- 27 Kasım 2018
- 3.539
- 4.004
- 133
Hayırlı olsun canım. Saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah Allahım. Ne gibi sorununuz vardı maşallah 2.aşılama da tutmuş. Bizde şükür sıkıntı yok ama olmuo adet Olunca aşılama başlıcaz. Tutar mı tutmaz mı nasıl bi süreç heyecan içindeyimBende 2.aşılamamın 12.gününde sabah idrarıyla çift çizgiyi görmüştüm. Sağlıkla ilerler inşallah.
Hayırlı olsun canım. Saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah Allahım. Ne gibi sorununuz vardı maşallah 2.aşılama da tutmuş. Bizde şükür sıkıntı yok ama olmuo adet Olunca aşılama başlıcaz. Tutar mı tutmaz mı nasıl bi süreç heyecan içindeyim
Amin inşallah canım. Aynen bizde de sebepsiz İnfertilite. Ama ben 9 ay önce bebeğimi kaybettim 9 haftalık sebep bulunamadı. 7 aydır denioz olmuo devlette tüp bebek istedik ama 2 aşılama şartı varmış mecbur aşılama olcam ilk olarak. Çok ümidim yok aşılamada. İlk bebeğim 1.5 sene sonunda doğal olmustu. Ovülasyon testi kullanmıs tım 8 ay.Ben aşılamadan oluşan gebeliğimdeki bebeğimi kaybettim maalesef. Tüp bebekle hamile kaldım tekrar. Bize sebepsiz infertilite demişlerdi en son. İnşallah tutar, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Amin inşallah canım. Aynen bizde de sebepsiz İnfertilite. Ama ben 9 ay önce bebeğimi kaybettim 9 haftalık sebep bulunamadı. 7 aydır denioz olmuo devlette tüp bebek istedik ama 2 aşılama şartı varmış mecbur aşılama olcam ilk olarak. Çok ümidim yok aşılamada. İlk bebeğim 1.5 sene sonunda doğal olmustu. Ovülasyon testi kullanmıs tım 8 ay.
Hayırlısıyla saglıcakla kucagına alırsın inşallahBanada tüp bebek öncesi zorunlu aşılama yapılmıştı, 7 haftalıktı düşük yaptım, düşükten 2 ay sonra kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim, sonra olmadı yine tüp bebeğe başladık. 2.denemede tuttu çok şükür. Zor yollardan geçiyoruz yardım herkesin yardımcısı olsun.
Hayırlısıyla saglıcakla kucagına alırsın inşallahokadar ilaç iğne hormonlar bozuluo üstüne üstlük olck mı olmıcak mı stres en büyük düşmanımız. Devamlı kaybetmişsin sebebini araştırdınız mı peki. Mesela 7 haftalık kaybetmişsin kimyasal olmus ilk denemede tutmamış falan hani.
K bakma cnm çok soru soruom. Kaç yumurta toplandı kaç tane döllendi kaçıncı gün iyi oluo 2 tüp bebekte de aynı gün emryosu mu kondu. Yani 3.gün yada 5.gün müydü 2snde deKromozom analizi yapıldı eşime ve bana sonuç normal çıktı, kan pıhtılaşması için test yapıldı pıhtılaşma çıkmadı. Şimdide tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doktorum onu kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam Allahın izniyle. İlki taze transferdi bende yumurta toplama sonrası sıvı birikmesi olmuştu, ona yordum tutmamasını embriyo kalitesi çok iyi demişlerdi çünkü. İkinci dondurulmuş transferdi çok şükür tuttu.
Estağfurullah önemli değil. Benim 14 yumurta oluştu, 9 tanesi toplandı hepsi olgun ve kaliteli dediler. 7 tanesi döllendi. Hepsi 5.güne geldi. 5 tanesinin gelişimi çok iyi 2 tanesi geriden geliyo dediler. İlkinde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi, kalan 4 embriyodan 3ü dondurulmuş devlet hastanesi prosedürü üçerli olarak donduruluyormuş. İlki tutmayınca ikinci için dondurulmuş 3 embriyo çözdürüldü biri transfer edildi.. Yani ikiside 5.gündü biri taze biri dondurulmuş transferdi.K bakma cnm çok soru soruom. Kaç yumurta toplandı kaç tane döllendi kaçıncı gün iyi oluo 2 tüp bebekte de aynı gün emryosu mu kondu. Yani 3.gün yada 5.gün müydü 2snde de
Ben mesela 35 yaşındayım ki aşılama şartları bitinceye kadar 36 olurum büyük ihtimalle. İkiz olma durumunu isteğe göre mi yapıyorlar. Bilgin var mı cnm. Bende araştırma yani devlette başlıcam bakalım hayırlısıEstağfurullah önemli değil. Benim 14 yumurta oluştu, 9 tanesi toplandı hepsi olgun ve kaliteli dediler. 7 tanesi döllendi. Hepsi 5.güne geldi. 5 tanesinin gelişimi çok iyi 2 tanesi geriden geliyo dediler. İlkinde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi, kalan 4 embriyodan 3ü dondurulmuş devlet hastanesi prosedürü üçerli olarak donduruluyormuş. İlki tutmayınca ikinci için dondurulmuş 3 embriyo çözdürüldü biri transfer edildi.. Yani ikiside 5.gündü biri taze biri dondurulmuş transferdi.
Ben mesela 35 yaşındayım ki aşılama şartları bitinceye kadar 36 olurum büyük ihtimalle. İkiz olma durumunu isteğe göre mi yapıyorlar. Bilgin var mı cnm. Bende araştırma yani devlette başlıcam bakalım hayırlısı
Anladım canım hangi ilde yaşıosun. Allah yardımcın olsun inşallah35 yaş üstüne çift embriyo transferi yapılıyor diye biliyorum. Doktorun insiyatifi tabi birazda.. Ben 27 yaşındayım ikincide çift transfer istedim aslında hem çözdürüldü imha edilecek hemde biri tutmazsa biri tutar diye.. Hastanede ikiz gebelik daha riskli daha zor, zaten embriyo kaliten çok iyi tek transfer yapalım dediler. Şimdi iyiki tek olmuş diyorum. Tam yaza denk geldik, şimdiden günde 2 kez duş alıyorum..
Ankaradayım ben. Çok teşekkür ederim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Çok zor maddi manevi çok yıpratıcı. Kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah.Anladım canım hangi ilde yaşıosun. Allah yardımcın olsun inşallah
Amin inşallahAnkaradayım ben. Çok teşekkür ederim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Çok zor maddi manevi çok yıpratıcı. Kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah.❤
Amin inşallahbende İstanbulda yım. Burası da aynı nem sıcak bide virüs Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?