Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbir belirtim yoktu :) hatta ben bu yuzden yine yutmadi zannettim. En belirgin olarak asilamadan iki gün sonra sol bacagimdaki kasik bolgesi hic durmadan agridi. Hareket ettiremedm bacagimi butun gun. 12.gunr kadar da baska belirti hissetmedim. Göğüs agrisi vs.de olmadi. 14.gunden sonra basladi hassaslik.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şu mübarek günde bende Mart ayında aşılama oldum bugün 9. Gün çok dua ediyorum ilk aşılamam peki arkadaşım nasıl belirtilerin vardı nasıl hissettin kendini çok merak ediyorum ☺
Insallah guzel haberler alirsnz canim. Avakado yiyin. Olmuslarindan alin. Bana cok etkisi oldu eminim asilamadan sonraki hafta.
Ayy aynısı bende de oldu cnm ikü gun çok fena ağrıdı bacaklarıma vurdu hattaHicbir belirtim yoktu :) hatta ben bu yuzden yine yutmadi zannettim. En belirgin olarak asilamadan iki gün sonra sol bacagimdaki kasik bolgesi hic durmadan agridi. Hareket ettiremedm bacagimi butun gun. 12.gunr kadar da baska belirti hissetmedim. Göğüs agrisi vs.de olmadi. 14.gunden sonra basladi hassaslik.
Insallah yerlesiyor anlamindadir canim. Ben ondan baska belirti hissetmedm zaten.Ayy aynısı bende de oldu cnm ikü gun çok fena ağrıdı bacaklarıma vurdu hatta
Kuzum çok tatlısın allah razı olsun
ayy canim hic yemedim cezbetmedi hic beni 8inde gidicem bakalim beta bakilacak insallah guzel sonuc olur 6senedir b3kledigim en buyuk umut benim icinInsallah guzel haberler alirsnz canim. Avakado yiyin. Olmuslarindan alin. Bana cok etkisi oldu eminim asilamadan sonraki hafta.
Ben bayıla bayıla yiyorum ama şuan bulamıyorum.evet ilk başta çok yağlı tatsız geliyorayy canim hic yemedim cezbetmedi hic beni 8inde gidicem bakalim beta bakilacak insallah guzel sonuc olur 6senedir b3kledigim en buyuk umut benim icin
ayyyy. en hic giyebilcegimi zannetmiyorumBen bayıla bayıla yiyorum ama şuan bulamıyorum.evet ilk başta çok yağlı tatsız geliyor
Evet ilk yedigimde ben de bu nasil bir şey demiştim ama etkilerini duyunca seve seve yedm hala daha yiyorum bebegim tutunmaya devam etsin diye. Ben yogurda ve meyvelere karıştırıyorum. Yoksa yenecek gibi degil tabi ☺Ben bayıla bayıla yiyorum ama şuan bulamıyorum.evet ilk başta çok yağlı tatsız geliyor
Büyük konuşma derim ben de oyle demistim ama her gün bir tane yiyorum simdi. :)ayyyy. en hic giyebilcegimi zannetmiyorum
Büyük konuşma derim ben de oyle demistim ama her gün bir tane yiyorum simdi. :)
Kuzum biraz tuz bolca limon sık öylede çok güzel oluyorEvet ilk yedigimde ben de bu nasil bir şey demiştim ama etkilerini duyunca seve seve yedm hala daha yiyorum bebegim tutunmaya devam etsin diye. Ben yogurda ve meyvelere karıştırıyorum. Yoksa yenecek gibi degil tabi ☺
6Insallah Guzel haberler vermenize kac gün kaldi kizlaar ??