• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması iptal olanlar lütfen yardım edin!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

78969800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
9
1
1
26
Hanımlar aşılama tedavisi görüyordum ama birden fazla yumurtam varmış büyümemiş doktor gün aşırı birliktelik dedi başına böyle bişey gelenler neler yaptınız.Aşılamam iptal oldu yani çatlatma iğnesi olmadan gün aşırı birliktelik ile gebe kalan oldu mu

aynısı benımde başıma gelmişti , çok fazla yumurta varmış birde çatlamamışlardı , biz o ayı öyle geçmiştik ,
ama sen incir havuç kürü yap büyük olan yumurtan çatlasın ,
allah bilir kısmetınde varsa hamıle kalırsın ,

aynısı benımde başıma gelmişti , çok fazla yumurta varmış birde çatlamamışlardı , biz o ayı öyle geçmiştik ,
ama sen incir havuç kürü yap büyük olan yumurtan çatlasın ,
allah bilir kısmetınde varsa hamıle kalırsın ,
Adetime 2 hafta var denesem olur mu yoksa geç mi kaldım

Yumurta gelişmedi dmei canım eger prolaktin sorunun yoksa incir i kaynat ve havucu da kaynat 2 günde bir hazırlıosun ve içiosun. Eger yumurtlama zamanın geçtiyse havuc suyu iç. İncir bi işe yaramaz

Yumurta gelişmedi dmei canım eger prolaktin sorunun yoksa incir i kaynat ve havucu da kaynat 2 günde bir hazırlıosun ve içiosun. Eger yumurtlama zamanın geçtiyse havuc suyu iç. İncir bi işe yaramaz
Yarın özele gideceğim devlet bişey söylemiyor kaç mm olduğunu öğrenip ona göre incir havuç denerim

Back