Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

cnm 22 nisanda gidiyoruz kısmetse telaşımız var bu aralar, ya bazı topiklere yetişemiom okumaya gene eski bu sayfaya alışığım buraya bi bakıom şöle artık okuyabildiğim kadarıyla..
sen nasılsın merve m de güzelleşmiş cnm benim sarışın fıstık valla maşallah kızlar pek güzel:)
cnm zeynep 2 aydır hastaydı 1 kiloya yakın zayıfladı ki bu da bebeklerde bayağı belli olan bişi uzun ve zayıf kız ama yanakları gören tombiş diyo:) şimdi ii çok şükür bikaç gündür..:emir_bebek:

iiyim cnm saolasın .. büyüyolar işte çok tatlılar gerçekten de.. zeynebi biliyorum yaa tekrar geçmiş olsun ne zordur tahmin ederim .. bol yoğurt yedir evde mayala emzir toplar merak etme.. öptüm seni.. face ekldm orda da grşrz. :lepi:

bugün pnomokok 3. doz aşımızı olduk.artık yaşına kadar aşı yok.bu arada 75 cm 11 kg.durucuk.biraz tombikizzz:emir_bebek:

maşallah duru ya boyları aynı ama 3 kg cık kilo farkları var:)

maşallah duru ya boyları aynı ama 3 kg cık kilo farkları var:)

sırnaşık şey

aslında öyle kolları bacakları falan boğum boğum değil normal görünüyor ama etleri sıkı sanırım ayından daha büyük gösteriyor.zor taşıyorum valla:1rolleyes: en üst kattayız bide bu gidişle fıtık olucam kafamçokkarıştı

adaşımızda pek narinmiş yerim ben onu:nazar:

bugün pnomokok 3. doz aşımızı olduk.artık yaşına kadar aşı yok.bu arada 75 cm 11 kg.durucuk.biraz tombikizzz:emir_bebek:

anaaaa tam sosis bu kız walla .. enine boyuna :sm_cool: mervenin de zatüre var pzts ama biraz hasta ilaç veriyorum öksürüyo hırıl hırıl ..:çok üzgünüm:

anaaaa tam sosis bu kız walla .. enine boyuna :sm_cool: mervenin de zatüre var pzts ama biraz hasta ilaç veriyorum öksürüyo hırıl hırıl ..:çok üzgünüm:

evet tam tombul sosis:icecream:ailecek severek yiyoruz sırnaşık şey

çok geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli ne sıcak olduğu belli ne soğuk.kafamçokkarıştı

maşalahh duruyaaaa tombik yanaklarını yerım ben onunn mujukkkk

ah cnm biz 2 aydır geçiremedik bronşiti bikaç gündür ii dedik gene başladı buhar makinesiyle flixotide ve ventolin veriyoruz 1 aydır :KK43: Merve ye de çokgeçmiş olsun...

sırnaşık şey

aslında öyle kolları bacakları falan boğum boğum değil normal görünüyor ama etleri sıkı sanırım ayından daha büyük gösteriyor.zor taşıyorum valla:1rolleyes: en üst kattayız bide bu gidişle fıtık olucam kafamçokkarıştı

adaşımızda pek narinmiş yerim ben onu:nazar:

Zeynep Duru da çok zayıf durmuyo aslında kilosu az yanaklar ii , vücudu çok zayıf bir de çok hareketli evi dört dönüyor tutuna tutuna.aman Sağlıklı olsunlar da:):emir_bebek:

dün kontrole gittik.
8 buçuk aylık. kilo 9600 gr boy 70 cm.
gayet iyi dedi doktorumuz.

bizimde bugünn kontrolümüz vardııı boyu 80 cm 1,5 ayda 2 cm uzamışş kılosuu 10,300 çıktı(sadece bez vardı) maşallah paşamaaa hastalığıda tamamen geçmişşşş şükürler olsunn...

maşallah erene. hastalığının geçmiş olmasınada sevindim.

maaşallah damadıma.:nazar:basketçimi olcek ne :dance: bizde 75'iz zati 80 den aşağası kurtarmazdı sırnaşık şey

saol dünürcüğümmm gelınımde uzunmuşş maşalalh ıkısınıde basketşi yapak en iyisi biz bunlarırı maşallah ..

maşallah tüm bebişlere biz de 74 cm 9100 gr olmuşuz önümüzdeki hafta 11. ayımıza gircez.

bizde dun gittik ontrole 8 kilo çıktı boyu 71 cnm cıktı ama bence boyunu yanlış ölçtüler 2 ay önce 70 cmdi anlamıyorum ben bu sağlık ocagınıı çünkü eminim boyunun uzadığından kıyafetlerinin hepsi bu ay küçüld kısa gelior hepsiii bakalımm sağlıklı olsunlardaa çok hareketli aslında yiyo ama yakıyo hemen yediğiniii napalımmm artık...

bizde dun gittik ontrole 8 kilo çıktı boyu 71 cnm cıktı ama bence boyunu yanlış ölçtüler 2 ay önce 70 cmdi anlamıyorum ben bu sağlık ocagınıı çünkü eminim boyunun uzadığından kıyafetlerinin hepsi bu ay küçüld kısa gelior hepsiii bakalımm sağlıklı olsunlardaa çok hareketli aslında yiyo ama yakıyo hemen yediğiniii napalımmm artık...

ben de aşı yok diye dr değil sağlık ocağını götüreyim dedim.Ah pişman oldum geçen ay baş çevresi 43cm bu ay 41cm dediler Aaçıkça Sanber pek durmadı.Ben de tekrar doktora götürdüm başçevresi 44cm çıktı.Ama nedense boyu pek uzamamış sadece bir santim geçen 71cm bu ay 72cm olmuş.Kilosu da 10230gr.Kilosu iyi ama boyu geride mi kaldık acaba.Sanberk 8 aylık.

X