Aşılamayla birlikte 13. Gün erken gebelik testi çookk silik cizgi

Deryaaa10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
115
30
2.aşılamam..Bugun asilamamin 13.gunu (asilamayla birlikte) erken gebelik testim coookk hafif bi silik cizgi.Düz beyaz degil coookk silik..ignenin etkisi gecmistir diye dusunuyorum cunku ilkinde 8 9 gunde gecmisti benim etkisi direkt negatf cikmisti testte de..ama bugun 13.gun ve silim cizgim var cok silim ama gorulebiliyo goruyorum hani. Sabah is yerinde bsey kaldiriyim dedim agir da degil ama sol kasigim bicak gbi bsey saplandi..kasik agrilari asilama tutsa da tutmasa da zten yasanan bsey iğneden dolayi ama etkisi gecmistir bende erken geciyo..ben yeni uyeyim foto ekleyemiyorum dosya ekleye tikliyorum hcbsey olmuyo bir de bunu nasil cozebilirim yoksa foto aticaktim.Bu sekilde olup hamile kalanlar var mi.Azcik umut kimseye zarar vermezinsan umutlariyla duygulariyla yasar cnku...

iğnenin 14. günü bile silik çizgi görmüştüm idrarda , hcg aynu gün 0.365 çıktı . işin içinde ovitrelle varsa malesef çok güvenmemek lazım. ben de ayın 4 und yine iğne vuruldum malesef böyle ve iğne etkisi.
inşallah vardır sende, gönlüne göre olsun

Eklentiler

• F308267B-7591-4458-AE47-6746E56C1C4B.jpeg
    247 KB · Görüntüleme: 476
Cok tesekkur ederim.Cuma gunu kan vericem direkt zten iste dayanamayip test yapanlar klubu ben de bi umut..sonucu paylasirim yine. Asilama konusunda tecrubeli de olsak insan yinede acaba diyo.Ah o ovitrelle yok mu fena bsey...Cevap icin sagolun.

Kizlar foto ekleyemiyorum nasil yapicam.Dosya ekle butonu calismiyo bende

Bugun tam 2 hfta oluyor aşılama.bi bakabilir misiniz.Goruyor musunuz bsey paranoyak oldum iyice.yarin kan testi vericem

Eklentiler

• 20210617_115222.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 480
Gercekten hayali çizgiyi artik hayali gormeye basliycam ama 3.asilama olursam direkt kan testi. Asla idrar yapmicam cooookk yanilitiyo bunu öğrendim.Igne butun hamilelik belirtilerini yasatiyo kesinlikle.

Yok gibi var gbi hayali cizgi gercekten acaba hayalimde mi suan anlayamadim.Yok gbi ama sanki ya.yarin kan testi vericem.sonucu paylasirim

Gercekten hayali çizgiyi artik hayali gormeye basliycam ama 3.asilama olursam direkt kan testi. Asla idrar yapmicam cooookk yanilitiyo bunu öğrendim.Igne butun hamilelik belirtilerini yasatiyo kesinlikle.
13cu gunune kadar hiç yapdiniz mi idrar testi? 13cu gu hafif değilde aydin gorulen bir çizgi çikmasi gerek ama hayali bile goruyorsan belki vardi ve giderek değer düşdü. O yuzden gitgide daha zayif çizgi çikiyor. Ama en kesin kan vermek

Adetime 5 gün var çok silik bi çizgi cıktı sizce hamilelik var mi

Eklentiler

• 20210617_191046.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 319

Idrar testi yaptim negatif adetime zten 3 4 gun kaldi bekliycem adetimi canim.bu kez boyle olsun.2. Asilamamdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…