Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben gezdim eczaneleri bir eczane kutu fiyatına 440 dedi yani seninkiyle aynı fiyat ustelık doktor gönderdi kaşeledi indirim yapar dedi sonra gezdim biri 310 en son 275 ve 270 diyen iki eczane buldum canım yani şehiri geçtim eczaneden eczaneye bile farkediyor ben labquick ovulasyon testi kullanıyorum canım daha once sormustun ben bu ay ıgne etkısınden erken yumurtlarım dedim ama diğer aylara nazaran daha silik ovulasyon inşallah perşembeden önce yumurtlarım
Bende 7. Gündeyim bakalım yumurtlamam ne zaman gerçekleşecek doktorun vetdiği doğum ko trol hapını da kullanmıyorum bana mantıklı gelmedi kistim kaybolursa kaybolur gitmezse bi sonrali aya ertelenir aşılama napim

masallah canim. benim 14. gün degerim 132 idi, senin ikiz olabilir diye düsünüyorum canim. tabiki en az 2 yumurtan varsa asilamanda. tekrar kan verdinmi? takip icin. 17. gün yani veya 19.gün yine ver takip edebilmek icin
Söyle söylim benim 1 ADET yumurta catlatildi AMA 14.5 mm arkadan gelen vardı eğer o çatladıysa kendi kendine sonradan ikiz olur mu öyle UMARIM HAYIRLSII OOLLLUURR

Sadece bel ağrısı adet olucakmisim gibi ve hiç umudum yoktu :) ama kısmet oldu umarım sana ve isteyen herkese naısl olur BELIRTI yok die umutsuz olma çünkü adet olsan bile doktoralar yinede beta bakıyorlar Ki yerleşme kanaması ya i üstüne göreme olablir diye dua et hayırlısı olsun insallahh
Amin canım inşallah dualarla bekliyorum bende.Sende sorunsuz bir şekilde sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim.

Hadi insallah öyle olur kuzum,Rabbim ne eylerse güzel eyler.belkide mucizen olacak,insallah! Kesinlikle pes etmeyelim ins Gerek kalmadsin

Ilk asilamada kimyasal olunca bende ayni korkulari yasadim rabbim kimseye yasatmasin. Insallah bugün mübarek cuna gününde güzel haberler alirsin

Canim naptin sen

Dün yine kontrolüm vardı. Cuma günü hcg 1296 çıkmıştı, dün 1666 çıktı. Ultrasonda kese hala yerindeydi. Doktorum banada gösterdi ilk kez. (ve son kez) Ben bi umut hocam hala yükseliyo kanamamda olmadı hiç, belki toparlarız güzel ilerler dedim. Doktorumda biliyorum aklından geçeni ama maalesef bu bebek yüksek ihtimalle düşecek yaşama ihtimali çok çok düşük dedi. Müdehale etmeyelim bakalım ne olacak dedi. Ama kanaman başlarsada korkma diye ekledi tabi. Dediği gibide oldu, bu sabah itibariyle kanamam başladı. Önce bi leke geldi, şimdi ufak ufak pıhtıya çeviriyo. Kısmet değilmiş mi deyim, nasibimizde bunu yaşamak varmış mı deyim bilemedim. 6+4 olmuştu bugün. Bu canı rabbim vermişti, demekki hayırlısı buymuş diyorum. Rabbim tüm isteyenlere, bebek mücadelesi verenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tüm hamilelere sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

