Anım hayırlı olsun kolay gelsin kurtuluyorsun öncelikler Rabbim yüzünü akeylesin:)Selam kızlar kaç gündür yazamıyorum. Ev taşıma telaşım var bir türlü bitmeyen ev işleri falan :) evime geçiyim rahatlayınca tekrar tüp bebek tedavisne başlıycam. Acayip ağrılı adet geçriyorm ki halada tam ağrılar geçmiş dğil. Hayırlısı artık :)
Hayirli olsun canim insallah pozitifdi alirsinKızlar Selam Herkese dün itibari ile aşılamamı oldum güzel geçti. Bundan sonra dua edip beklemekten başka çare yok.
Aşılamanın 12. gününde kan testinde çıkar dedi doktor bekleyip göreceğiz.
Banada 12.gun dedide acaba asilama yapilan gunudr saycakmiyiz yoksa ondan sonraki 12.günmü?Kızlar Selam Herkese dün itibari ile aşılamamı oldum güzel geçti. Bundan sonra dua edip beklemekten başka çare yok.
Aşılamanın 12. gününde kan testinde çıkar dedi doktor bekleyip göreceğiz.
O günü saymıyoruz canm sonraki günden başlayıp 12 ben öyle biliyorum zaten ancak çıkar teste 12 ve 13.gunBanada 12.gun dedide acaba asilama yapilan gunudr saycakmiyiz yoksa ondan sonraki 12.günmü?
Tamam canim öyle yapayim bende en mantiklisi 13.gun kan testi yaptiriyim.günler gecmiyo :)O günü saymıyoruz canm sonraki günden başlayıp 12 ben öyle biliyorum zaten ancak çıkar teste 12 ve 13.gun
Canım yurtdışınym bn. Burda rapor grrekmiyo. Kadın doktorun tüp bebek merkezine sevk kağıdı veriyo onunla tedaviye başlıyosn. Tamamını devlet karşılıyo. İlk 2 kere aşılama oldum. Aşılama hakkım da ücretsizdi 8 kereye kadr bn 2 kere yaptırdım. Snra tüp bebek yaptırdım 1 kere tutunamadılar çnkü o kdr yoğun dönem geçiriyorm ki evi taşıma telaşı ağır iş yapıyorm bazen. Tutmadı malesef hayırlısı. 3 kere de ücretsiz tüp bebek hakkım var. Sadce %50 sini veriyorm tedavi ve ilaçlar için snra devlete fişleri veriyorm eczane ve tüp bebek merkezinin fişlerini onlarda ödediğim parayı iade eediyolar bna geri. 3 hakkımıda kullanıcam. Ama inş gerek kalmaz 2.cinde tutar inşaalllahh....canim raporun varmi tup bebek icin ne kadar para odedin
Aynen canım en garantib13.gun kan ver hatta 14.gun de kesin olur inşallah olacakTamam canim öyle yapayim bende en mantiklisi 13.gun kan testi yaptiriyim.günler gecmiyo :)
Amin camım sağol darısı herkese inşaallah çok çok zor dönemler geçirdim ki halada öyle. İmtihan dünyası işte yapıcak bişeyimiz yok malesef. Dua dua dua :)C
Anım hayırlı olsun kolay gelsin kurtuluyorsun öncelikler Rabbim yüzünü akeylesin:)
iyiymiş canım burda fiyatlar çok yüksekCanım yurtdışınym bn. Burda rapor grrekmiyo. Kadın doktorun tüp bebek merkezine sevk kağıdı veriyo onunla tedaviye başlıyosn. Tamamını devlet karşılıyo. İlk 2 kere aşılama oldum. Aşılama hakkım da ücretsizdi 8 kereye kadr bn 2 kere yaptırdım. Snra tüp bebek yaptırdım 1 kere tutunamadılar çnkü o kdr yoğun dönem geçiriyorm ki evi taşıma telaşı ağır iş yapıyorm bazen. Tutmadı malesef hayırlısı. 3 kere de ücretsiz tüp bebek hakkım var. Sadce %50 sini veriyorm tedavi ve ilaçlar için snra devlete fişleri veriyorm eczane ve tüp bebek merkezinin fişlerini onlarda ödediğim parayı iade eediyolar bna geri. 3 hakkımıda kullanıcam. Ama inş gerek kalmaz 2.cinde tutar inşaalllahh....
Ama baktım 3.üncüde de olmuyosa türkiyeye gidicem. İstanbulda çok iyi yerler var. Ki bi hastanede ablam çalışıyo oda orda tüp bebk yaptırdı çlk iyi yer. Onun özel sigortasından kardeş indirimiyle yararlanıyorm oda 10 bin tl falan tutuyo herşeyiyiymiş canım burda fiyatlar çok yüksek
hangi hastane canım benım en buyuk sorunum konaklama 15 gun oralarda kalsam e birde eşle kalıcan bir ton paraAma baktım 3.üncüde de olmuyosa türkiyeye gidicem. İstanbulda çok iyi yerler var. Ki bi hastanede ablam çalışıyo oda orda tüp bebk yaptırdı çlk iyi yer. Onun özel sigortasından kardeş indirimiyle yararlanıyorm oda 10 bin tl falan tutuyo herşey
Malesef öyle canim çok iyi anlıyorum seni Allah ne verirse hakkımızda hayırlısını versinAmin camım sağol darısı herkese inşaallah çok çok zor dönemler geçirdim ki halada öyle. İmtihan dünyası işte yapıcak bişeyimiz yok malesef. Dua dua dua :)
O da ayrı sorun yakızlar ya ben bu ay 10 gun deneyeceğim ama üşeniyorum hersabah erkenden kalk duş al sogukta dışarısı
İstanbul memorial hastanesi şişli. Çok kaliteli doktorları bi işlem yapılıcaksa 8 veya 10 doktor toplanıp karar veriyo bi hastaya çok ilgililler vede herşeyinle ilgileniyolar. Bn bu hastaneyi 8 yaşımdan beri biliyorm düşün annemde orda çalıştı şmdi emekli oldu. Yani doktorları falan çok iyi bliyorm. Tüp bebek konusunda araştırablirsin de hastaneyihangi hastane canım benım en buyuk sorunum konaklama 15 gun oralarda kalsam e birde eşle kalıcan bir ton para
Aminn canım inşaallah.Malesef öyle canim çok iyi anlıyorum seni Allah ne verirse hakkımızda hayırlısını versin
Saol İnşallah canımHayirli olsun canim insallah pozitifdi alirsin