Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet arkadaşım özelden yazsan iyi olur davet gelmedi bana

yaaaa aşılama yaptıranlar 2 veya 3 kişimiyiz arkadaşlar nerdesiniz sizde yazın paylaşalım

yaaaa aşılama yaptıranlar 2 veya 3 kişimiyiz arkadaşlar nerdesiniz sizde yazın paylaşalım

bende beklemedeyim arkadaşlar ben ayın 12sinde aşılamamı yaptırdım bugün 14.gün pazartesi günü yaptıracağım inşallah ama korkuyorum sonuç ne çıkacak çok heyacanlıyım.

bende 17 nisanda yaptırdım ilk kez.bişey sorcam.sonraki günleri sayarken aşılama yapılan günü 1 diye mi sayıyoruz yoksa ertesi günü mü

ben 14 nisanda asilamami yaptirdim ama maalesef dünden beri agrilarim var yani adet sancisi...bu seferde de olmadi...2 senedir tedavi görüyorum ama ilk defa asilama yaptirdim.
Allahima binlerce sükür 3 yasinda bir kizim var, 2 senede kizimdan önce tedavi görmüstüm gonal igne ile hamile kaldim.

benneyaptımkibenneyaptımkibende 19 nisanda aşılama yaptırdım.3 mayısta sonuç alıcam adet olmazsam tabi.acaba 1-2 gün önce evde yapsam mı diyorum karar veremiyorum.

slm bende sonucu ayın 5 inde alıcam kendimi çok kötü hissediyorum 3. aşılama lütfen dua edin aglama krizlerim tuttu:çok üzgünüm:

benneyaptımkibenneyaptımkibende 19 nisanda aşılama yaptırdım.3 mayısta sonuç alıcam adet olmazsam tabi.acaba 1-2 gün önce evde yapsam mı diyorum karar veremiyorum.

bence evde önceden yap canım hastanede insan daha cok yıkılıyor hastanede olunca orada yaptırdıkların ugraşların ve çabalarının boşa gittigi hissi daha baskın oluyor sen bilirsin bu benim düşüncem ama şunuda unutma bazılarında idrarda cıkmıyor kanda cıkıyor muayeneye girmeden önce kan var sonucunu al öyle muayene ol canım allah kalbindekini versin canım.

kızlar aşılama günü mü ertesi günümü 1 diye sayıyoruz

ben asilama gununu 1. gun olarak sayiyorum canim...

o zaman benim 11.günüm.heyecandan ölücem ya.burda kan testi yapılmıyo.küçük bir kasaba.en yakın yere 1 saat.yol berbat.yolda bişey olur diye test yaptırmaya da gidemiyorum.idrar testinde çıkarmı acaba

birde kızlar sizde kasık ağrısı göğüslerde şişlik falan varmı?bunların olması mı lazım ya.

yok canim sart degil tabi ama olmasi iyi bence bende hamile oldugumu ogrendigimde ozellikle cok agri olmustu hem gogus hem kasik agrisi ..emryon rahime yerlesip buyumeye basladiginda rahimde kendine yer acar ve rahim genislemeye baslar dolayisiyla kasilmalar agriya yol acar...

arzuhalim sana asilamada kac milyon sperm enjekte ettiler???

bizim sayıyı söylemedi dr
ne farkeder ha 5 ha 50 genede yapcaktık en azından gönlünüz ferah olsun dedi
ama çok istiyosun ilaçlar işe yaramış daha iyi dedi

Kizlar Hamileyim çok Mutluyum Inşallah Sizinde Güzel Haberlerinizi Aliriz Buradan Bebişleri Bekliyoruz

Kizlar Hamileyim çok Mutluyum Inşallah Sizinde Güzel Haberlerinizi Aliriz Buradan Bebişleri Bekliyoruz

allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıklı kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza böyle güzel haberler duyunca çok seviniyoruz umut oluyo bize

X