- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallah canım,değerin kaç çıktı?Cook teşekkür ederim ALLAH BUYUK UMARIM HERSEY YOLUNDA GİDER
Canım adetin ikinci günü doktora gidiyorsun testlerini yaptırmış olman lazım sen ve eşinin hsg filmini çektirmiş olman gerek benim doktorum öyle demişti sonra iğne veya ilaçla başlıyorsun yumoşlar büyüdüğünde çatlatma iğnesi 24 36 saat sonra aşılama yapılıyorarkadaşlar aşılama süresi nasıl geçiyor ve nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim
peki devlettemi yaptırdınız yokssa özelmiCanım adetin ikinci günü doktora gidiyorsun testlerini yaptırmış olman lazım sen ve eşinin hsg filmini çektirmiş olman gerek benim doktorum öyle demişti sonra iğne veya ilaçla başlıyorsun yumoşlar büyüdüğünde çatlatma iğnesi 24 36 saat sonra aşılama yapılıyor
Tebrkler canim hayirlisla bizede nasip olur insallah , degerin kac cikti kacinci asilamaydi birde kac yumurtan vardi? Birde ne zamandan beri istiyordunuz bebegi ve sorun neydi? Biliyorum sorular abartdim ama biz tekrar ikinci asilamayi yaptirmayi dusunuyoruzdaAminnn inşallah canım,değerin kaç çıktı?
Ben özelde yaptım canımpeki devlettemi yaptırdınız yokssa özelmi
Canim sana yazicagim sorulari baskasina yazmisim :) bir okt cevaplarsan sevinirim tebrikler bu aradaYaptırmadım yarın yaptıracağım evde ki testler kesin sonuç vermez diye düşündüm yarın sabah kan testi verceğim ve halen adet olmadım BIRDE benim 21 mm yumurtamı catlattilar ama arkadan gelen 14.5 mm yumurta vardı acaba dedim o çatlamayıp da kis mi olduda adetim gecikti çünkü hiç hamilleim belirtim yok bi adetim gelmedi okadar BILEMIYORUM YARIN BELLI OLCAK VE negatif yada pozitif buraya yazacağım canım hayırlisiartik
Canımben 2 kutu aldım bide çatlatma iğnesi devlet desteği ile 300 lira ödedimKizlar biz tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat bu sefer gonal f isticem doktordan ilac kac para bilenini varmi?
canim gonalf 450 lik ben 270 tlye aldim raporum yoktu iki kutu aldim 540 birde igne ovitrelle 100 tlKizlar biz tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat bu sefer gonal f isticem doktordan ilac kac para bilenini varmi?
Ben özelde yaptırdım canım Gonal F ve çatlatma iğnesi beraberinde 530 tl verdimKizlar biz tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat bu sefer gonal f isticem doktordan ilac kac para bilenini varmi?
Inşallah canim değerin lac cıkmış gerçi insan positif denilince değer falan görmüyor gözü ama bi korku hepÇok şükür inşallah herşey yolunda gider alah herkese nasip etsin
Hiç bilmiyorum canım ilk kez duydum. Ben adetin 2.günü bal tarçın çörek otuna başlayıp 12 gün onu yiyodum.
Asilama tarihin ne zamandi canim?hayirli olsun tedavin ins tutar:)aminnnBenide ekle tatlım bat 6 Mart inşallah gelmez :) iğne ile aşılama oldum
20 şubayta aşılama oldum canımAsilama tarihin ne zamandi canim?hayirli olsun tedavin ins tutar:)aminnn
Eklendin:)20 şubayta aşılama oldum canım
Hangi markanınkini kullanıyosunamin canım inşallah bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama hala çatlamadı bir çatlasa rahat edicem o günleri değerlendirsem ama sanırım geç çatlıcak bu ay
Tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı olmayanlara inşallah