Aşılamalardan sonuç alamayanlar, tüp bebek deneyecekler olanlar, haydi gelin!

rozajaden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
540
358
78
İki aşılamam oldu. İkisinde de kaliteli yumurtalarım oldu, iğne ile tedavi oldum. Spremler de iyiydi ama olmadı, hayırlısı dedim.

Artık yaz döneminde ara verip eylülde tüp bebek deneyeceğim.

Benimle aynı durumda olanlar, aşılamadan sonuç alamayan tüp bebek deneyecek olan arkadaşlar, gelin hep birlikte deneyimlerimizi paylaşalım, dertleşelim.

İki aşılamadan sonra çok üzüldüm olmadı diye, umudum tüp bebekte.

Merhaba,

Ben varim ama ben daha ilk asilamami olacam adetimi bekliyorum, aslina bakarsan asilama zmn kaybi benim icin ama oyle uygun gorduler korkmuyorda degilim senin asilama tecruben nasildi? Sebebsiz infertilitemi sizin bizde esimdede bendede sorunlar var ilk asilamadan sonra tup istiycem yapmazlarsa ozele gidecem insallah

sebepsiz evet benim. neden zaman kaybı aşılama senin icin? doktorlar genelde iki aşılama sonrası tüp bebek daha uygun diyorlar...

Selam kızlar. 2 başarısız aşılamam oldu. Sonra doktorum dedi ki tüp bebek. Bu ay transferim yapıldı. 11. Gün değerim 541 13. Gün 1192. Perşembe günü ultrasound randevum var keseyi görcez hayırlısıyla. Aşılamada da süper yumurtalarım oldu ama hamilelik yine de yüzde 25-30 ihtimal. Ve tutmadı kısmet tüp bebeğe ve bu ayaymış. Aşılama tabi ki denenmeli ama çok hayal kırıklılığı yaratmamalıı... Hepinise iyi şanslar... Doğru zamanda sağlıkla kavuşmanız dileğiyle bebeklerinizee....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle güzel haberleri almak umut veriyor. ben de eylülde tüp bebek deneyeceğim insallah.
saglıkla kucagınıza alın bebeginizi.
sizde kaç yumurta toplantı? kaç tane transfer edildi?
hcg'niz epey yüksek gibi, ikiz mi?

Amin cnm.. Allah sizlere de bu mutluluğu yaşatsınn. 17 yumurta toplandı 11 tanesi istenen boyuttaydı 8 tanesi döllendi bunlardan 4 ü çok iyi durumdaydı diğerleri daha vasattı. 2 si transfer edildi 2 sini de dondurduk... Değerim yüksek ben de ikiz mi diye merakla beliyorum. Perşembe ultrasoundda görces o saman belli olcak ikiz mi değil mi 😄 kısmettt 😄

hayırlısı insallah. darısı hepimizin başına. insallah güzel haberlerin devamını alırsınız.

ben ikinci aşılamamda 150 mcg kullandım, 6 yumurtam olustu. 30 yaşındayım.
sizin yaşınız kaç? 17 yumurta cok iyiymiş. hangi dozda iğne kullandınız?

Ben 35 yaşındayım. 200 mg kullandım ama doktor son iki dozu iyce düşürdü 150 ve 75 mg yaptırdı. Vucudun çok güzel cevap veriyor ilaçlara demiştiii...

merhaba..bu yazını okuduktan sonra yazmadan geçemedim benimde klomen tedavilerinden sonra aşılamaya geçilmişti iğne kullanıp bir aşılama yapıldı özel hastanede negatif sonuçlandı ben 2-3 ay ara verip doktorumu değiştirdim tabii klomeni deneyecez tekrar dedi yumurta oluyosa iğneye gerek yok senin aşılamaya da ihtiyacın yok dedi bana şaşırdım ve klomenle ilk tedavisinde hamile kaldım ama malesef 8.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım herşeyde bir hayır vardır tabiki en azından düzenli bir takiple hamile kaldığımı öğrendim.Eğer yaşın gençse bekle biraz daha tüp bebek kolay bir süreç değil gibi duruyo bir sorun yoksa normal bir şekilde de hamile kalabilirsin arkadaşım benim umudum tüp bebekte dersen psikolojik olarak normal yollardan şansını azaltıyorsun zaten inşallah en yakın zaman da bebeğin gelir sana ve isteyen herkese

ayyy seni hatırladımmm aşılamadna sonra tüple ikizleremi kaldınnnn ayy çok sevindim yaa içim kıpır kıpır benim aşılamada tutmadııı hemen tüp bebek yaptırcammm : )))
bebeişlerini sağlıkla kucağına almanı dilerimmmm

Canım 2 başarısız aşılama sonrası tüp bebekle hamile kaldım. Ama ikiz değil tek. Yüksek ihtimal oğluş :) Aşılamanın ihtimalinin az olduğunu doktorum söylemişti ama yine de 2 kere deneyelim dedi. Kısmet tüp bebekmiş :) Umarım sen de en kısa zamanda hamile kalırsın canım... Güsel dileklerin için çok teşekkür ederim.

bende 1 aşılama denedim ama 2. yi istemiyorum hemen tüp istiyorummmm böyle senin gibi haberleri alınca bi heyecan mutluluk oluyorrr umarım canım çok sağolll

merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı (( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S

Direk tüp bebeğe geç tatlım.. Ben de iki aşılama yaptırmıştım ikisi de tutmadı. Sonra tüp bebekle hamile kaldım, şimdi oğlum 50 günlük. Aşılama ile boşa vakit kaybetmişim çünkü tüp bebekte sadece ilaçları biraz daha yüksek doz kullanıyosun bir de yumurta toplama işlemi var ki onu zaten ufak bi anestezi verip yapıyorlar.. Hiç korktuğuna değmez.. Hemen başla derim tüp bebek tedavine.. Hayırlısı olsun inşallah..

ya cok teşekkür ederım cesaretlendirdiğiniz için aşılama bende ıstemıyodum dırek tüp bebek olsun dedım ama doktor benı zorla ıkna etti ve beklenti içine girdim suan büyük moral bozukluğu keşke yaptırmsaydım bıde ben normal muayene bıle olamıyorum anestezı ile oldum aşılamayı bıle tüp bebekte her aşama aşılama ıle yaptırabılıyomuyum nasıl basşlıyo tedavı aşamaları bı anlatabılırmısınız hiç bilgim yok :S buarada allah bagıslasın sızınkınıde sağlıkla sıhhatle huzurla buyuşun inşallah :)

Canım hastalığının ikinci günü kontrole gidiyosun. Muayene oluyosun, e2 baktırıyosun. Sonra iğnelere başlıyosun.. 10.günü falan az bi anestezi ile yumurta topluyorlar. Sonra 3. Veya 5. Gün duruma göre transfer ediliyor embryolar. Transfer işlemi aşılamanın aynısı zaten... Bu kadar.. Yani cesaret edemeyecek hiçbişi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…