Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

ooo uzun bolu esmer çekik gözlü damat tam tipimiz .. yerim onu ben .. resimden doğru seviyorum walla içim öyle ısınıyo egeye..aşkım.

saol febicimmm ewet herhalde uzun boylu olcak kuzu bakalım kilo alımı yavaş çünkü iştahsız ve hareketli ama boy gidio sopa gibi bişi olcek herhaldee manken olcak mankennn saol cnmm bende gelinimi seviyorumm çok güzel masallah....

biz de bugün 7 aylık olduk.kilomuz 8700 boyumuz 73cm çıktı.kızım 700 gr almış.doktorumuz çok iyi dedi.boyu çok uzunmuş.ben de sevindim.önemli olan sağlık.allah tüm bebekleri korusun.......

ebtunacımm maşallah canımm bebenee ..geçmiş olsun bu arada inşallah tez zamanda iyileşiz kuzucunnn..kanaycım snıen prensesinede maaşahh canımm

kızlar bizimki de 7. aylık kontrolünde 9 kilo 72 cmdi doktorumuz ii dedi.
ebtunacım çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir...

maşallah görscüm tontişineeee............gayet iii bencedeee..mucksss

yaşına kadar aşı yok yani teşekkürler..

kilosu iyi maşallah bebişinin.. Allah nazarlardan korusun.

kızlar bu hastalık beni bitirdi...şu oğluş bi iyi olsa da rahatlasam artık...senağlama
kaç gündür uyku yok,tat yok tuz yok...
Allahtan annemler bugün gelecek de biraz dinleneceğim...
işte 73 cm,9520 gr lık temmuz bebeği burak :nazar:
bakın bakalım gerçekten tombiş mi? yerimseniben
dsc05577at4.jpg

Son düzenleme:
tamam kızlar resim görünmüyodu,şimdi düzelttim...
işte bu benim küçük aşkım,tombik oğlum burak...
yalnız bu 10-15 gün önceki hali...şu anda hasta malum...

Son düzenleme:
cnm maşallah pek tatlı ama kilolu görünmüyor bizim kız 8 kilo saha tombiş görünüyor:)

masallah cnm çok şeker çok güzel allah nazarlrdan saklasınn

alevcim sende durunun resimlerini eklesene cnm özledik kızımızı yenilerden şöle:)

benımkıde bole işte boyumuz var o yuzden bellı olmuyo aman kılolu olmasın ıstıyom ben

sağolun kızlar..evet pek tombik durmuyo...sadece çıplakken biraz fark ediliyo...

maaşallaahh ebtuna burağa ama gerçekten de çok kilolu durmuyo çok sevimli..

kilolu durmuyor belki kemikleri ağırdır.. Ama çok tatlı maşallah canım. Allah şifa versin.

X