Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU3

Ziyaretçi
slm.arkadaşlar aşılama yaptıranlar ve sonuç günü bekleyenler bekleme süreniz nasıl geçiyor morallaer nasıl belirtiler varmı agrı sancı varmı bakalım aramızdan kimler hamiş cıkacak ben aşılama yaptıralı bugün 9 gün oldu kızlar hiç agrım sancım falan yok tutmadımı aceba düye düşünüyorum test yapmak istiyorum eşim izin vermiyor sizler nasılsınız?:a015::a015:

valla diger asilamalar gibi stresli,dusunceli ve umutsuz geciyor...kasiklarim agriyordu 3 gundur ama bugun yok!!!

slm kızlar benimde 9. günüm vakit geçmek bilmiyor ağrım sancım yok içimde bi heyecan var ama olumsuz çıkarsa üzülürüm diye heyecanlanmaya korkuyorum

yağmurcum sende cuma günümü kan tahlili yaptıracaksın sonucu aynı gün veriyorlarmı acaba ben hafta ortası test alıp denemek istiyorum çıkarmı acaba

drajecim cikmiyor bende cok denedim hatta bir asilamamda hamile kaldim testte negatifti gittim kan testi yaptirdim pozitif cikti!!!

drajecim cikmiyor bende cok denedim hatta bir asilamamda hamile kaldim testte negatifti gittim kan testi yaptirdim pozitif cikti!!!

mehay cnm benim sende şuanda beklemedemisin bizim gibi yaaa çok zor geçmiyor günler kadınlar kulübüde olmasa.....

beklemedeyim canim 6 mayista alicam sonucu!!!!!!!!!!!!

2 mayısta bende alıcam sonucumu.dediğiniz gibi günler geçmiyor.bu defakinde başta hiç stres yapmadım,önemsemedim hatta çok şişlik yapıyor diye crinino jeli bile kullanmadım ama hala göğüslerimdeki acıma geçmedi.

goguslerdeki acimami ilginc.......benim asilamam tuttugundada goguslerde agri vardi....

evet canım yaaaa nasıl acıyor bir bilsen.aşılama yapıldıktan sonra başladı bende kullandığım jelden heralde dedim.yarın jeli bırakalı 1 hafta olcak ama hala geçmedi
acaba hamişmiyim ki
böyle ümitlenip hayalkırıklığına uğramak istemiyorum.geçen defa psikolojim çok bozulmuştu günlerce kendime gelemedim.

yaaa arkadaşlar benimki tutmadımı acaba hiç göğüslerimde ağrı veya şişme yok

yağmurcum sende cuma günümü kan tahlili yaptıracaksın sonucu aynı gün veriyorlarmı acaba ben hafta ortası test alıp denemek istiyorum çıkarmı acaba

slm drajecim bende seni arıyorum nerdesin bana yazmıyosun hiç ben iyiyim agrı falan yok gögüslerimde agrımıyor 4 nisanda hastalanmam lazım seninle aynı aşılandık 18 de yapıldı aşılamam 4 nisanda hastalanmam lazım sence kacında test yaptırayım 12 günde cıkıyor net olarak diyorlar çatlayacagım artık canım meraktan sen ne durumdasınsenağlama:sm_cool::sm_cool:

slm drajecim bende seni arıyorum nerdesin bana yazmıyosun hiç ben iyiyim agrı falan yok gögüslerimde agrımıyor 4 nisanda hastalanmam lazım seninle aynı aşılandık 18 de yapıldı aşılamam 4 nisanda hastalanmam lazım sence kacında test yaptırayım 12 günde cıkıyor net olarak diyorlar çatlayacagım artık canım meraktan sen ne durumdasınsenağlama:sm_cool::sm_cool:

aynen bende senin durumundayım 4 mayısta hastalanmam lazım benimde ama inşallah gelmez ben hafta içi test yapmayı düşünüyorum cnm çarşamba yapalım mı diyorum ama çıkmazsa çok korkuyorum

inş. kızlar tutar aşılamanız..............allahım hepinize yaşatsın o güzelliği.......

aynen bende senin durumundayım 4 mayısta hastalanmam lazım benimde ama inşallah gelmez ben hafta içi test yapmayı düşünüyorum cnm çarşamba yapalım mı diyorum ama çıkmazsa çok korkuyorum

çarşambaya daha cok var amaaa benneyaptımki bak yaparsan eger sonucunu mutlaka yaz canım senide inan bana kendim kadar cok merak ediyorum seninde ilkmi klomenlemi göbekten igneylemi canım hiçmi bişey hissetmiyorsun dur sana bişey anlatayımda gül...varmısın yokmusun yarışmasını biliyorsundur gecen bana soruyor annem birşey hissediyormusun diye kutumda birşey hissetmiyorum kırmızı cıkacak heralde diyorum:roflol::roflol::roflol:

bu arada yanlış yazmısım canım bende 4 mayısta hastalanacagım aynı günü sayıyoruz canım

yağmurcum mutlaka haber veririm ben sana özel msj gönderiyorum almıyormusun msn adresimi yazdım sana

çarşambaya daha cok var amaaa benneyaptımki bak yaparsan eger sonucunu mutlaka yaz canım senide inan bana kendim kadar cok merak ediyorum seninde ilkmi klomenlemi göbekten igneylemi canım hiçmi bişey hissetmiyorsun dur sana bişey anlatayımda gül...varmısın yokmusun yarışmasını biliyorsundur gecen bana soruyor annem birşey hissediyormusun diye kutumda birşey hissetmiyorum kırmızı cıkacak heralde diyorum:roflol::roflol::roflol:

canım ben iğne kullanmadım gonaphen kullandım bi tek çatlatma iğnesi vuruldum sen göbekten iğne mi vurdun kendine

canım ben iğne kullanmadım gonaphen kullandım bi tek çatlatma iğnesi vuruldum sen göbekten iğne mi vurdun kendine

yok canım bende klomen adlı bir ilaç kullandım.sonra çatlatma ignesi vurundum.

X