Dün yine kontrolüm vardı. Cuma günü hcg 1296 çıkmıştı, dün 1666 çıktı. Ultrasonda kese hala yerindeydi. Doktorum banada gösterdi ilk kez. (ve son kez) Ben bi umut hocam hala yükseliyo kanamamda olmadı hiç, belki toparlarız güzel ilerler dedim. Doktorumda biliyorum aklından geçeni ama maalesef bu bebek yüksek ihtimalle düşecek yaşama ihtimali çok çok düşük dedi. Müdehale etmeyelim bakalım ne olacak dedi. Ama kanaman başlarsada korkma diye ekledi tabi. Dediği gibide oldu, bu sabah itibariyle kanamam başladı. Önce bi leke geldi, şimdi ufak ufak pıhtıya çeviriyo. Kısmet değilmiş mi deyim, nasibimizde bunu yaşamak varmış mı deyim bilemedim. 6+4 olmuştu bugün. Bu canı rabbim vermişti, demekki hayırlısı buymuş diyorum. Rabbim tüm isteyenlere, bebek mücadelesi verenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tüm hamilelere sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
ÜZÜLME şefaatçi bir bebeğin var cennette şimdi canım ve düşükten sonra da rahat gebe kalinbaliyor böyle duydum çok umarım burdaki hamilelerin sağlıklı sihatli gider çok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmason BENDE ILK HAMILLEGIMI KARNIM DA KALBI DURDU DİYE KURTAJLA ALDIRMISTM VE çok üzgündüm sonra dia gebelik oldu dedim kendime demekki naısl değil ee sonra yine gebe kaldım bu da kimyasal oldu TABI BUNLAR DOĞAL YOLLA OLAN GEBELIKLERIM ama ben yine pea ermedim aşılama oldum ALLAH ilk seferde yüzümü güldürü daha kalp atışı almadım ama inanıyorum bu sefer allahım nasip edecek SABIR ET VE DUA ET tekrardan geçmiş olsun ve bu yazdılam sana umut olsu bak herşey nasip diyemem ki sana hiç acı çekmedim üzülmedim ama inandım olucak diye umarım bu sefer herşey yolunda gider .. VE RABBİM HEPMIZE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSIN kendine iyi bak canjm

canim hakkinda hayirlisi insallah. okudum üzüldüm, ama demekki seninde söyledigin gibi hayirlisi buymus. saglikli olsaydi devam ederdi zaten, öyle düsün canim. rabbim veriyor cani, rabbime emanet hersey. insallah bir dahaki hamileligin saglikli gecer ve hayirla bebegini kucagina alirsin. düsükten sonra hamile kalmak daha kolaylasiyor diyorlar genelde, bendede öyle oldu. insallah sende en kisa zamanda yine hamile kalirsin ve saglikli ilerler.

Kızlar hamişlerin duaları kabul olurmuş bizlerede bol bol dua edin. Sizinde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
tabiki ediyorum, insallah rabbim dualarimizi kabul eder. en kisa zamanda tüm isteyenlere nasip eder insallah. aminnnn! allah razi olsun cnm insallah saglikla gelir bebislerimiz.

ÜZÜLME şefaatçi bir bebeğin var cennette şimdi canım ve düşükten sonra da rahat gebe kalinbaliyor böyle duydum çok umarım burdaki hamilelerin sağlıklı sihatli gider çok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmason BENDE ILK HAMILLEGIMI KARNIM DA KALBI DURDU DİYE KURTAJLA ALDIRMISTM VE çok üzgündüm sonra dia gebelik oldu dedim kendime demekki naısl değil ee sonra yine gebe kaldım bu da kimyasal oldu TABI BUNLAR DOĞAL YOLLA OLAN GEBELIKLERIM ama ben yine pea ermedim aşılama oldum ALLAH ilk seferde yüzümü güldürü daha kalp atışı almadım ama inanıyorum bu sefer allahım nasip edecek SABIR ET VE DUA ET tekrardan geçmiş olsun ve bu yazdılam sana umut olsu bak herşey nasip diyemem ki sana hiç acı çekmedim üzülmedim ama inandım olucak diye umarım bu sefer herşey yolunda gider .. VE RABBİM HEPMIZE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSIN kendine iyi bak canjm
Sende çok zor yollardan geçmişsin. Rabbim tüm zorlukların mükafatı olarak yavrunu bağışlasın.. Çok teşekkür ederim.

