı biten

maşallah bebişlere..
benimki gecen ay diş ıkarıyor dye sadece 80 gr almıştı ok ama çok üzülmüştüm
inşallah bu aya almıştır..

Memurlar.Net (Doğum yapan annelere ücretsiz elektronik aşı takvimi dağıtılacak) bu linkte elektronik aşı takviminin haberi var. haberde anlatılana göre çok güzel ve kullanışlı bişey. benim kızım daha yeni 2 aylık oldu. çok geçmeden bunu almak istiyorum. eğer bişey duyarsanız beni de bilgilendirin. annelere büyük kolaylık bence

bence çok iyi olur bu. bu ay ben aşıya gittiğimde karma aşı ve hepatit yapılacaktı, hemşire sadece karma yapılacak diyor. hepatit için mayısta geleceksiniz diyor. hayır dedim baksanıza takvime bugün yapılması lazım diyorum. o hala yok mayıs diyo. derken kadın yanlış yere baktığını farketti, ha tamam bugünmüş diyor sonrada.
buna hemşireye güvenen yada takvimi takip etmeyen bir anne denk gelse, hemşire mayıs dedi diye alır götürür bebeğini. o nedenle dikkat etmek gerekiyor. elektronik takvimde olursa bu gibi durumları ortadan kaldırır sanırım.

bugun sağlık ocağına kontrole gittik. taşınma telaşını oğlumu ihmal etmeden geçirebilmek için elimden geleni yaptım. çok şükür hasta etmedik! geçen hafta gideceğimiz kontrolü ertelemek zorunda kaldık sadece. sağlıklı çok şükür! bu ay 1 cm uzamış, 75 cm olmuş. kilosu da yaklaşık 300 gr artmış, 10,200kg olmuş. artık makarna, pilav falan verebilirsin dedi ebemiz. ayrıca devit-3 bitmişti, onu da istedik. artık devit-3 yerine monovit-D3 veriyorlarmış. önümüzdeki ay, kan değerlerine bakılacak! şimdiden yüreğim pırpır! :KK43: gerçi çoğu arkadaş artık bu paylaşımları "geyik" bölümünde yapıyorlardır ama olsun ben başlık altında paylaşmak istedim.

canım maşallah boyuda kilosuda çok iyi.
biz artık bütün yemeklere başladık. inek sütü ve bal hariç sağlıklı olan herşeyden yedirebilirsin dedi doktorumuz.

maşalah amılıecim hakkatan bu başlık unutuldu iyi etmışsın buraya yazmaklaa..maşallah bebğinee.kıloda boyda çok güzell..yenı evınızdede güle güle oturun canımm..
benımoğlumunda bır hafta öncekı kontrolünde.. boyu:78 cm kilo:9700 çıktı sadece bezle tartıldı....
bızde herşeyden yıyoruz artıkk..

amilie rose ne yedirdiniz ne içirdiniz anam pek yaramış .. hele boy maaşallaaaaah... yaw benim kızım pek minik hala bebek kıvamında fındık 65 cm kaydirigubbakcemile3

Canım genetıkte olabıır zamanlar uza r merak etmee yemeye ıÇmeye gelınce herŞeyı yıyor benım sıpaa..mervoŞumuzuda allah baĞıŞlasın yavrumu maŞallah ona

duruyuda akraba marketinde tarttık geçen günsırnaşık şey kıyafetlerle 11,5 çıtkı.bakalım kontrolde uyuşacakmı.benim kız biraz tombul sosis kıvamında :icecream:

X