• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamamın 13.günü idrar testi çift çizgi

Ne yaptın canım ben kan verdim öğleden sonra sonucum çıkacak 🙈
Ben idrar testini tekrarladım canım. Ama bir şey yok. Reglimde yok. Perşembeye kadar bekleyip ben de kan vermeyi düşünüyorum artık.

Eklentiler

• 15868500512788569593203173034885.jpg
    15868500512788569593203173034885.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 298
Ben idrar testini tekrarladım canım. Ama bir şey yok. Reglimde yok. Perşembeye kadar bekleyip ben de kan vermeyi düşünüyorum artık.
Bakalım canım en garantisi kan vermek dakikalar geçmiyor sanki dün gece gözümü kırpmadım olumsuz olsa bile dün gecenin sevinci yeter 😍

Bakalım canım en garantisi kan vermek dakikalar geçmiyor sanki dün gece gözümü kırpmadım olumsuz olsa bile dün gecenin sevinci yeter 😍
Aynen öyle, en garantisi o hakkaten 😊 sabahlarım çok takılmıyorum ben konuya aöa geceleri sadece onu düşünüyorum resmen. İnşallah bir an önce hamile kalırım da başka şeylere konsantre olabilirim artık.

Aynen öyle, en garantisi o hakkaten 😊 sabahlarım çok takılmıyorum ben konuya aöa geceleri sadece onu düşünüyorum resmen. İnşallah bir an önce hamile kalırım da başka şeylere konsantre olabilirim artık.
İnşallah canım bizler zamanımızın yarısından çoğunu hamile miyim sorusuyla geçiriyoruz yorulduk artık KPSS ye çalışıyorum dünden beri kafam gitti onu görünce ben bende değilim 🤓

2.30 çıktı canım negatif yani yine kandırdı idrar testi 😥

Aşırı derecede akıntım arttı ama jel kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor .temmuz ayında yorganla yatan ben birkaç gündür neredeyse çıplak yatacam öyle bir anda ateş basıyor ve 3-4 gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum ben zaten uykuyu seven olduğum için ordan anlamıyorum 🙈
Jeli ihmal etmeyin mutlaka hergun kullanin .ben 2 gun kullanamadim sonra adet oldum .asilamam bosa gitti

Ben ra yeniden 2 test daha aldim buseferde tek cizgi cikti. Anlamadim gitti .demekki onceki testler bozukmus ..saglik olsun .cok umutlanmistim

Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar..canimizi sıkmayalım .umutsuzluga yer yok ...ben yinede adet olmadım sogan kurunu uygulamayı düsünüyorum .sizde deneyin isterseniz🤗

Back