Üzülme canım dediğin gibi nasip değilmiş Allah sağlıklı sıhhatli zamanı geldiğince verir elbet yumurtaya can veren rabbim tez zamanda tekrardan hamile kalmanı nasip etsin inşallah.

canim hakkinda hayirlisi insallah. okudum üzüldüm, ama demekki seninde söyledigin gibi hayirlisi buymus. saglikli olsaydi devam ederdi zaten, öyle düsün canim. rabbim veriyor cani, rabbime emanet hersey. insallah bir dahaki hamileligin saglikli gecer ve hayirla bebegini kucagina alirsin. düsükten sonra hamile kalmak daha kolaylasiyor diyorlar genelde, bendede öyle oldu. insallah sende en kisa zamanda yine hamile kalirsin ve saglikli ilerler.
Çok teşekkür ederim canım. Herşeyin hayırlısını versin rabbim. Sanada sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.

Üzülme canım dediğin gibi nasip değilmiş Allah sağlıklı sıhhatli zamanı geldiğince verir elbet yumurtaya can veren rabbim tez zamanda tekrardan hamile kalmanı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım sağol. İsteyen, dileyen herkesede banada sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..

Ahh canim cok zor biliyorum 3kez yasadim. Doktorun ne söyledi bilmiyorum ama düsük sonrasi en azindan 1 2 ay ara ver canim. rahmin toparlansin. Normalde kimyasaldan sonra cogu doktor ara verdirmiyor cunku hamilelik sadece kanda cikiyor senin rahimde kese olusmuş rahmi biraz dinlendirmen iyi olucak.Bende bugun doktora gittim catlama ignesine ragmen yumurtam catlamamiş. Bende 2 ay ara verecegim. Doktor sürekli ilac sürekli ilac vucut tepki vermiyor dedi. Rabbim saglikli sihatli evlat nasip etsin en kisa zamanda.

Ahh canim cok zor biliyorum 3kez yasadim. Doktorun ne söyledi bilmiyorum ama düsük sonrasi en azindan 1 2 ay ara ver canim. rahmin toparlansin. Normalde kimyasaldan sonra cogu doktor ara verdirmiyor cunku hamilelik sadece kanda cikiyor senin rahimde kese olusmuş rahmi biraz dinlendirmen iyi olucak.Bende bugun doktora gittim catlama ignesine ragmen yumurtam catlamamiş. Bende 2 ay ara verecegim. Doktor sürekli ilac sürekli ilac vucut tepki vermiyor dedi. Rabbim saglikli sihatli evlat nasip etsin en kisa zamanda.
Doktorum şu an sadece bebek sağlıksız kurtulmamız lazım zarar vermeden demişti. Ben hep bi umutla ya sağlıklıysa hocam diye gittim hep. Bebeğimin kesesi, yolk kesesi bile oluşmuştu. Muhtemelen ara verelim diyecek. Bende zaten o toparlanma sürecini istiyorum. Sonra belki direkt tüp bebek denecek belki 1 aşılama daha denenecek. Cuma günü yine gidicem. Çok büyük olmadığı için bebek pıhtı şeklinde kanamayla atılır demişti doktorum. Bundan sonrası için rabbim yardımcım olsun diyorum sadece. Senin içinde en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. Beklemende fayda var doktorunun dediği gibi vücut hormona alışıyo bi süre sonra. Hayırlısı olsun herşeyin..

Bende 7. Gündeyim bakalım yumurtlamam ne zaman gerçekleşecek doktorun vetdiği doğum ko trol hapını da kullanmıyorum bana mantıklı gelmedi kistim kaybolursa kaybolur gitmezse bi sonrali aya ertelenir aşılama napim
iyi yapıyosun canım ınankı doktordan doktora o kadar değişiyorki bak bana kist olmasına ragmen ozellıkle ilişki olsun dedi ama bu ay birşeyler farklı olur diye korkuyorum birde hafta sonu eşimle ayrı olacam 3 gün tamda yumurtlama gunum napsam bilemedim:KK43:

X