- 28 Şubat 2023
- 66
- 6
- 24
Bende de olmadı çok şükür umarım iyi bireydirBende olmadı canım
Naptın canım bebişi gördün müben çarşamba gideceğim kese görmeye 3 kere kan verdim artış takip edildi neden gitmedin
yok canım en son geçen çarşamba gittim yarın veya perşembe gidicem bakalım en son kesesi gözüktü sen naptınnNaptın canım bebişi gördün mü
Ben keseyi gördüm çok şükür vajinal ultrasonda cumada kalp atışı için gideceğim Allah’ın izniyleyok canım en son geçen çarşamba gittim yarın veya perşembe gidicem bakalım en son kesesi gözüktü sen naptınn
bana vajinal bakmadı yarın gitmem lazım normalde ama cumartesi gideceğim bakalım net duyulur heralde şuan 6+4 gözüküyorBen keseyi gördüm çok şükür vajinal ultrasonda cumada kalp atışı için gideceğim Allah’ın izniyle
Nasıl senin öyle oluyor ki adet tarihin nedirbana vajinal bakmadı yarın gitmem lazım normalde ama cumartesi gideceğim bakalım net duyulur heralde şuan 6+4 gözüküyor
18 kasım adet tarihim 4aralıktada aşılama oldum canımNasıl senin öyle oluyor ki adet tarihin nedir
Ha tamam benimde 20 Kasım adet tarihim bir Aralık aşılamam18 kasım adet tarihim 4aralıktada aşılama oldum canım
Merhaba büğün aşılamayla beraber 12.günüm kan testi negatif çıktı umut yoktur dimi18 kasım adet tarihim 4aralıktada aşılama oldum canım
Merhaba büğün aşılamayla beraber 12.günüm kan testi negatif umut yoktur dimiBende de olmadı çok şükür umarım iyi bireydir
Kuzum benin 12 gün idarar pozitif çıkmıştı ama aşılama gününü saymazsak belli olmuyor bazen 13 14 gün pozitife dönende varMerhaba büğün aşılamayla beraber 12.günüm kan testi negatif çıktı umut yoktur dimi
Merhaba canım umudu kesmemek lazım belki geç döllenmiş ama benim 13. Gün 70 tiMerhaba büğün aşılamayla beraber 12.günüm kan testi negatif umut yoktur dimi
Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok canımMerhaba canım umudu kesmemek lazım belki geç döllenmiş ama benim 13. Gün 70 ti
Canım kontrole gittin mi ultrason kağıdını atar mısınKuzum benin 12 gün idarar pozitif çıkmıştı ama aşılama gününü saymazsak belli olmuyor bazen 13 14 gün pozitife dönende var
aynen canım aşılama mı sizinseHayırlısı olsun yapacak bir şey yok canım
Evet canımCanım kontrole gittin mi ultrason kağıdını atar mısın
aynen canım aşılama mı sizinse
Sorun neydiEvet canım
İki tane üst üste düşük yaptımSorun neydi
Sonra 1.5 senedir olmuyorİki tane üst üste düşük yaptım
Düşüğün sebebi araştırıldı mıİki tane üst üste düşük yaptım