Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de takvim yapmak ıstiyorum ya varsada yoksada ya nasip deyip S silam30 sende yapsan belki uğurlu gelir ya ben hep acayip hevesleniyorum burda gördüğüm gebelik talvimlerine
Burada nasil gebelik takvimi yapiliyor hic bir fikrim yok canim,cok vakitde gecirmiylrum.ben kendime de banu ciftcinin appini indirdim, oradada gün gün yaziyor güzel bilgiler Var.

aşılama gününü saymayacaksın canım hayırlı olsun seninde ama idrar değil idrar testinde çıkmayabilir dedi.Direk kan testi.
Bencede idrarla uğraşmaktansa bir kere kan verip sonucu almak daha mantıklı
Saol canim insallah hayirlisiyla olur.kesinlikle 13.günü beklicem direkt kan testi yaptiricam.

Yok Yapma Bekle bence sabır et tam gününde kan testi yaptır merakını çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim lakin pek düşünmemek lazım sanırım. Normal hayatına devam et tadını çıkar canım :)

İstanbul memorial hastanesi şişli. Çok kaliteli doktorları bi işlem yapılıcaksa 8 veya 10 doktor toplanıp karar veriyo bi hastaya çok ilgililler vede herşeyinle ilgileniyolar. Bn bu hastaneyi 8 yaşımdan beri biliyorm düşün annemde orda çalıştı şmdi emekli oldu. Yani doktorları falan çok iyi bliyorm. Tüp bebek konusunda araştırablirsin de hastaneyi
canim fiyat hakkinda bilgin varmi raporsuz olunca

Benim yarın adetimin 4. Günü olacak soğan kürüne başlıycam geç mi kaldım bilmiyorum ama faydası olur illaki
canim sogankuru ile bence sen kistleri atarsin ben denemek istemedim ise gidiyorum kokarim falan diye birdahaki ay kistler durursa yapicam artik

S silam30 Merhaba canım 10 şubatta aşılama oldum 22 şubatta test yapmam lazım di yani dün ama ben 12 gün diye yaptırmadım pazartesi yani 15 ci gün yaptıracağım AMA HALEN ADET OLMADIM zaten tuttu mu yada bu pco 'dan mi kaynaklanıyor adet gecikmesi bilmedim yaa valla yada aşılamadan sonra gecikme oluyormu çünkü vajinal jel de kullanıyorum hayırlısı bakalım pazartesi kesin öğreneceğim de bi fikir almak istedim

S silam30 Merhaba canım 10 şubatta aşılama oldum 22 şubatta test yapmam lazım di yani dün ama ben 12 gün diye yaptırmadım pazartesi yani 15 ci gün yaptıracağım AMA HALEN ADET OLMADIM zaten tuttu mu yada bu pco 'dan mi kaynaklanıyor adet gecikmesi bilmedim yaa valla yada aşılamadan sonra gecikme oluyormu çünkü vajinal jel de kullanıyorum hayırlısı bakalım pazartesi kesin öğreneceğim de bi fikir almak istedim
Merhaba canim,
aslinda basit bir idrar testi yapabilirsin bgn,var ise cikma ihtimali olabilir.benim 13.gün idrarda cikmisti.hadi insallah sendede cikar cift cizgi,Adet görmemen veya lekelenmenin olmamasi umut verici.umarim pazartesine kadar olmazsinda,hamilesindir ins! Eger idrar testi yaparsan bizede haber ver,hafta sonunu güzel gecirirsin mutlu haberi alirsan.bu arada bende cumartesi günü ögrenmistim hamileligimi,sanada Ugur getirsin:)

X