Canım merhaba :)
Bugün çok mutluyum, dün hamile olduğumu öğrendim. Sabaha kadar uyuyamadım :) ve bu duygularımı seninle paylaşmak istedim. Çok süpriz oldu. biliyorsun aşılama yapacaktık. 2 aydır erteledik ve bu ay gidecektik. Regli beklerken bebişimizin haberini aldık. İnan bu zamana kadar psikolojik olarak olmadığının kanısına vardım. Aşılama olacak nasılsa olmuyor dedim. Rahattım ilk defa bu ay ve tuttundu bebeğim.. Çok mutluyumm. Allah inşallah herkese nasip eder. Artık tek duam bu... :):)
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı naspi etsin canımCanım merhaba :)
Bugün çok mutluyum, dün hamile olduğumu öğrendim. Sabaha kadar uyuyamadım :) ve bu duygularımı seninle paylaşmak istedim. Çok süpriz oldu. biliyorsun aşılama yapacaktık. 2 aydır erteledik ve bu ay gidecektik. Regli beklerken bebişimizin haberini aldık. İnan bu zamana kadar psikolojik olarak olmadığının kanısına vardım. Aşılama olacak nasılsa olmuyor dedim. Rahattım ilk defa bu ay ve tuttundu bebeğim.. Çok mutluyumm. Allah inşallah herkese nasip eder. Artık tek duam bu... :):)
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı naspi etsin canım
Canımmmmmm ayyy inann çok mutlu oldummmm. Hemde aşılamasız strese girmedenAllah tamamına erdirsin canımmm. Özel msj yazacağım oraya bak :)
Merhaba arkadaşlar ;ben yeni katıldım . Spontan aşılama yaptık bugün 10. Günüm belli belirsiz kasık ağrısı hissediyorum . Korkuyorum tutmadı diye sizdeki değişiklikleri paylaşırmısınız ?
Topigimiz evvel allah bismillah diye basliyor canim arayirsan bulabilirsinIlginize teşekkürler:)
Meraba arkadaslar. Araniza yeni katldim. Ben asilama yaptirali bgn 16 gun oldu kasiklarimda muthis bi agri war ve goguslerimde asiri bi hassasiyet war asilama sonrasi gebelk belirtilerinin hepsini tasiyorum ama bugun tahlil yaptrdim bhcg 1.6 cikti doktorum 2 gun snra tekrar yaptirin dedi. Asilamam 10 gunlukken yaptrmistm 2.5 cikmisti. Benim gibi olan var mi bhcg yukselirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?