Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım kanda haladir yükselme var halbuki Rabbim bida veriri inşallah demkki hayırlı olmayacakmış bu senin için hayırlısı bidakinedir üzme kendini bol dua bol umut dediğin gibi veremde alanda Rabbim

Oo cok iyi ikizmi yoksa
Bilmiyorum canım valla asilamin 15 günü yaptirdim kan testi sonuç bu çıktı yavrum kötü bisey çıkmasinda Bir arkadaşta ikiz olablir yazmış RABBİM HAYIRKISINI VERSINDE IKIZ TEKIZ FARKETMEZ CANIM yarın kan vercem yine bakalım o zaman belli olur hayırlısı rahman ve rahim olan allahtan canım

Hadi hayırlısı canm Rabbim.nasip etsin gerçekten ikiz tel fark etmez

Ah canım kanda haladir yükselme var halbuki Rabbim bida veriri inşallah demkki hayırlı olmayacakmış bu senin için hayırlısı bidakinedir üzme kendini bol dua bol umut dediğin gibi veremde alanda Rabbim
canım sen ne zaman doktora gideceksin
@canimmkendimm ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki canım en yakın zamanda hayırla saglıkla evladını alabileceğin bir gebeliğin olur inşallah

kızlar bugun bendeki kist baya agrıyor adetten sonra baya geçmişti ama tekrar başladı sağ taraftaki kist agrısı doktorada gitsem sıra yoktur şimdi

KÖTÜ BISEY OLMASINDA FARK ETMEZ DUA EDIN LUTFEN BANA BENDE SIZLEEE EDIYKRUM çünkü daha önce talihsizlikler yaşadım o yüzden bakalım yarın ne olucak hayrilisi
Canım gözün aydın çok mutlu oluyorum böyle ilk aşılaması da hamile kalanları duydukça Rabbim sağsağlim kucağına versin inşallah kendine çok dikkat et benim ikizlerim var ve bende erken öğrendim hamile olduğumu değerim çok yüksek çıkmıştı ikiz bebek sahibi olmak çok özel bir duygudur Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin :)

ANIN AAMIN AMIN Allah herkesin gonlune gore versin benim asilamnin 15 gunu yaptırdım kan testi 685.48 çıktı yani normal mi arkadslar yüksek ikiz olablir diyor da ondan bende şaşırdım senin nasıldı hcg durumların BIDE BENUM tek yumurtam vardı onu catlattilar ama arkadan gelen 14 5 mm vardı belki oda sonrada çatladıysa ikiz olmuş oluyormu ki :) öyle olmassa tel yumurta ikizidir belki BELKI DE HIC IkIZ DEĞIL:) BILEMCEM hayırlısı yarın bide beta baktircam aman kötü bir duurm olmasında benim için sayisi önemli değil:) canim

Normalde kanamam başlamasa cuma gidecektim. Bugün hastaneyi aradım, hemşirede yarın gel hoca görsün dedi. Sabah gidicem yani. Teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Teşekkür ederim canım. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Doktorum kandaki yükselmesinden dolayı sağlıksız olduğunu düşeceğini söylemişti zaten. Allah büyüktür..

Sen gitmeden değerlendir de olacağı varsa oluyo zaten benim artık ovulasyon testi yapmak bile gelmiyo içimden

Canım benim kuzuları 10 yaşında şimdi uzun zaman oldu ama ben erkenden belli olduğu için gebeliğimi ikiz olabilir demişlerdi :) ve öylede oldu herşeyden önemlisi sağlıklı olsun Rabbim kucağına versin yeter inşallah gerisini düşünme sen. Eşim şimdi bebek istiyor ama olmuyor benimde ganol f yeni bitti yarın kontrolüm var aşılama olucak banada dua et canım :)

HAYIRLISI olsun inşallah ALLAH kalbine göre versin dualarım tüm bebiş isteyenlerle

Kuzum bende tam yazmak için girmiştim hemde sorayim die bugün gittim keremiz var çok şükür kanda verdim sonucu bilmiyorum kese için normal dedi 5.9 mm ben hafta falan bilmiyorum bisey demediler boyuut normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…