çatlatma iğnesi vurulduktan 9 gün sonra sıfırlanıyor. ben aşılamadan 11. günü baktırmıştım sonucum 23 pozitif çıkmıştı :) inşallah rüyan gerçeğe dönüşür canımm sabırsızlıkla ve tüm kalbimle güzel haberlerini bekliyorum
canım bende 8.gün yaptırdım.0.97 cıktı...umutsuz bir rakammı bu* bugün 9.gün
Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.
Aşılamadan Sonraki Belirtilerim
Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.
Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun
tatlım merhaba hayırlı olsun umarım allah sorunuz hamilelik yaşatır.bende bu ay allah nasip ederse ilk aşılamamı olacağım.yazdığın yazıyı okuyunca etkilendim canım çünkü doktor araştırması yapmıştım çok iyi doktor bulmuştum cumartesi günü olduğu için o doktor izinliydi adetin 2.günü cumartesi gününe denk geldi ve aşılamaya bu ay karar verdiğimiz için ertesi ayı beklemek istemediğimiz için nöbetçi olan herhangi bir doktordan gün aldım tereddütle gttim tabii adını bilmediğim bir doktordu.daha sonra muayene oldum aşılama için ilaçlarımı yazdı hafta sonu olduğu için tek bir nöbetçi eczane vardı Pregnly 5000 ilaç ve klomen yazdı doktorum..Pregnly 5000 için eczacı 1 yıldır bu ilaç satılmıyor doktorun bu ilacı nereden buldu deyince şok oldum..doktor için olumsuz şeyler düşünmeye başladım:)) kullanılmayan ilacı nasıl verir diye neyse eczacı git doktoruna başka iğne yazsın dedi.tekrar apar topar hastaneye gittim doktora eczacının dediklerini söyledim doktorum ilaç uygun olduğu için satmak istemiyorlar galiba sen ne yap ne et Pregnly 5000 iğneyi bul dedi bana ..bulamazsan ovitrelle alırsın dedi bende inatla o gün başka ile gittim kaç eczane gittiysem bulamadım en sonunda tam eve dönerken buldum bi eczacıdan sende aynı şeyi yazmışsın içim biraz rahtaladı açıkçası:)))inşallah benimde aşılamam tutar...
tatlım merhaba hayırlı olsun umarım allah sorunuz hamilelik yaşatır.bende bu ay allah nasip ederse ilk aşılamamı olacağım.yazdığın yazıyı okuyunca etkilendim canım çünkü doktor araştırması yapmıştım çok iyi doktor bulmuştum cumartesi günü olduğu için o doktor izinliydi adetin 2.günü cumartesi gününe denk geldi ve aşılamaya bu ay karar verdiğimiz için ertesi ayı beklemek istemediğimiz için nöbetçi olan herhangi bir doktordan gün aldım tereddütle gttim tabii adını bilmediğim bir doktordu.daha sonra muayene oldum aşılama için ilaçlarımı yazdı hafta sonu olduğu için tek bir nöbetçi eczane vardı Pregnly 5000 ilaç ve klomen yazdı doktorum..Pregnly 5000 için eczacı 1 yıldır bu ilaç satılmıyor doktorun bu ilacı nereden buldu deyince şok oldum..doktor için olumsuz şeyler düşünmeye başladım:)) kullanılmayan ilacı nasıl verir diye neyse eczacı git doktoruna başka iğne yazsın dedi.tekrar apar topar hastaneye gittim doktora eczacının dediklerini söyledim doktorum ilaç uygun olduğu için satmak istemiyorlar galiba sen ne yap ne et Pregnly 5000 iğneyi bul dedi bana ..bulamazsan ovitrelle alırsın dedi bende inatla o gün başka ile gittim kaç eczane gittiysem bulamadım en sonunda tam eve dönerken buldum bi eczacıdan sende aynı şeyi yazmışsın içim biraz rahtaladı açıkçası:)))inşallah benimde aşılamam tutar...
Tatlım doktor tahlıl yapmadı mı hıc burada sordum bır suru tahlıl yapılıyormus bırde esının sperm tahlıllerını goturdun benımde bu ay cumartesıgı gelıyor du adıyorum ınsallah 2. gunum hafta ıcıne denk gelır ınsallah
canım ovitrelle daha pahalı bir çatlatma iğnesi. pregnely ise çok daha ucuz ama etken maddesi çok daha iyiymiş. anlayacağın işi ticarete döktüler ve ovitrelle satmak için pregnlye yok diyorlar oysaki üretimi kalkmadı ama kara borsaya düşürdüler. inşlh aşılaman tutar canım güzel haberlerini bekliyorum ♥
Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.
Aşılamadan Sonraki Belirtilerim
Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.
Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun
Canım Tebrik ederim çok sevindim. Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bize inşalllahh
Canım tüm kalbimle bunu diliyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin. İnşallah kısa zamanda sizlerden dehaberi alırız. Çok teşekkür ederim.
Canım çok özele girmek istemem ama ne kadara mal oldu aşılama size toplam.
Merhaba canım özel olurmu paylaşalım ki sizlere de ışık yaksın. Medical Park Tokat hastanesinde yaptırdım.muayene 50 tl aşılama 500 tl verdim. benim yumurta geliştirici iğnem Gonal/f pahalı bir iğneydi 700 tl. bir ay vurundum ve yumurtam stresten gelişmedi. diğer ay tekrardan 700 tl lik iğneden yine alarak devam ettik. ve bu kez psikolojimi güzel hazırladım ve 3 tane çok kaliteli yumurtam oluştu. İlk aşılama denememizde tuttu çok şükür. Adetimin 14. gününe denk geldi aşılamam.
Canım çok teşekkür ederim. Perşembe günü bende gidicem, Muhtemelen aşılama diyecek. Yeni bir doktor bu bakalım bununla nasıl bir yol alıcaz.
Canımmm çok seivndim bir an önce bebeğin seninle olur inşallah. Gelişmelerden haberdar etmeyi de unutma. Bol şans diliyorum psikolojini iyi hazırla haberleri bile izleme bu süreçte. Hadi bakalımhaberiyle gel bize inşallah :)
Merhaba ilseccim,
Dediğim gibi doktora gittim ve bu zamana kadar bana hiç bir sorunun yok demelerine rağmen ki o kadar özel hastaneye gittim, Meğerse Pkoluymuşum ayrıca sperm öldürücü enfeksiyon varmış bende. Aslında çok üzülmedim bir sorun var ve o sorunu halledince belki herşey normale girecek diye sevindim bile diyebilirim... İlaç verdi onları kullanıyorum şimdi.. Doktorum 3 aylık bir tedavi önerdi. 3 ay gebelik olmazsa muhtemelen aşılama olacak. Çok umutluyum bu doktorumdan umarın herşey yolunda gider... Paylaşmak istedim seninle
Canımmm inan çok sevindim. Çünkü benimde doktorum tedavi boyunca hep derdi, keşke bir sorun yakalasakta onun üzerine gitsek doğal yollarla hamile kalsan diye. Bak ne şanslısınki tedavisi mümkün olan minik bir sorun çıkmış ve o sorun tedavi edilecek. Veee inşallah en güzelide doğal yollarla hamile kalacaksın :) İlaçlarını sakın ihmal etme canım.. Sperm öldürücü iltihabıda ilk kez duydum sayende. Bak bu doktorunu gözüm tuttu değiştirme sakın :) Hadi bakalım bir an önce doğal yollardanolmanı bekliyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?