Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar biz tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat bu sefer gonal f isticem doktordan ilac kac para bilenini varmi?
Merhaba ben 750 tl ye aldım 900 lüğümü devlet desteği yoktu bende bi çocuk olduğu için raporlu ve çocuksuz olunca sanırım 300 kadar düşüyo fiyatı

Kizlar doktorum gonal f kullanmami istemedi cok fazla yumurta yetise biliyor bende zaten hep 3,4 yumurta olur fazla yumurtlama cogul gebeligi sansini artiriyo ve malesef duuskle sonuclana biliyor diye

Kizlar canimdan haber varmi? Benim ilk asilamamla ayni gun olmusdu sonuc poziivdi kesede gorulmusdu fakat doktor sorunlu demisdi kac gundur hicbisey yazmiyor

Canım valla çok iyiye almışsın ben raporsuz 900 lüğe 750 verdim gerçi şehir şehir de farkeder fiyatı ama seninki çok iyiymiş
canım ben gezdim eczaneleri bir eczane kutu fiyatına 440 dedi yani seninkiyle aynı fiyat ustelık doktor gönderdi kaşeledi indirim yapar dedi sonra gezdim biri 310 en son 275 ve 270 diyen iki eczane buldum canım yani şehiri geçtim eczaneden eczaneye bile farkediyor ben labquick ovulasyon testi kullanıyorum canım daha once sormustun ben bu ay ıgne etkısınden erken yumurtlarım dedim ama diğer aylara nazaran daha silik ovulasyon inşallah perşembeden önce yumurtlarım

Kizlar doktorum gonal f kullanmami istemedi cok fazla yumurta yetise biliyor bende zaten hep 3,4 yumurta olur fazla yumurtlama cogul gebeligi sansini artiriyo ve malesef duuskle sonuclana biliyor diye
Mrb canım benim yumurtlamamda bi sorunum yok bende her ay 1 den fazla kendiliğimden yumurtluyorum eşimde haraketlilik sıkıntısı vardı . Buna rağmen bende iğneli oldum 450 lik ama düşük dozlarda başladık aşılama gününde 6 tane yumurtam vardı. Çogul gebelik olma olasılığı yüksek oluyormuş evet ama ne kadar yumurta o kadar şans diyor benim doktorum.

Canım hiç belirti hissettin mi aşılamandan sonra :)
Sadece bel ağrısı adet olucakmisim gibi ve hiç umudum yoktu :) ama kısmet oldu umarım sana ve isteyen herkese naısl olur BELIRTI yok die umutsuz olma çünkü adet olsan bile doktoralar yinede beta bakıyorlar Ki yerleşme kanaması ya i üstüne göreme olablir diye dua et hayırlısı olsun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…