İnşallah tutmuştur canım. Dediğin gibi beklediği için diyorlar bazen ama benim bekleyen hiçbir testimde 2. Çizgi belirmiyor.Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 13.günü sabah test yaptım bişey çıkmadı öyle kenara attım testi az önce baktığımda solukta olsa ikinci çizgiyi gördüm Allah ım inşallah doğrudur .
Şimdi diyeceksiniz beklediği için olmuştur diye ama 7.günü meraktan yaptım çizgi belirdi 5 dk içinde o ilacın etkisindeydi 9.günü tekrar yaptım negatif 10.günü yaptım negatif 11.günü yaptım negatif hepsinin testi yanımda onlar o kadar beklediği halde bişey yok ama bunda çıplak gözle gördüm yani evet idrar kurumuş ama görünüyor yani .acaba jelin etkisinden olabilir mi ama jelin etkisinde olsa ötekilerde de pozitif çıkmaz mo normalde bugün adet günüm 10.günden beri ağrı çekiyorum ama hastalanmadım .Allah isteyen herkese versin inşallahEki Görüntüle 2619354
Canım sağlık Ocağı cok yakın bana kan testi vereceğim yarın zaten test günüm tabi ki bilgilendiririmBence kurusa dahi bu kadar net çıkmaz bence hamilesiniz tabi yarın ilk idrarla erken gebelik testiyle yaparsanız daha net sonuç alırsınız bizleri de bilgilendirin Allah gönlünüze göre versin❣
Diğer 3 tanesinde o kadar bekledim belirmedi canım bunda belirlemesi umutlandırdı beniİnşallah tutmuştur canım. Dediğin gibi beklediği için diyorlar bazen ama benim bekleyen hiçbir testimde 2. Çizgi belirmiyor.
Çok çok amin AllahımBence hamile olabilirsiniz çünkü olmassa hiç çıkmıyor
Güzel Haberlerinizi bekliyorumCanım sağlık Ocağı cok yakın bana kan testi vereceğim yarın zaten test günüm tabi ki bilgilendiririm
Gebelik belirtisi var mı peki canım. Akıntı, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bulanması vs gibiDiğer 3 tanesinde o kadar bekledim belirmedi canım bunda belirlemesi umutlandırdı beni
Aşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorumGebelik belirtisi var mı peki canım. Akıntı, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bulanması vs gibi
Güzel Haberlerinizi bekliyorum❤
Canım benim şuan 6 gün gecikmem var 3 gün önce akıntım başladı benim de ondan önce yoktu. Ama test yaptığımda önce kururken çift çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım. O tek çizgiydi. Hala regl olmadım ama ara ara kasıklarımda batma oluyor. Mide yanması oluyor bazen. Uyku düzenim benim de bozuldu evde kalınca o yüzden ona ben de bir şey diyemiyorum.Aşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorum
Bence kan testi yaptırmalısın canım senin de aşılama mi yoksa normal miÜstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım dün umutlanmıştım bugün yine mutsuzluk...
Senin ikisinde de çizgi var canım kesin bir şeyler vardır bunları görmek bile güzel bir şey bence kan vermeden ümitsizleşmeÜstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım dün umutlanmıştım bugün yine mutsuzluk...
Klomen +çatlatma iğnesi+estrofem kullandım canım ben. Pcos başlangıcı var dediler 2 ay önce. Onun için de inofolic kullanıyorum.Bence kan testi yaptırmalısın canım senin de aşılama mi yoksa normal mi
Nasıl ikisinde de çizgi var? Ben dikkat etmemiş miyim?Senin ikisinde de çizgi var canım kesin bir şeyler vardır bunları görmek bile güzel bir şey bence kan vermeden ümitsizleşme
Şuan şok oldum birdenNasıl ikisinde de çizgi var? Ben dikkat etmemiş miyim?
Vallahi ben alttakinde de çizgi görüyorum hafifte olsa var ama ilki bozuk gibi dağılmışNasıl ikisinde de çizgi var? Ben dikkat etmemiş miyim?
Ben o saydıklarının hepsini yaptım canım bende de pko var maalesefKlomen +çatlatma iğnesi+estrofem kullandım canım ben. Pcos başlangıcı var dediler 2 ay önce. Onun için de inofolic kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?