Aşılamayı bilmem ama iğneden sonra 18. Günde oluyorum benbugün aşılamanın 15. Günü. Hala adet belirtisi yok. Normal mi?
Size unut almak adına söylüyorum iki gün önce kan verdim asla belirtim yoktu ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim bugün tekrarlayacağım belirti aramayın yok daha iki haftalık gebelik yanibugün aşılamanın 15. Günü. Hala adet belirtisi yok. Normal mi?
Sonucunuz nedirbenimde aşılama günün saymazsak 11 gün ama 4 gündür adet sancım var yani aşırı hatta oldum olucam
Hamileyim kuzumm çok şükürSonucunuz nedir
Sağlıkla kucağına al canım kaç haftalıkHamileyim kuzumm çok şükür
adet tarihinden hesaplıyorlar 5 haftalık ama ben 4 aralıkta aşılama oldum o tuttuSağlıkla kucağına al canım kaç haftalık
Ben senden önceyim o zaman benim bir aralıkadet tarihinden hesaplıyorlar 5 haftalık ama ben 4 aralıkta aşılama oldum o tuttu
keseyi gördün mü canımBen senden önceyim o zaman benim bir aralık
Hayır henüz hasteneye bile gitmedim sizkeseyi gördün mü canım
ben çarşamba gideceğim kese görmeye 3 kere kan verdim artış takip edildi neden gitmedinHayır henüz hasteneye bile gitmedim siz
Bende gittim üç defa kan verdim 13. Gün 70 15. Gün 256 18. Gün 850 canım ama evham yapmamak için gitmedim doktorum folita önerdi onu kullanıyorum bu cuma gideceğim hayırlı güzel sonuçlar inşallah sizin nasılben çarşamba gideceğim kese görmeye 3 kere kan verdim artış takip edildi neden gitmedin
bende ilk 123 çıktı 2 sün sonra 285 4 gün sonra 1133 en son cumartesi verdim banada folik asit verdi bakalım nolucakBende gittim üç defa kan verdim 13. Gün 70 15. Gün 256 18. Gün 850 canım ama evham yapmamak için gitmedim doktorum folita önerdi onu kullanıyorum bu cuma gideceğim hayırlı güzel sonuçlar inşallah sizin nasıl
Ne zaman kan verdiniz aşılamanın kaçıncı gümübende ilk 123 çıktı 2 sün sonra 285 4 gün sonra 1133 en son cumartesi verdim banada folik asit verdi bakalım nolucak
aşılamanın 13günü verdşmNe zaman kan verdiniz aşılamanın kaçıncı gümü
Hadi kazasız belasız inşallah kalp atışını öğrendiğinde yazarsın canımaşılamanın 13günü verdşm
Bişey soracağım yerleşme kanamanız oldu muaşılamanın 13günü verdşm
Bende olmadı canımBişey soracağım yerleşme kanamanız oldu mu