Tabi kiİnşallah canım. Buraya resmini atarım hemen. Sen de tekrar dene bakalım sonuç ne olacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamamın 13.günü idrar testi çift çizgi
- Konu Sahibi Nasipp61
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama aşılama ile hamile kalanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
O zaman yarına inşallah sevinç dolu bir güne uyanmak dileğiyle ne diyelimTabi ki
AminO zaman yarına inşallah sevinç dolu bir güne uyanmak dileğiyle ne diyelim
Ne yaptın canım ben kan verdim öğleden sonra sonucum çıkacakO zaman yarına inşallah sevinç dolu bir güne uyanmak dileğiyle ne diyelim
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Ben idrar testini tekrarladım canım. Ama bir şey yok. Reglimde yok. Perşembeye kadar bekleyip ben de kan vermeyi düşünüyorum artık.Ne yaptın canım ben kan verdim öğleden sonra sonucum çıkacak
Eklentiler
Bakalım canım en garantisi kan vermek dakikalar geçmiyor sanki dün gece gözümü kırpmadım olumsuz olsa bile dün gecenin sevinci yeterBen idrar testini tekrarladım canım. Ama bir şey yok. Reglimde yok. Perşembeye kadar bekleyip ben de kan vermeyi düşünüyorum artık.
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Aynen öyle, en garantisi o hakkaten sabahlarım çok takılmıyorum ben konuya aöa geceleri sadece onu düşünüyorum resmen. İnşallah bir an önce hamile kalırım da başka şeylere konsantre olabilirim artık.Bakalım canım en garantisi kan vermek dakikalar geçmiyor sanki dün gece gözümü kırpmadım olumsuz olsa bile dün gecenin sevinci yeter
İnşallah canım bizler zamanımızın yarısından çoğunu hamile miyim sorusuyla geçiriyoruz yorulduk artık KPSS ye çalışıyorum dünden beri kafam gitti onu görünce ben bende değilimAynen öyle, en garantisi o hakkaten sabahlarım çok takılmıyorum ben konuya aöa geceleri sadece onu düşünüyorum resmen. İnşallah bir an önce hamile kalırım da başka şeylere konsantre olabilirim artık.
2.30 çıktı canım negatif yani yine kandırdı idrar testiAynen öyle, en garantisi o hakkaten sabahlarım çok takılmıyorum ben konuya aöa geceleri sadece onu düşünüyorum resmen. İnşallah bir an önce hamile kalırım da başka şeylere konsantre olabilirim artık.
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Tüh, neyse biraz daha bekle canım belki daha beta hcg yükselecektir. Adetinden yeterince zaman geçmedi ki daha.2.30 çıktı canım negatif yani yine kandırdı idrar testi
Hiç sanmıyorum artık canım kısmet demek ki bu zaman değilmişTüh, neyse biraz daha bekle canım belki daha beta hcg yükselecektir. Adetinden yeterince zaman geçmedi ki daha.
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Hayırlısı olsun diyelim canım inşallah. Elimizden beklemekten ve duadan başka bir şey gelmiyor kiHiç sanmıyorum artık canım kısmet demek ki bu zaman değilmiş
- 10 Ocak 2020
- 27
- 3
- 1
- 45
Jeli ihmal etmeyin mutlaka hergun kullanin .ben 2 gun kullanamadim sonra adet oldum .asilamam bosa gittiAşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorum
Bende adet oldum canımJeli ihmal etmeyin mutlaka hergun kullanin .ben 2 gun kullanamadim sonra adet oldum .asilamam bosa gitti
- 4 Mart 2020
- 116
- 29
- 48
- 26
Canım ikinizede silik çizgi var ben görüyorum burdanÜstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım dün umutlanmıştım bugün yine mutsuzluk...
- 10 Ocak 2020
- 27
- 3
- 1
- 45
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Adet oldum canım ben de. 16 gün geciktim ama oldum sonundaCanım ikinizede silik çizgi var ben görüyorum burdan
Ahh o 2.çizgiler ahh bizi kandırıp sonra ortada bırakıyor işteCanım ikinizede silik çizgi var ben görüyorum burdan
- 10 Ocak 2020
- 27
- 3
- 1
- 45
Adet oldum canım ben de. 16 gün geciktim ama oldum sonunda
- 10 Ocak 2020
- 27
- 3
- 1
- 45