Bekle canim yapma senin az kalmis grrci versen cikabilir diyede dusunuyorum ama bilemedim belki kandan ziyade cubuk test yapabilirsin eczanelerdekinden yani benm bir hafta daha war haftaya bugun test gunum tabi adet olmazsam
benimde kahverengi lekelenmelerim olmustu, 1.2. ve 3.gün. 10.günde gögüslerde dolgunluk ve kasik agrilarindan dolayi, hissettim ve test yaptirmistim. hamile oldugumu ögrenmistim. ama malesef düsükle sonuclandi. insallah seninkiside hamilelik belirtisidir canim.hayirlisi olsun hakkimizda insallah
bu arada en yakın zamanda inş hamiş olursunda bebeğini kucağına sağlıkla alırsınbenimde kahverengi lekelenmelerim olmustu, 1.2. ve 3.gün. 10.günde gögüslerde dolgunluk ve kasik agrilarindan dolayi, hissettim ve test yaptirmistim. hamile oldugumu ögrenmistim. ama malesef düsükle sonuclandi. insallah seninkiside hamilelik belirtisidir canim.hayirlisi olsun hakkimizda insallah
hayirlisi olsun insallah hakkinda canim. belirtileri yasadigim ay hamile kalmistim, ama malesef tutunamadi. suanda bekliyoruz bakalim. insallah kendiliginden olur.cevabın için çok teşekkürler canım.. benim bugün 12.günümdü sabah kan verdim. sonucu bekliyorum ama benim gögüslerimde dolgunluk falan yok arada kasık ağrıları olup geçiyor sadece
aminnn canim insallah hepimizde hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah!bu arada en yakın zamanda inş hamiş olursunda bebeğini kucağına sağlıkla alırsın
Canim sonuc ne hayir insallah..inşallah güzel haberler verirsin buradanbende sabah gidip sağlık ocağına kan verdim sonuç bugün çıkar sanırım cok gerginim
inanamıyorum şuan tekrar baktım netten sonuca. dün verdiğim kanın sonucu hala çıkmamış delireceğimCanim sonuc ne hayir insallah..
Canim sonuc ne hayir insallah..
Hayirlisi olsun insallah canm uzme kendini herseyin bi vakti saati war Rabhim hayirli zamanda hayirli olabi nasib etsin insallah... Bende adet olcam sanirim cunku cok belim agriyorcanım şimdi çıktı negatif benimki maalesef . inş birdahakine artık napalım.
Canm sen naptin kullandigin igneyi hic bilmiyorum kullanmadim duymadmda yumurta gelistirici ignemiKızlar uyuyamıyorum stresten.menagon iğne oldum yarın muayeneye gidicem.sonraki aşamayı hiç bilmiyorum. Anlatan biri olsada azcık rahat etsem.pufff
Öyle deme çünkü bel ağrısı aynı zamanda gebelik belirtiside değil mi :) inş hamişsindir :)) güzel haberler verHayirlisi olsun insallah canm uzme kendini herseyin bi vakti saati war Rabhim hayirli zamanda hayirli olabi nasib etsin insallah... Bende adet olcam sanirim cunku cok belim agriyor
Evet yumurta gelişsin diye.19 ml olmuş dedi.bu akşam çatlatma iğnesi olucam .cuma günü aşılama olucak dedi doktor. Ölucem heycandanCanm sen naptin kullandigin igneyi hic bilmiyorum kullanmadim duymadmda yumurta gelistirici ignemi
Aminnn insalllahh cnmm insallahh hamilelik belirtisidir.. Allah buyuk hayirliisyla olsunÖyle deme çünkü bel ağrısı aynı zamanda gebelik belirtiside değil mi :) inş hamişsindir :)) güzel haberler ver
Hic heyecan yapma cnm nasibten ote koy yok hayirlisiyla olsun saglikli olsun ilk asilamanmi hic agrisiz acisiz 2 dakika bile surmuyor.. Korkma yani ilkse. Sonrasinda doktorlar kendi hayatina devam et diyolar ama bence gene ilk iki uc gun bile olsa en az yatip dinlenmek ve asilama sonrasi esinle gorusmeler sik olsunEvet yumurta gelişsin diye.19 ml olmuş dedi.bu akşam çatlatma iğnesi olucam .cuma günü aşılama olucak dedi doktor. Ölucem heycandan
Amin cnm insallah hayirlisiylaBende adetin ikinci günü başlıycam aşılama için tedaviye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.
İlk kez olucak.o yüzden stres yapıyorum. Çalışıyorum pek dinlenemicemHic heyecan yapma cnm nasibten ote koy yok hayirlisiyla olsun saglikli olsun ilk asilamanmi hic agrisiz acisiz 2 dakika bile surmuyor.. Korkma yani ilkse. Sonrasinda doktorlar kendi hayatina devam et diyolar ama bence gene ilk iki uc gun bile olsa en az yatip dinlenmek ve asilama sonrasi esinle gorusmeler sik olsun
İğneyi aldım ama eczacı reçeteyi vermemiş.inşallah sorun çıkartmaz klinikIsiniz cok yogun degilse yormayin kendinizi en azindan ilk 2 gun izin alabilirseniz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?