Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah bakalım ASLINDA zayıfım kıllanma tüylenme vesaire yok ama doktor bana poliktikover var dedi ondan acaba gecikmesi oldu diye düşünüyorum eğer pco 'dan değil se hamileyimdir iki ihtimale:) yazarım ben zaten buraya sonucu negatif yada pozitif diye allahtan umut kesilmez

Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen ganol f kullanıyorum bugün 5. Günüm aşılmam olacak ilk aşılama. İğneyi hep aynı saatte yapıyorum sadece dün yarım saat 40 dk sonra yaptım unuttuğum için bir sorun olurmu sizce birde iğneden sonra 4. Gün kontrolde doktorum 12 tane yumurtan var ok iyi gidiyorsun dedi sizce tutma konusunda şansım varmı çok merak ediyorum. Biliyorum ilk aşılamada şansım çok az ama belki sizlerin güzel tecrübeleri vardır diye sormak istedim

InsAllah hamilesindir güzel haberlerle gel bize:)

Canım 40 dakikadan bisey olmaz korkma 1 saat bile değil için rahat olsun bide maşallah 4 güne rağmen çok iyi yumurtan olmuş gerçekten ümitsiz olma ilk aşılamadı titanlarda var belli olmaz ki nasip kısmet işi

T
Test yap cnn bende merak ettim inşallah vardır bu grup uğurlu bunu çok içten söylüyorum bi gün burda herkes pozitif yazacak

Seninkistlerin boyutu ne biliyo musun bana 19 mm demişti bugün sağ kasığımda ağrı başladı acaba kistten mi ya
Kizlar korkmayin kistler Ara Ara agri yapabilir dedi doktorum,Benimde kistim var Hatta 5 cm baya büyük yani.ara Ara agri yapiyor,hamilelikte Sonradan kayboluyor dedi

Kizlar korkmayin kistler Ara Ara agri yapabilir dedi doktorum,Benimde kistim var Hatta 5 cm baya büyük yani.ara Ara agri yapiyor,hamilelikte Sonradan kayboluyor dedi
Umarım bu da kaybolur soğan kürüne başladım inşallah olumlu sonuç alırım ama böyle ağrımaya devam ederse müdahale edilmesini isterim hiç acıya gelemeyengillerdenim sanırım (

Umarım bu da kaybolur soğan kürüne başladım inşallah olumlu sonuç alırım ama böyle ağrımaya devam ederse müdahale edilmesini isterim hiç acıya gelemeyengillerdenim sanırım (
Hayirlisi ama kistlerin o kadar agri yapacagini düsünmüyorum.kistden olduguna eminmisin peki?doktora kontrole gittinmi?benimde Ara Ara agrilarim oluyor Ama geciyor geri cok sükür

Hayirlisi ama kistlerin o kadar agri yapacagini düsünmüyorum.kistden olduguna eminmisin peki?doktora kontrole gittinmi?benimde Ara Ara agrilarim oluyor Ama geciyor geri cok sükür
Adetin 2. Günü gittim baktı küçük bi kist var dedi o kadar doğum kontrol hapı verdi bu ay yumurtam olmasın kistte gelecek reglimle atılsın diye bu ağrı bugün başladı yarın da pazar zaten doktor da bulamam normalde adetin işk iki günü bu şekilde ağrım olurdu ama şimdi neden oluyo anlamıyorum

Seninkistlerin boyutu ne biliyo musun bana 19 mm demişti bugün sağ kasığımda ağrı başladı acaba kistten mi ya
evet canim biliyorum bana kisttin 3 3.5 cm civarinda demisti . Benimde agrim oluyor ara ara hele ilk zamanlar adet donemindeyken falan baya vardida azaldi canim simdi cok az ara ara agriyor

Canim naptin sen

Umarim agrilarin biraz daha hafiflemistir.bugün Benimde karin agrim cok oldu,güm gün yattim desem yeri.simdi daha iyim.bana doktor normal dedi.sen gecmezse pazartesi bir doktora git ins baska bir sebebi yoktur agrilarinin

Eyemci arkadasim Test yaptirdinmi sen?durumun nedir?
Yaptırmadım yarın yaptıracağım evde ki testler kesin sonuç vermez diye düşündüm yarın sabah kan testi verceğim ve halen adet olmadım BIRDE benim 21 mm yumurtamı catlattilar ama arkadan gelen 14.5 mm yumurta vardı acaba dedim o çatlamayıp da kis mi olduda adetim gecikti çünkü hiç hamilleim belirtim yok bi adetim gelmedi okadar BILEMIYORUM YARIN BELLI OLCAK VE negatif yada pozitif buraya yazacağım canım hayırlisiartik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…