• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamamın 13.günü idrar testi çift çizgi

Vallahi ben alttakinde de çizgi görüyorum hafifte olsa var ama ilki bozuk gibi dağılmış
Önce böyle dağıldı. Sonra demin attığım hale geldi. Ya canım gerçekten mi ya? 🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20200412_143350.jpg
    IMG_20200412_143350.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 183
Kendimden cok eşime üzülüyorum belli etmiyor ama çocuk görünce içi gidiyor 😥
Benim bu süreçte hep iyiki eşim böyle biri diyorum. Çok destek oldu sağ olsun. Çocuk istediğini bildiğim halde çok da şart değil kafana takma olmazsa yapmayız biz bize yeteriz bile dedi. Belli etmemeye çalıştığına göre seninki de öyle. Allah sizleri ayırmasın inşallah tez zamanda evledınız da olur canım.

Benim bu süreçte hep iyiki eşim böyle biri diyorum. Çok destek oldu sağ olsun. Çocuk istediğini bildiğim halde çok da şart değil kafana takma olmazsa yapmayız biz bize yeteriz bile dedi. Belli etmemeye çalıştığına göre seninki de öyle. Allah sizleri ayırmasın inşallah tez zamanda evledınız da olur canım.
İnşallah canım eşlerimizden şanslıyız Allah a şükür bir de evimizdeki o sesi duysak daha ne isteriz 🙏🏻

İnşallah canım eşlerimizden şanslıyız Allah a şükür bir de evimizdeki o sesi duysak daha ne isteriz 🙏🏻
Başarılı olmalarını, mutlu olmalarını, bizi sevmelerini... Ooo isteyecek çok şey var 🥰 şükür ki rabbimin kudreti hepsine yeter. İnşallah onları isteyecek zamanımızda gelir.

Bende 2.aşılamamın 12.gününde sabah idrarıyla çift çizgiyi görmüştüm. Sağlıkla ilerler inşallah. 🤲

Başarılı olmalarını, mutlu olmalarını, bizi sevmelerini... Ooo isteyecek çok şey var 🥰 şükür ki rabbimin kudreti hepsine yeter. İnşallah onları isteyecek zamanımızda gelir.
Cok cok amin 🙏🏻
yarın haberlerini bekliyorum ve ilk idrarla yap mümkünse 😍

Benimde ikinci aşılamam canım İnşallah 🙏🏻
ilkinde hiçbir şey hissetmemiştim ama bunda cok hissettim onun için 5. Testim bu 🙈
Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş oluyor 14 günde. Ben aşılamanın 10. Günü yaptığımda bile negatifti, 12. Gün pozitifi görünce çok şaşırmıştım. İlk kez pozitif test görünce tabi. 🙈

Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş oluyor 14 günde. Ben aşılamanın 10. Günü yaptığımda bile negatifti, 12. Gün pozitifi görünce çok şaşırmıştım. İlk kez pozitif test görünce tabi. 🙈
Bende 7.günü pozitif tabi iğne etkisiyle sonra 9.günü 11.günü yaptım negatif bugün yaptım ilk 5 dk bişey olmayınca daha bakmadım saatler sonra bakınca şok oldum inşallah doğrudur 😥

Back