Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptırmadım yarın yaptıracağım evde ki testler kesin sonuç vermez diye düşündüm yarın sabah kan testi verceğim ve halen adet olmadım BIRDE benim 21 mm yumurtamı catlattilar ama arkadan gelen 14.5 mm yumurta vardı acaba dedim o çatlamayıp da kis mi olduda adetim gecikti çünkü hiç hamilleim belirtim yok bi adetim gelmedi okadar BILEMIYORUM YARIN BELLI OLCAK VE negatif yada pozitif buraya yazacağım canım hayırlisiartik
Hadi Hayirlisi insallah canim!yarin bize güzel haberler ver,yada evde testin varsa yap varsa cikar herhalde.ay düsününce Ben bile heyecanlaniyorum :) yok ins olmamistir icini ferah tut,bendede hic belirtim yoktu diyebilirim yani umut Hep var regl olmadikca

Hadi Hayirlisi insallah canim!yarin bize güzel haberler ver,yada evde testin varsa yap varsa cikar herhalde.ay düsününce Ben bile heyecanlaniyorum :) yok ins olmamistir icini ferah tut,bendede hic belirtim yoktu diyebilirim yani umut Hep var regl olmadikca
Evde testim yok canim yarin sabah 8 de gidecegim hastanye umarim mutlu haber alırım :) ALLAH büyük

Umarim agrilarin biraz daha hafiflemistir.bugün Benimde karin agrim cok oldu,güm gün yattim desem yeri.simdi daha iyim.bana doktor normal dedi.sen gecmezse pazartesi bir doktora git ins baska bir sebebi yoktur agrilarinin
Benim dr sabaha geçmişti ağrım çok şükür koyu renkli bi kanama oldum adetimin 5. Günüydü bugün acaba kist mi çatladı haftaya belki bi gider baktırırım ağrım gitti ya şükür. Seninki bebiştendir ben ayakta bi süre durduğumda kasıklarımda savaş başlardı o derece zordu işk zamanlar

Benim dr sabaha geçmişti ağrım çok şükür koyu renkli bi kanama oldum adetimin 5. Günüydü bugün acaba kist mi çatladı haftaya belki bi gider baktırırım ağrım gitti ya şükür. Seninki bebiştendir ben ayakta bi süre durduğumda kasıklarımda savaş başlardı o derece zordu işk zamanlar
Hadi gecmis olsun canim,sevindim agrilarinin gitmesine.insallah benim kistimde hayirlisiyla kücülür ve kayip olur. Bgn öyle agrilarim oldu Yeni Yeni biraz rahatladim desem yeri.saglikli olsunda ben herseyi cekmeye raziyim

Kizlar iyi haberler geliyo darisi bize. Dun evde test yaptim koskoca negatif:110:normal regl günüm yarin ama yumurtam gecen 2 hafta once persembe catladi perşembeye kdr regl olmam lazim hakkimizda hayirlisi bekleyenlere bu ay umut olsun

Kizlar iyi haberler geliyo darisi bize. Dun evde test yaptim koskoca negatif:110:normal regl günüm yarin ama yumurtam gecen 2 hafta once persembe catladi perşembeye kdr regl olmam lazim hakkimizda hayirlisi bekleyenlere bu ay umut olsun
amin canım inşallah bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama hala çatlamadı bir çatlasa rahat edicem o günleri değerlendirsem ama sanırım geç çatlıcak bu ay

Bu sefer olmaz diğer ay olur sakin pes etme stres yapma tabi benim dememle olmaz RABBİM VERCEKTIR SAGLIKLI EVLAT SANA BANA VE HERKESE umadik anda geliyor haber canım ALLAH büyük

X