- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Önce böyle dağıldı. Sonra demin attığım hale geldi. Ya canım gerçekten mi ya?Vallahi ben alttakinde de çizgi görüyorum hafifte olsa var ama ilki bozuk gibi dağılmış
İnşallah senin de bir an önce yavrun olur kuzum. Annelik iç güdüsü, peşini bırakmıyor insanın. Seni çok iyi anlıyorum.Ben o saydıklarının hepsini yaptım canım bende de pko var maalesef
Ümitlendirmek istemem ama adım kadar eminim ki varÖnce böyle dağıldı. Sonra demin attığım hale geldi. Ya canım gerçekten mi ya?
Kendimden cok eşime üzülüyorum belli etmiyor ama çocuk görünce içi gidiyorİnşallah senin de bir an önce yavrun olur kuzum. Annelik iç güdüsü, peşini bırakmıyor insanın. Seni çok iyi anlıyorum.
Yaaa şuan beni o kadar mutlu ettin ki allah senin de muradın versin inşallahÜmitlendirmek istemem ama adım kadar eminim ki var
Resmen ben burdayım diyor Allah ım inşallah yanılmıyorumdur seni ümitlendirmekte istemiyorum amaÖnce böyle dağıldı. Sonra demin attığım hale geldi. Ya canım gerçekten mi ya?
İnşallah canım hepimizin en kısa zamandaYaaa şuan beni o kadar mutlu ettin ki allah senin de muradın versin inşallah
Benim bu süreçte hep iyiki eşim böyle biri diyorum. Çok destek oldu sağ olsun. Çocuk istediğini bildiğim halde çok da şart değil kafana takma olmazsa yapmayız biz bize yeteriz bile dedi. Belli etmemeye çalıştığına göre seninki de öyle. Allah sizleri ayırmasın inşallah tez zamanda evledınız da olur canım.Kendimden cok eşime üzülüyorum belli etmiyor ama çocuk görünce içi gidiyor
Resmen ben burdayım diyor Allah ım inşallah yanılmıyorumdur seni ümitlendirmekte istemiyorum ama
İnşallah canım eşlerimizden şanslıyız Allah a şükür bir de evimizdeki o sesi duysak daha ne isterizBenim bu süreçte hep iyiki eşim böyle biri diyorum. Çok destek oldu sağ olsun. Çocuk istediğini bildiğim halde çok da şart değil kafana takma olmazsa yapmayız biz bize yeteriz bile dedi. Belli etmemeye çalıştığına göre seninki de öyle. Allah sizleri ayırmasın inşallah tez zamanda evledınız da olur canım.
Başarılı olmalarını, mutlu olmalarını, bizi sevmelerini... Ooo isteyecek çok şey varİnşallah canım eşlerimizden şanslıyız Allah a şükür bir de evimizdeki o sesi duysak daha ne isteriz
Dene canım ama erken gebelik testi olanlardan al onların yanılma payı nerdeyse olmuyor❤❤❤ Ay yarın tekrar deneyeyim bari. Bu sefer iyice kendini belli eder inşallah
Cok cok aminBaşarılı olmalarını, mutlu olmalarını, bizi sevmelerini... Ooo isteyecek çok şey varşükür ki rabbimin kudreti hepsine yeter. İnşallah onları isteyecek zamanımızda gelir.
Benimde ikinci aşılamam canım İnşallahBende 2.aşılamamın 12.gününde sabah idrarıyla çift çizgiyi görmüştüm. Sağlıkla ilerler inşallah.
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım dün umutlanmıştım bugün yine mutsuzluk...
Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş oluyor 14 günde. Ben aşılamanın 10. Günü yaptığımda bile negatifti, 12. Gün pozitifi görünce çok şaşırmıştım. İlk kez pozitif test görünce tabi.Benimde ikinci aşılamam canım İnşallah
ilkinde hiçbir şey hissetmemiştim ama bunda cok hissettim onun için 5. Testim bu
Bende 7.günü pozitif tabi iğne etkisiyle sonra 9.günü 11.günü yaptım negatif bugün yaptım ilk 5 dk bişey olmayınca daha bakmadım saatler sonra bakınca şok oldum inşallah doğrudurÇatlatma iğnesi etkisi geçmiş oluyor 14 günde. Ben aşılamanın 10. Günü yaptığımda bile negatifti, 12. Gün pozitifi görünce çok şaşırmıştım. İlk kez pozitif test görünce tabi.
İnşallah canım. Buraya resmini atarım hemen. Sen de tekrar dene bakalım sonuç ne olacakCok cok amin
yarın haberlerini bekliyorum ve ilk idrarla yap mümkünse
Canım ben farketmedim bile arkadaş farketti. Kaç dk da o hale geldi bilmiyorum ki.Üstteki test bozuk, alttaki test 15 dk içinde o hale geldiyse pozitif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?